Samsung 40A756R

Reaction score
0
Μολις σημερα πηρα και εγκατεστησα στην κρεβατοκαμαρα την εν λογω τηλεοραση.Απο σχεδιαση ειναι απλα τελεια.Το τηλεκοντρολ ειναι εντυπωσιακο-φωτιζομενο-εργονομικο.Το θεμα ειναι οτι δεν την εχω ρυθμισει ακομα σωστα με αποτελεσμα τα κεφαλια στις ταινιες να ειναι λιγο πρασινα και γενικα το πρασινο να ειναι λιγο πιο εντονο στην εικονα.Δοκιμασα τα παντα αλλα τιποτα...χαλαγε κατι αλλο...την επανεφερα στα εργοστασιακα,παλι τιποτα.Γνωριζει καποιος πως μπορω να την καλιμπραρω;;;Υπαρχει καποιος οδηγος για αυτα;;;Επισης μου κανει κατι σπασιματα που και που στην ταινια οταν ειναι 1080ρ κατι σαν γρηγορο παγωμα...εχει καμια σχεση το 100Hz Motion Plus;;;Στο τερμα το εχω βαλει..στο οφ..στο μετριο...δεν ξερω τι να πω...Γενικα οποιος μπορει να βοηθησει..ας βοηθησει...

Ευχαριστω

Reaction score
1
οσον αφορα την κινηση αυτα περιπου μου εκανε και εμενα η 46α656 αλλα μετα απο 2-3 ημερες λειτουργια ληθικε το προβλημα.ισος χρειαζεται στροσιμο το πανελ και τα εξαρτιματα δεν ξερω η εκτος εαν εκανα καποια ρυθμιση απο τυχη που δεν γνωριζω και λυθικε το προβλημα 95%

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.843
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo