Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Reaction score
1.277
Re: Απάντηση: Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αλλά αν μου το κάνει η δικιά μου Samsung παίζει να αυτοκτονήσω..Και όχι τίποτα άλλο προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην την ζορίζω πχ βγάζω το φις απο την πρίζα,την τροφοδοτώ απο σταθεροποιητή,βγάζω την κεραία μην φάει τράκο απο κεραυνό και δεν αφήνω κανέναν να μπει στο δωμάτιο όταν λείπω μην τυχόν και πέσει κάτι πάνω της ε,άμα το πάθει αυτό θα είμαι για φούντο απο κανένα μπαλκόνι!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό ή όχι αλλά αν μου το κάνει η δικιά μου Samsung παίζει να αυτοκτονήσω..Και όχι τίποτα άλλο προσπαθώ να κάνω τα πάντα για να μην την ζορίζω πχ βγάζω το φις απο την πρίζα,την τροφοδοτώ απο σταθεροποιητή,βγάζω την κεραία μην φάει τράκο απο κεραυνό και δεν αφήνω κανέναν να μπει στο δωμάτιο όταν λείπω μην τυχόν και πέσει κάτι πάνω της ε,άμα το πάθει αυτό θα είμαι για φούντο απο κανένα μπαλκόνι!

:111::111::111:

Tην αγόρασες για να την χαρείς όχι για να αγχώνεσαι !!!

Η δικιά μου παίζει περίπου 15 ώρες τη μέρα, της έχω πιεί το αίμα και θα της το πίνω μέχρι να τα φτύσει τελείως !!! Γι' αυτό την πλήρωσα για να τη χαρώ, όχι να μου φάει τα τζιέρια...

Reaction score
180
Απάντηση: Samsung 3DTV C7000 Προβλημα με Clouding (AAAA!!)

Θεωρω το υπερβολικο clouding ξεκαθαρη βλαβη.
Οταν εχεις τετοιο θεμα, τοτε σε σκοτεινο δωματιο ειναι αδυνατον
να παρακολουθησεις ταινια, αφου το φως στις γωνιες ειναι δεκαπλασιας εντασης
απο ενα συνηθισμενο φαινομενο clouding.

Στα ξενα φορουμς μαλιστα, τα μελη αναφερουν ως συνηθως οτι οι εταιριες τους αλλαζουν
την TV, η ακομα και μονο το πανελ.

Πιστευω οτι ειναι αρκετοι παραγοντες που συντελουν στην εμφανιση clouding.
O βασικοτερος παραγων ειναι το ελατωματικο πανελ που παραγει στην ουσια
και το υπερβολικο clouding. (αραιη συνοχη στα στοιχεια κρυσταλων)

Δευτερευοντες παραγοντες ειναι η κακη συναρμολογηση και η μεθοδος ψυξης του πανελ
που πολλες φορες ειναι οριακα επαρκης.

Η καλυτερη λυση για την αντιμετωπιση του προβληματος, ειναι η αμεση επιστροφη της TV στο μαγαζι
και η υποχρεωτικη επιλογη αλλης μαρκας.
Αυτο το λεω διοτι δεν θα εχεις δικαιολογια για να ζητησεις αντικατασταση η εστω επισκευη λογω βλαβης αφου στην Ελλαδα ειναι ευνοητο οτι κανεις δεν αποδεχεται το clouding ως βλαβη.

Υποχρεωτικα λοιπον, πας στο καταστημα, και λες: "Παρακαλω η Panasony 46" δεν μου αρεσε καθολου, μπορω να εχω την Μg την 46αρα?"

Δυστυχως ειναι ο μονος εγγυημενος τροπος για να απαλλαγεις απο μια ελατωματικη TV. Ειναι πολυ απιθανο να ξαναπεσεις σε ελατωματικο κοματι, εκτος απο κατι τεραστιες ελατωματικες παρτιδες γνωστης μαρκας που κυκλοφορησαν το 2008.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp