Samson Servo 120A

Reaction score
181
Φιλαράκο πάρε Hafler και άσε τις βλακείες...
Toν έχει ο γνωστός άγγλος σε τιμή μπερεκέτ... (μια 500αρού)
Είμαι σίγουρος ότι μ' αυτόν το ηχειάκι θα πάιξει πολύ καλύτερα... από το ενεργό αδέλφι του...

Reaction score
43
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση αν και θα την προτιμούσα κομμάτι πιο τεκμηριωμένη - γι'αυτό άλλωστε προτίμησα τη δημιουργία νήματος εδώ και δεν πήγα να ρωτήσω πωλητή στον "Βωτσόβολο".
Δεδομένου οτι ο HAFLER είναι ενισχυτής 4πλάσιας περίπου αξίας απο τον SAMSON δεν θεωρώ οτι είναι άμεσα συγκρίσιμοι, επιπλέον το βλέπω "σιγουράκι" το να είναι καλύτερος κατα το "ό,τι πληρώσεις παίρνεις", αλλά πέρα απο αυτό και χωρίς να χρησιμοποιούμε επιχειρήματα του στύλ "η μέρα με τη νύχτα" κτλ, μπορείς να μου περιγράψεις την εμπειρία σου απο τον συγκεκριμένο ενισχυτή?
Όπως έγραψα και στο πρώτο "post" θα ήθελα τη γνώμη όποιου έχει εμπειρία απο το συγκεκριμένο ενισχυτή.

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας!

Reaction score
313
Απάντηση: Samson Servo 120A

Αντώνη, τον εν λόγω τον είχα "βάλει στο μάτι" για την "οδήγηση" κάποιων πολύ μικρών περιφερειακών ηχείων.
Δεν τον πήρα. Άρα, δεν τον γνωρίζω.
Αλλά..."κομμάτι" μικρός μΕ φαίνεται...

Reaction score
43
Σταύρο επανειλημένως έχουμε "κεντράρει" ίδια πράγματα!

Ναί, που να πάρει, μικρός μου φαίνεται και εμένα ο ενισχυτάκος! Περίμενα να δώ κανένα συνταρακτικά θετικό σχόλιο όμως για να τον αγοράσω που όμως δέν είδα...

Τα ηχεία είναι ήδη τοποθετημένα στη βιβλιοθήκη του "computer room" περίπου στο ένα μέτρο απο τη θέση ακρόασης με την οποία και σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών και παίζουν ήδη με έναν Trends Audio TA 10.1.

Το δωματιάκι είναι πολύ μικρό (2m X 2,4m περίπου) επομένως και η απαιτούμενη ισχύς είναι και αυτή μικρή.

Θα παίζουν αποκλειστικά απο pc και σταδιακά θα αγοραστούν DAC κλπ καλούδια.

Προυποθέσεις είναι ο μικρός όγκος και η αθόρυβη λειτουργία. Επομένως ενισχυτές που ψύχονται με ανεμιστηράκια αποκλείονται...δυστυχώς!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Από το forum του 41hz θα βρεις άτομα που με μικρό σχετικά κόστος αναλαμβάνουν να τον φτιάξουν και να στον στείλουν. Ρίξε μια ματιά.

Reaction score
4
:110:
Μήπως πωλείται κανένας Truepath?
Έστω και ημιτελής? :136:
Ετοιμος πανετοιμος ειναι Αντωνη :137:
Απλα στην γειτονια κανεις δεν πιανει ραδιοφωνο :107:

Reaction score
181
Λοιπόν Ellton θα σου πω μερικά πραματάκια για τον Hafler P-1500 TRANSNOVA.
Tον είχα για δύο χρόνια περίπου και οδηγούσε μόνο τουήτερς σε πολυενισχυόμενο σύστημα.
Είχε καθαρίσει τότε εύκολα έναν Audiolab 8000A(τον παλιό, τον καλό) και έναν TEAC ABX-10 (HI-END σειρά).
Έβγαλε εξαίρετα πρίμα είτε οδηγώντας Focal, είτε SEAS, είτε Fostex.
Λίρα 100 το μηνανάκι.

Μια μέρα πουλές, αποφάσισα να αλλάξω ρότα για διάφορους λόγους που δεν είναι του παρόντος.
Έτσι έπρεπε να τον δώσω τον χαφλεράκο (μια 400αρού).
Πρωτού όμως τον βγάλω στην σέντρα... πήρα ένα τηλεφωνάκι σε έναν φίλο μπάς και ήθελε έτσι εγκυκλοπαιδικά περισσότερο, να τον δοκιμάσει.
Στο τηλέφωνο δεν ήταν και πολύ πρόθυμος γιατί ο Χαφλερ ήταν μικρός, γιατί δεν ανέβαζε στα 4Ω ικανή ισχύ... και γιατί οδηγούσε τα ηχεία του με δύο! μπέρρυ σε μονομπλοκ διάταξη.
Τέσπα να μην τα πολυλογώ πήγα τον μικρούλη ένα απόγευμα...
Τον έβαλε απευθείας με XLR πάνω σε ένα Tascam CDU1-PRO... και έδωσε σε κάτι δίδρομα Monitor Audio δαπέδου.
Σε 5' ήδη είχε ξηλώσει τα μπέρρια του...και μου έδωσε τα λεφτά για τον Χάφλερ!!!
Ούτε εγώ, ούτε αυτός, δεν πιστεύαμε πόσο βλάκες ήμασταν...
Για μένα ο Hafler αυτός είναι τσάμπα με τις τιμές που έχει ο Άγγλος αυτήν την περίοδο...
Tώρα στο σύστημα του φίλου προστέθηκε και ένας παθητικός controller της SMaudio και όλα είναι τζετ.
Δεν θα γράψω υποκειμενικά για τον ήχο.
Θα πως μόνο πως δεν έχει λάθη και πως το χαμηλό του είναι αλλού!
Λύκος μαύρος ο μικρούλης...

Και κάτι τελευταίο.
Τον ίδιο ενισχυτή χρησομοποιεί η Eminence για τις μετρήσεις των ηχείων της.
Ε, δεν μπορεί κάτι θα ξέρουν αυτοί παραπάνω από μας...

Θα έλεγα λοιπόν να κάνεις μία οικονομική θυσία και να τον χτυπήσεις όσο υπάρχει ακόμα... γιατί η εταιρία δεν παράγει πλέον τίποτα.

Reaction score
43
@ΑΚΡΙΒΟΓΙΑΝΝΗ
Όπως τα λές είναι για τον Hafler. Τό 'ριξα στην έρευνα και μελέτη και όντως είναι πολύ αξιόλογος. Ο Αγγλάρας ποιός είναι? Ένα link σιλ βου πλέ?

@Pseiras
Η κεντρική ιδέα λοιπόν είναι πως οι Truepath σκοτώνουν το ραδιόφωνο!:143:
Πρέπει να κανονίσουμε ακρόαση, να φέρω τα 2031P, τον T-AMP 1050 και να τα δούμε με τον Truepath...

Σας Ευχαριστώ Όλους!

Reaction score
5
σε κάποιο φόρουμ για DJs διάβασα πως οι Samson συνηθως βρίσκονται ή σε πάγκο για επισκευή ή στο πάτωμα για να κρατούν κάποια πόρτα ανοικτή... (doorstop)

Reaction score
2
Αν κανονιστει ακροαση για 2031P με truepath/tripath βαλτε με μεσα χωρις 2η σκεψη, ψηνομαι για τον συγκεκριμενο συνδυασμο! (να φερω και τον AMP9 που παρηγειλα, να παιξουμε λιγο :137:)

Reaction score
43
Προς το παρόν παίζουν με TA-10 και PA-10 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος στο 1 μέτρο απόσταση που ακούω! (μές στα μούτρα μου δηλαδή!) :126:

Και μεταφέρονται και εύκολα όπου θέλετε!

Ωστόσο έναν Hafler θα τον αγοράσω...

Reaction score
2
Αν ενδιαφερεσαι, για το χαβαλε, την επομενη εβδομαδα μαλλον θα εχω ετοιμο τον Amp9!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm