Samsung 40LEB650 (τεχνολογία USB 2.0 Movie)

Reaction score
0
Χρόνια πολλά. Γνωστός πρόσφατα αγόρασε την Samsung LE40B650 η οποία παίζει ταινίες απευθείας από την είσοδο USB, αρκεί ο ήχος να είναι σε AC3 μορφή και όχι σε DTS. Έχω το Xvid4PSP για την μετατροπή. Κάποιες ταινίες έχουν χωριστά τους υπότιτλους σε αρχείο SRT στον ίδιο φάκελο με την ταινία. Μπορεί η TV να τους διαβάσει ή πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στην ταινία? Ο VERBATIM 500GB 3.5'' EXTERNAL HARD DRIVE USB 2.0 σκληρός δίσκος κάνει για αυτή την TV? Ευχαριστώ και καλή χρονιά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Μπορεί η TV να τους διαβάσει ή πρέπει να είναι ενσωματωμένοι στην ταινία?
Εξ όσων ξέρω τους διαβάζει χωρίς ενσωμάτωση.
Μια χαρά είναι ο σκληρός.

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung 40LEB650 (τεχνολογία USB 2.0 Movie)

Σε ευχαριστώ πολλή. Θα ήταν κρίμα να αγοραστεί ο σκληρός και να μην κάνει δουλειά. Στην πρώτη ευκαιρία θα δοκιμάσω διάφορες ταινίες να δώ ποιές παίζουν και ποιές όχι.

Reaction score
2

Έχω την LE40B651 που η μόνη της διαφορά με την 650 είναι το κόκκινο πλαίσιο. Παίζει μια χαρά από εξωτερικό σκληρό δίσκο και αν γίνει αναβάθμιση του firmware τότε μπορεί να παίξει και mkv αρχεία.

Reaction score
4.207

Έχω την LE40B651 που η μόνη της διαφορά με την 650 είναι το κόκκινο πλαίσιο. Παίζει μια χαρά από εξωτερικό σκληρό δίσκο και αν γίνει αναβάθμιση του firmware τότε μπορεί να παίξει και mkv αρχεία.
Αναβάθμιση Firm για ποιο λόγο?

Είτε το 2004 έχει είτε το νέο 2005 το ίδιο είναι...Τα .mkv παίζουν μια χαρά..

Reaction score
180

Απο τον Verbatim εχω κακη εμπειρια.

Ειχε ενα ηλεκτρονικο on-off που δουλευε με το δευτερο ή τριτο πατημα και ενα ενοχλητικο μπροστινο led.
Στο 15ημερο επανω, αποδειχθηκε ελατωματικος, ταπαιξε και δεν διαβαζοτανε ευκολα.

Ευτυχως ειχα αθικτη την συσκευασια του, και στο κωτσοβωλο προς τιμην τους δεχτηκανε να μου τον αλλαξανε.

Διαλεξα τελικα εναν Lacie που ειχε εναν πολυ βολικο μηχανικο διακοπτη ον-οφφ
και ενα πολυ ωραιο διακριτικο μπλε φως.

Reaction score
0

Έγραψα τις πρώτες ταινίες στον σκληρό. Σύντομα θα τις προβάλω στην TV για τις πρώτες εντυπώσεις. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν όλες, δεν ξέρω ωστόσο αν παίζουν υπότιτλοι σε χωριστό SRT αρχείο. Θα το διαπιστώσω σύντομα. Ψάχνοντας στο internet βρήκα μπροστά μου αυτή την διεύθυνση http://www.nurisam.com/. Είναι η εταιρία που προμηθεύει της Samsung με περιεχόμενο στιλ Games συνταγές κτλ. Κατά τα φαινόμενα κάνοντας μια απλή εγράφη μπορείς να κατεβάσεις υλικό για την TV. Δυστυχώς δεν κατάφερα καν να εγγράφω :133:. Ίσως κάποιος άλλος να έχει καλύτερη τύχη :103:.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.423
Re: Απάντηση: Samsung 40LEB650 (τεχνολογία USB 2.0 Movie)

Έγραψα τις πρώτες ταινίες στον σκληρό. Σύντομα θα τις προβάλω στην TV για τις πρώτες εντυπώσεις. Αν και δεν είμαι σίγουρος αν θα παίξουν όλες, δεν ξέρω ωστόσο αν παίζουν υπότιτλοι σε χωριστό SRT αρχείο. Θα το διαπιστώσω σύντομα. Ψάχνοντας στο internet βρήκα μπροστά μου αυτή την διεύθυνση http://www.nurisam.com/. Είναι η εταιρία που προμηθεύει της Samsung με περιεχόμενο στιλ Games συνταγές κτλ. Κατά τα φαινόμενα κάνοντας μια απλή εγράφη μπορείς να κατεβάσεις υλικό για την TV. Δυστυχώς δεν κατάφερα καν να εγγράφω :133:. Ίσως κάποιος άλλος να έχει καλύτερη τύχη :103:.

Just to let you know that games downloaded to a European Samsung TV set, mine is a B640, from nurisam work fine.
the only difficulty is in persuading the site to let you download (us postcode etc.. use the one from the site), and remembering to register your sets ID with the site 1st, oh and in vista running in administrative mode, and having to use ie.
I've had no problem with free games and demo's but trying to buy one with paypal didn't work, the money went out of paypal fine, but the site didn't notice, and I'm not going to complain about a couple of quid for something I shouldn't be doing anyway.

still.. would be nice if it was a proper global marketplace.

Steve
Από εδώ

Reaction score
0

Καλησπέρα και απο εμένα. Πήρα πριν λίγο καιρό την εν λόγω τηλεόραση και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο απο την ποιότητα εικόνας όσο και απο το media player.
Το πρόβλημα με το DTS είναι μικρό και ξεπερνιέται εύκολα. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όμως είναι γιατί δεν παίζει ορισμένα matroska που δεν δείχνουν να έχουν τίποτα ειδικό. Το να μην παίζει τα demo με τα 40Mbit το καταλαβαίνω, αλλά ενα συγκεκριμένο mkv που δεν έχει απολύτως τίποτα το εξαιρετικό, αρνείται να το παίξει. Υπάρχει καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Υ.Γ. Και κάτι που ανακάλυψα και ίσως βοηθήσει κάποιους. Οι υπότιτλοι για να παίξουν πρέπει οπωσδήποτε να αρχίζουν την αρίθμηση απο το 1. Διαφορετικά δεν τους βλέπει καθόλου... Τι να κάνουμε, έχει και τις παραξενιές της.

Reaction score
0

Καλησπέρα και απο εμένα. Πήρα πριν λίγο καιρό την εν λόγω τηλεόραση και μπορώ να πω οτι είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο απο την ποιότητα εικόνας όσο και απο το media player.
Το πρόβλημα με το DTS είναι μικρό και ξεπερνιέται εύκολα. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω όμως είναι γιατί δεν παίζει ορισμένα matroska που δεν δείχνουν να έχουν τίποτα ειδικό. Το να μην παίζει τα demo με τα 40Mbit το καταλαβαίνω, αλλά ενα συγκεκριμένο mkv που δεν έχει απολύτως τίποτα το εξαιρετικό, αρνείται να το παίξει. Υπάρχει καμιά ιδέα γιατί συμβαίνει αυτό;

Υ.Γ. Και κάτι που ανακάλυψα και ίσως βοηθήσει κάποιους. Οι υπότιτλοι για να παίξουν πρέπει οπωσδήποτε να αρχίζουν την αρίθμηση απο το 1. Διαφορετικά δεν τους βλέπει καθόλου... Τι να κάνουμε, έχει και τις παραξενιές της.
Τί εννοείς φίλε όταν λες η αρίθμηση να ξεκινά από το 1. 'Εχω την led 7000 επίσης με usb movie και δεν μου αναγνωρίζει τους υπότιτλους σε ξεχωριστό αρχείο srt.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.658

Αυτό που περιγράφεις δεν είναι παραξενιά της τηλεόρασης, αλλά σφάλμα στο αρχείο υποτίτλων. Το σωστό είναι το προφανές: η πρώτη γραμμή να είναι η "1" κοκ.
Παρεμπιπτόντως, κάποιες χρήσιμες παρατηρήσεις σχετικά με τους υποτίτλους στις Samsung έχω γράψει στο άλλο θέμα, που είναι Υπόμνημα στην αρχική σελίδα της κατηγορίας.

Reaction score
0

Το vobsub δεν έχει κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους είτε ξεκινάνε με 1 είτε με οτιδήποτε άλλο. Και κανένας player που έχω δει δεν είχε ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Όλοι αγνοουν την αρίθμηση και απλά κοιτάνε τους χρόνους. Γι αυτό έγραψα για παραξενιά.
Σωστό (για μένα) θα ήταν να μην υπήρχε καθόλου αρίθμηση αφου δεν προσφέρει και τίποτα.
Θα κοιτάξω και το θεμα που αναφέρεις. Δεν έχω προλάβει να δω και πολλά προς το παρόν.
Για το πρόβλημα με ορισμένα matroska που ανέφερα πρίν έχεις καμια ιδέα τι μπορεί να φταίει;

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
11.658

Κοίτα, από τη στιγμή που υπάρχουν πρότυπα, αυτά θα πρέπει να τηρούνται αν θέλουμε πλήρη συμβατότητα -ειδικά με καταναλωτικές συσκευές. Τα PC μπορεί να είναι πιο ευέλικτα στο να παραβλέπουν ατυπίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν υπάρχει λάθος στο αρχείο υποτίτλων.

Τώρα το γιατί δεν παίζουν κάποια συγκεκριμένα αρχεία video, μόνο κοιτώντας αναλυτικά τον τρόπο κωδικοποίησης εικόνας και ήχου ίσως βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Τον τελευταίο καιρό είχα κι εγώ προβλήματα με την υποστήριξη κάποιων νεότερων κωδικοποιήσεων από το CoreAVC στο HTPC μου, οπότε το κατάργησα και χρησιμοποιώ πλέον το CCCP.

Reaction score
0

Καλησπερα παιδια,
μηπως μπορει να με βοηθησει καποιος?
εχω την 32β650 και θελω να παιζω Video με usb stick. αν βαλω μικρη ταινια την παιζει κανονικα. Αν βαλω καμια .mkv μεγαλυτερη απο 4gb δεν την βλεπει καθολου. το usb το εχω μετατρεψει σε ntfs για να υποστηριζει τετοια μεγαλα αρχεια. καμια ιδεα εχετε?

Reaction score
0

Για παράδειγμα το 1 δεν παίζει, ενώ το 2 παίζει. Είναι φτιαγμένα με το ίδιο πρόγραμμα και με σχεδόν τα ίδια settings. Μόνο το deblock είναι διαφορετικό (που δεν νομίζω να έχει σημασία) και το ID του video.

Code:
General
Complete name                    : 
Format                           : Matroska
File size                        : 7.95 GiB
Duration                         : 1h 47mn
Overall bit rate                 : 10.6 Mbps
Encoded date                     : UTC 2007-09-16 15:19:00
Writing application              : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Writing library                  : libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Video
ID                               : 3
Format                           : AVC
Format/Info                      : Advanced Video Codec
Format profile                   : [email protected]
Format settings, CABAC           : Yes
Format settings, ReFrames        : 8 frames
Muxing mode                      : Container [email protected]
Codec ID                         : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration                         : 1h 47mn
Bit rate                         : 9 758 Kbps
Nominal bit rate                 : 9 967 Kbps
Width                            : 1 920 pixels
Height                           : 1 040 pixels
Display aspect ratio             : 16:9
Frame rate                       : 23.976 fps
Resolution                       : 8 bits
Colorimetry                      : 4:2:0
Scan type                        : Progressive
Bits/(Pixel*Frame)               : 0.204
Stream size                      : 7.30 GiB (92%)
Writing library                  : x264 core 56 svn-667C
Encoding settings                : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:-1:-1 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=6 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=2 / deadzone=4,6 / chroma_qp_offset=0 / threads=3 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=9967 / ratetol=1.0 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / zones=148787,154246,b=0.15 / aq=1:0.3:15.0
Language                         : English

General
File size                        : 10.1 GiB
Duration                         : 1h 56mn
Overall bit rate                 : 12.4 Mbps
Encoded date                     : UTC 2007-07-25 20:09:53
Writing application              : mkvmerge v2.0.2 ('You're My Flame') built on Feb 21 2007 23:40:55
Code:
General
File size                        : 10.1 GiB
Overall bit rate                 : 12.4 Mbps
Encoded date                     : UTC 2007-07-25 20:09:53

Video
ID                               : 1
Format                           : AVC
Format/Info                      : Advanced Video Codec
Format profile                   : [email protected]
Format settings, CABAC           : Yes
Format settings, ReFrames        : 8 frames
Muxing mode                      : Container [email protected]
Codec ID                         : V_MPEG4/ISO/AVC
Bit rate                         : 11.6 Mbps
Nominal bit rate                 : 11.8 Mbps
Width                            : 1 920 pixels
Height                           : 800 pixels
Display aspect ratio             : 2.40:1
Frame rate                       : 23.976 fps
Resolution                       : 8 bits
Colorimetry                      : 4:2:0
Scan type                        : Progressive
Bits/(Pixel*Frame)               : 0.314
Stream size                      : 9.40 GiB (93%)
Writing library                  : x264 core 55 svn-663C
Encoding settings                : cabac=1 / ref=5 / deblock=1:-4:-4 / analyse=0x3:0x133 / me=umh / subme=6 / brdo=1 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=1 / 8x8dct=1 / cqm=2 / deadzone=4,6 / chroma_qp_offset=0 / threads=3 / nr=0 / decimate=1 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / bime=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=2pass / bitrate=11806 / ratetol=1.0 / rceq='blurCplx^(1-qComp)' / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / cplxblur=20.0 / qblur=0.5 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:0.3:15.0
Language                         : English

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός