Samsung τηλεοραση,μου τελειωσε!

Reaction score
46
Samsung τηλεοραση,μου τελειωσε!
Καλησπερα θελω να γραψω για ενα προβλημα που μου παρουσιαστηκε σε μια τηλεοραση Samsung χωρις προθεση ουτε δυσφημισης ουτε αποτροπης απο την εταιρεια,μεγαλα παιδια ειμαστε ο καθεις πραττει οπως νομιζει
Λοιπον εχω η μαλλον πια ειχα την samsung 40F868 απο τριετιας.Αν θυμαστε το μοντελο τοτε ηταν οτι καλυτερο ειχε παρουσιασει η εταιρεια με οντως αριστη εικονα[υπαρχουν και εδω μεσα τετοιες αναφορες]Δεδομενο πρωτο λοιπον ειμαι εκτος εγγυησης αφου ειμαι στα 3 χρονια.
Εδω και λιγο καιρο αρχισε πρωτα να βγαζει διπλα ειδωλα που εφευγαν μολις ζεσταινοταν λιγο και ξαφνικα το μισο πανελ αριστερα αρχισε να δειχνει κοκκινο,να αργει να αλλαξει εικονα οταν γυριζεις καναλι και οταν μετα απο μιση μια ωρα ζεσταθει υπολειτουργει δειχνοντας εντονα κοκκινα σημεια,'συννεφακια' μαυρα σε ασπρο φοντο και αναλυση κλαφτα.
Διαβασα εδω μεσα τα προβληματα που ειχαν και αλλα παιδια με το ιδιο μοντελο,οπως και παρομοια προβληματα που ειχαν παιδια με μοντελο Sony XE3500[ναυαρχιδα την αναλογη εποχη της εταιρειας].Ψαχνοντας λοιπον και ρωτοντας εμαθα πως η σονυ σε αυτα τα μοντελα της ειχε το ιδιο πανελ με την δικια μου.Διαβαζοντας και εδω μεσα ανακαλυπτω πως αυτο που μου ειπε φιλος λογιστης που παθαμε την ιδια στιγμη την ιδια βλαβη [εγω με samsung,αυτος με sonyχε3500]ηταν αληθεια!!!!Η sony σιωπηρα παρολο που ηταν εκτος εγγυησης αντικαθιστουσε τις τηλεορασεις με αλλο μοντελο[θα ελεγα υποδηεστερο αλλα απο το τιποτε]αναγνωριζοντας τo ελλατωματικο πανελ της samsung!Ετσι εκρινε σαν εταιρεια ετσι εκανε ,τωρα καλο κακο πεστε μου εσεις και φυσικα ΔΕΝ κανω διαφημηση το αναφερω.Δεδομενο δευτερο.
Ξεχασα να αναφερω πως την ειχα αγορασει 2.180 ευρω!Δεδομενο τριτο και ας προσεχα!
Εχοντας κατα νου ολα αυτα, στελνω e-mail στην εταιρεια και μου απαντουν αμεσως πως πηρα νουμερο πελατη και να μιλησω με το τμημα εξυπηρετησης πελατων.Μιλω με μια κυρια και μου λεει οτι θα στειλει τεχνικο κλπνα την δει.Με παιρνει λοιπον τηλεφωνο ο τεχνικος του τα εξιστορω ολα,τα γνωστα δεν ξερω, να δω ,κλπ εχουμε δρομολογιο θα περασουμε να την παρουμε!Με ενημερωνει, θα χρεωθειτε 60ευρω,οκ ας ειναι μπας και γινει τιποτε σκεφτομαι και το αναγνωρισουν!Μην σας ζαλιζω την επομενη με ενημερωνει ζημια στο πανελ αξιας αντικαταστασης 800ευρω!Και ακολουθει δευτερο χτυπημα δεν υπαρχει πια σαν ανταλλακτικο και να το ηθελα!Και τελειωνουν τα χτυπηματα με το καλυτερο 'δεν μας νοιαζει τι κανει η sony,η Samsung ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΝΕΛ!
Αυριο μου την γυριζουν πισω για να την βαλω μην πω που!
Δεν ξερω πως θα συνεχισω και αν απευθυνθω στην προστασια του καταναλωτη[θα τους κανουν τα μουτρα κρεας,το ξερω]δεν ξερω ας σας φαινομαι ιδιοτροπος και πολυ απαιτητικος αλλα να τους δινεις τοσα λεφτα και να μην αναγνωριζουν [οπως 'αλλοι' φανταστειτε με αλλαγη]το ελλατωμα,να μην εχουν προβλεψει ουτε καν ανταλλακτικο και να σου λενε και τετοιες τιμες εμενα με εξοργιζει.Θεωρω οτι με βλεπουν σαν να εχω κοκκαλο στη μυτη.Αυτα, μπορει να εχει οντως καλη τεχνολογια η samsung,μπορει να εχει τις καλυτερες τηλεορασεις,μπορει να πανε και στο φεγγαρι αλλα εγω οχι σκουπακι κουζινας ουτε οδοντογλυφιδα απο δαυτους δεν ξαναπαιρνω.Οφειλω δε να αναφερω πως την μικρη μου αυτη ιστορια την εγραψα και στο αλλο φορουμ.Ευχαριστω για την υπομονη σας.

Reaction score
4.485
Απάντηση: Samsung τηλεοραση,μου τελειωσε!

Δυστυχώς μετά το πέρας της εγγύησης είναι τζόκερ!
Λυπάμαι φίλε μου αλλά ,γι'αυτό ΔΕΝ δίνουν life time εγγύηση σε κανένα πρϊόν.

Συμπέρασμα , δεν αγοράζουμε πανάκριβα consumer προϊόντα αν δεν είμαστε έτοιμοι γι'αυτό που πιθανώς να πάθει μετά το πέρας της εγγύησης.

Προτιμάμε τα προϊόντα που προσφέρουν επέκταση εγγύησης , έστω και με κάποιο παραπάνω κόστος.

Reaction score
152

και δεν ακουμε πλεον αερολογιες τυπου 50-100.000 ωρες ζωης που πρακτικα και ειναι ανεφαρμοστο αλλα και δεδομενο οτι θα ξεπεραστει το προιον απο την τεχνολογια και σε 3-4 χρονια μαλλον θα ψαχνουμε να παρουμε το καινουργιο που θα ειναι πιο ελκυστικο....

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

αερολογιες τυπου 50-100.000 ωρες ζωης
Aυτό αναφέρεται στον χρόνο που το πάνελ θα έχει χάσει την μισή του φωτεινότητα.

Reaction score
46

το οτι ΔΕΝ εχουν ανταλλακτικο πως το σχολιαζετε;Το οτι η σονυ αντικαθιστα τις τηλεορασεις που ειχαν το ιδιο πανελ αναγνωριζοντας το ελλατωματικο του πανελ τι σας λεει;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.749

Ότι η Sony, παρόλα τα όσα κατά καιρούς της καταλογίζουμε, έχει καλό after sales service. Προσπάθησε να απευθυνθείς και στον συνήγορο του καταναλωτή. Ακόμα κι αν δεν βγάλεις κάτι, θα καταλάβουν ότι από κάποιον ελέγχονται.

Reaction score
46

Eυχαριστω το εχω ηδη κανει και θα στειλω και στη μαμα εταιρεια ετσι για το γμτο.

Reaction score
40

Μετα το περας της εγγύησης δεν μπορεις να διεκδικήσεις και πολλα. Ειναι καλυμμένοι πληρως. Το ανταλλακτικό και να υπηρχε δεν νομιζω οτι θα έκανε κανεις τέτοια επισκευή για tv 3ετιας+. Με 860 ευρω παιρνεις σήμερα ανώτερη tv κατα πολυ.

Το οτι η Sony εκανε καποιες αλλαγες (αν και μου κανει εντυπωση καθως δεν κανουν τετοια ουτε με σφαιρες) δεν σημαινει κατι, ουτε σου δινει πατημα για κατι.

Ως επαγγελματιας οι Samsung γενικα δεν χαλανε ευκολα. Και οταν αυτο συμβει συνηθως εξυπηρετούν χωρις προβλημα. Με την sony ειχα περισσότερα προβληματα απο αποψη εξυπηρέτησης.

Εαν οντως το πανελ ειχε αστοχιες, (αποδεδειγμενες και οχι απο φορουμ κτλ) συμβουλη μου να στειλεις mail στην samsung στο εξωτερικο. Μπορει εκει να σε εξυπηρετησουν καπως.

Reaction score
46

Καπου διαβασα πως στην αμερικη το παραδεχτηκαν[ειχε και την σελιδα]θα τους το στειλω,ευχαριστω.

Reaction score
46

Καλησπερα ας κανω μια ενημερωση της παλης μου με φαντασματα.Δυστυχως με μαμα εταιρεια λογω αγνοιας κορεατικων δεν βγαζω ακρη.Στην προσπαθεια μου να γραψω στην samsung europe με εβγαζε παντα στο παραρτημα Ελλαδισταν.
Τωρα τα νεα,ηρθαν την φωτογραφισαν,μετα σιγη και οταν σημερα πηρα τηλεφωνο να μαθω τι εγινε μετα την φωτο 2 εβδομαδων μου απαντησαν δεν ξερουμε σταλθηκε στα κεντρικα.
Ξαφνικα[!] δεχτηκα τηλεφωνο απο την εταιρεια και μου εκαναν προταση γιατι δεν εχουν το ανταλλακτικο να αγορασω στην τιμη ευκαιριας των 317,60ευρω την samsung LE40 D503 που ειναι μου ειπαν lcd και νεοτερο μοντελο.Ζητησα περιθωριο μεχρι δευτερα για να δω τι μοντελο ειναι και αν οντως ειναι μια σωστη εκ μερους τους προταση.Λοιπον κυριες και κυριοι δεν ξερω ποτε βγηκε αλλα βρηκα οτι πωλειται 369 ευρω[ντονγκ!!!!!] και ειναι 50hz!
Δηλαδη αν υπολογισουμε και το 50 που εσκασα να την παρουν να την δουν και να την επιστρεψουν αφου δεν φτιαχνεται θεωρουν πως[ πεστε το αστοχια,πεστε το ελλειψη παντως εγω εμεινα χωρις τηλεοραση]η προσφορα εκτιμησης στον πελατη ειναι αγορασε μια πατσαβουρα με εκπτωση 50 ευρω και μην μας ζαλιζεις τα χμ!!!!Τα συμπερασματα δικα σας.
Βεβαια ημουν μ@@@@ς που εσκασα τοσα για την τηλεοραση τους συμφωνω και το αναγνωριζω αλλα αυτοι με το γνωστο θρασος των πολυεθνικων θελουν να συνεχισω να ειμαι μ@@@@@ς και να ξαναπαρω σαβουρα προιον τους για να ξεστοκαρουν.
Ωραια αντιμετωπιση,ωραιοι επαγγελματιες.
Θα ξαναγραψω στην προστασια καταναλωτη γιατι την πρωτη φορα εστειλαν τα παραπονα μου,οχι για να τουν κανουν ντα αλλα για να καταλαβουν οτι ειμαστε ερμαιοι στα χερια των golden boys-idiots και δεν τους κανουν τιποτε.
Ευχαριστω για την υπομονη σας και προσοχη στις .......... μας.[βαλτε οτι θελετε στο κενο]

Reaction score
46

Καλησπερα,θα ηθελα να ρωτησω οποιον εμπειρο ξερει ποσος θεωρειται οχρονος ζωης μιας συσκευης αιχμης τεχνολογιας οπως αποκαλουν τις τηλεορασεις.Δεν εννοω τις 10.000ωρες γιατην πτωση φωτεινοτητος αλλα τον μεσο χρονο ζωης λειτουργιας.Ευχαριστω.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Samsung τηλεοραση,μου τελειωσε!

Δυστυχώς μετά το πέρας της εγγύησης είναι τζόκερ!
Λυπάμαι φίλε μου αλλά ,γι'αυτό ΔΕΝ δίνουν life time εγγύηση σε κανένα πρϊόν.

Συμπέρασμα , δεν αγοράζουμε πανάκριβα consumer προϊόντα αν δεν είμαστε έτοιμοι γι'αυτό που πιθανώς να πάθει μετά το πέρας της εγγύησης.

Προτιμάμε τα προϊόντα που προσφέρουν επέκταση εγγύησης , έστω και με κάποιο παραπάνω κόστος.
Η αγορά τηλεόρασης είναι τζόκερ εξ αρχής.
Επί παραδείγματι, Sony 26' του 1994 :112:, προσπαθούσα το 2010 να την κάνω να χαλάσει!!! για να πείσω το έτερον ήμισι ότι πρέπει να αντικατασταθεί με LED (Samsung πήραμε). Η Sony πήγε στην πεθερούλα ...
Και τώρα το μυστικό. Ήταν made in JAPAN :624:

Το ίδιο και η Sony της κρεβατοκάμαρας... (1995)

Κάποτε λοιπόν είναι και θέμα επιλογής...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas