Samsung 40A536 και περιεργη γραμμη

Reaction score
0
εχω αγοραση την 40a536 πριν 1 μηνα και μεσα στο panel υπαρχει μια παραξενη οριζοντια γραμμη δε ξερω πως να τη χαρακτηρισω γυρω στα 20εκ.

μπορεις να τη διακρινεις μονο απο μερικες οπτικες γωνιες και στο φως.
στο σκοταδι δε φαινετε τιποτα αλλα και ουτε οταν παιζω υλικο μου επηρεαζει την αποδοση.
απλα αναρωτιεμαι τι ειναι γιατι ηρθε ετσι απο τη μανα της.

ανεβαζω μια φωτογραφια που εβγαλα με το κινητο.

Reaction score
164
Να σε ρωτήσω κάτι "χαζό"; Καμιά φορά τα πράγματα είναι πιο απλά απ' ό,τι νομίζουμε, αλλά κολλάμε.
Μήπως είναι αντανάκλαση από κάποιο έπιπλο πχ; Σε ρωτάω γιατί η αντανάκλαση του τραπεζιού που έχω μοιάζει με... ανομοιομορφία στο backlight!

Αν δεν είναι αυτό το απλό, νομίζω ότι είναι απαραίτητη η επικοινωνία με το service. Στείλε τους τις φωτό, μιας και είναι πολύ σημαντικό ότι έχεις αποτυπώσει το πρόβλημα και πες μας τι θα απαντήσουν!

Reaction score
0
πηγα και κοιταξα ξανα τη τηλεοραση τωρα το απογευμα με το φως του σαλονιου και δε φαινεται τιποτα. μονο μαυρο. θα ξανακοιταξω αυριο πρωι (μαλλον μονο με το φως της ημερας φαινεται).
παντως δεν εδωσα σημασια ενα μηνα που εχω τη τηλεοραση γιατι δεν εχω κανενα προβλημα στην εικονα. αντιθετως ειναι αψογη και τη θεωρω πολυ value for money για 685e που την αγορασα.
θα σας κρατησω ενημερους.!

Reaction score
0
σημερα το πρωι που τη ξαναβλεπω η γραμμη ειναι εκει φυσικα με το φως του ηλιου. γυρνωντας την tV δεξια και αριστερα με εξωτερικο φωτισμο παλι φαινεται λιγο.
δεν ειναι θεμα παντως αντανακλασης.
θα επικοινωνησω με samsung απο περιεργια να δω τι ειναι.

Reaction score
0
Στην 3η φωτο σαν γρατζουνιά φαίνεται. Πάντως σίγουρα είναι στο έξω μέρος του panel γιατί αν ήταν στο εσωτερικό θα ήταν backlight bleeding και θα επιρρέαζε την εικόνα. Τη διακρίνεις όταν είναι σβηστή ή και όταν είναι ανοιχτή και δείχνει μια μαύρη εικόνα?

Reaction score
0
οταν ειναι αναμμενη η τηλεοραση και παιζει κατι μαυρο φαινετε ελαχιστα. οταν βλεπω ταινιες, δε φαινετε τιποτα. για αυτο δεν ασχοληθηκα αλλιως θα την εδινα πισω.
βαζω και μια φωτογραφια με αναμενη τη tv και με μαυρο φοντο απ'το startup του egreat.
το ξαναλεω οτι οταν ειναι ανοιχτη η τηλεοραση δεν υπαρχει κανενα προβλημα. παιζει τελεια. επισης πρεπει να κατσεις σε συγκεκριμενη γωνια για να τη δεις αυτη τη γραμμη. ευθεια μπροστα δε φαινεται τιποτα.
επισης αν ειναι γρατζουνια πρεπει να ειναι απο τη μεσα μερια του πλαστικου, απο εξω δεν αισθανομε τιποτα με το χερι ποθ το καθαριζω.

Reaction score
0
η απαντηση που πηρα απο την εταιρια SERVICE ONE S.A

""Αγαπητέ κύριε ταδε καλημέρα σας και Χρόνια Πολλά

Βλέποντας τις εικόνες που μας έχετε στείλει, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στη συσκευή σας έχει δημιουργηθεί πρόβλημα (γρατσουνιά) στη πρόσοψη του panel της από κακή χρήση.

Συνεπώς δεν είναι δυνατό να αποκατασταθεί αποδεκτό σε εγγύηση.

Για ενημέρωση σας πάντως, το πρόβλημα φαίνεται ότι είναι μόνο αισθητικής φύσεως και σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει τη λειτουργία της συσκευής σας, η οποία είναι φυσιολογική όπως και ο ίδιος διαγνώσατε.""

το θεμα ειναι οτι η TV ηρθε ετσι και δεν ειναι εξωτερικη γρατζουνια. μηπως να επιμεινω?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.511
Απάντηση: Samsung 40A536 και περιεργη γραμμη

Καλά για χαζούς μας έχουν.

Είναι δυνατόν να έκανες γρατζουνιά και να ζητάς εγγύηση;

Reaction score
0
δευτερη απαντηση.

""Αγαπητέ κύριε χχχχχχ

Το σημάδι είναι σίγουρα εξωτερικό, επάνω στη επιφάνεια του πρώτου φίλτρου του panel. Για το λόγο αυτό είναι εμφανές μόνο όταν η συσκευή δεν είναι σε λειτουργία.

Αν ήταν εσωτερικό τότε αφ ενός θα επηρέαζε την ποιότητα της εικόνας στο συγκεκριμένο σημείο και αφ εταίρου, δεν θα φαινόταν όταν το panel ήταν ανενεργό (σβηστό – no backlight).

Πιθανολογούμε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε σε προσπάθεια καθαρισμού της πρόσοψης του από τρίτους, με χρήση ακατάλληλων καθαριστικών υλικών γενικότερα.""

Reaction score
0
μαλλον αν εγινε ετσι οπως τα λεει η τηλεοραση ηταν καπου ανοιχτη και τη κλεισανε και σε προσπαθεια ισως καθαρισμου να εγινε το σημαδι.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.859
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef