Sam and Max

Reaction score
0
αυτα τα παλια κλασσικα adventures δε μαρεσουν οταν τα κανουν 3D. Δεν ειμαι προκατειλημενος, αλλα το Monkey Island 4 και το Discworld Noir δε μου αρεσαν καθολου σε αντιθεση με τους προκατοχους τους.

VG

Reaction score
0
Βγηκε το Discworld Noire σε 3D; Εχω χασει πολλα επεισοδια :p
Οντως θα εχανε γιατι σε 2D θυμιζε κομικς,παντως οι ατακες ηταν ολα τα λεφτα σε αυτο το παιχνιδι,ακομα θυμαμαι μερικες θεϊκες σκηνες απειρου καλλους....

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Κι'εμένα το τελευταίο Monkey Island δε μου άρεσε καθόλου το "feeling" του. Αντίθετα τα παλιά τα ξαναπαίζω άνετα, είχαν ΤΙΣ ατάκες. :)

Reaction score
5
συμφωνω... αλλα επειδη σπανιζουν πια τα adventure... εστω και τα μετρια τα δοκιμαζω...

HV

Reaction score
0
Σαν το Larry κανενα :p
Οντως το Sam and Max hit the road ηταν τρομερο....Αλλα θα ειναι και το καινουργιο ?

Reaction score
0
Παιδια δεν βγηκε Discworld Noir 3D....το κανονικο Noir εννοω, που ενταξει δεν ειναι 3D στην ελευθερια κινησης, αλλα τα γραφικα ειναι ψευδο-3d , καμια σχεση με τα πανεμορφα και γεματα ζωντανα χρωματα γραφικα του Discworld 2.

Τα εχω και τα 2 αυθεντικα, και ενω το Discworld 2 το λατρεψα, το Noir μετανιωσα για τα λεφτα που εδωσα....αυτο περιγραφει πληρως το ποσο μου αρεσαν.

Reaction score
119
Discworld for ever!!!!
Υπαρχει κατι παρομοιο για PC σημερα;Aυτο το παιχνιδι ηταν πραγματικα διασκεδαση και συμφωνω οτι το Noir δεν ηταν τοσο καλο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe