samsung 46b750 or lg 47lh9000

Reaction score
0
καλησπερα σε ολους σας....εχω καταληξει σε μια απο τις δυο....και δεν μπορω να αποφασισω...κατα την γνωμη σας ποια θεωρειται καλυτερη.....θα χρησιμοποιηθει για αγωνες ποδοσφαιρου blu ray και ps3....περιμενω την βοηθεια σας!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: samsung 46b750 or lg 47lh9000

Περιμενα την 47LH9000 και μολις ηρθε σε μαγαζι πηγα να την δω για να την παραγγειλω ...Μου φανηκε ισως η καλυτερη LG που εχω δει και πολυ καλη η τιμη της ...
Διπλα της ομως επαιζε η Β750 .... προσπαθησα να πεισω τον εαυτο μου να παραγγειλει την 9000 ... μετα απο μια ωρα ορθιος που τις παρατηρουσα , δεν τα καταφερα....
Πηγα και την επομενη μερα ... παλι δεν...
Τελεια δεν ειναι καμια τηλεοραση και ο καθενας μας εχει αλλα κριτηρια στο τι του αρεσει , ανεξαρτητα αν αυτο ειναι σωστο η λαθος , αναλυοντας με τεχνικους ορους και μετρησεις....
Συνεπως η αποφαση πρεπει να ειναι 100% δικη σου και οχι καποιου αλλου.
Δυσαρεστημενο κατοχο της Β750 παντως (που ειναι και πολλοι) δε νομιζω να βρεις ευκολα ...
Καλες ειναι και οι 2 , βρες ποια ειναι καλυτερη για εσενα!
:126:

Reaction score
0

Η B750 ειναι πραγματικα η πρωτη samsung που ειδα και μου αρεσε μαζι με την B650, που μπορω να σου πω οτι μου αρεσε πιο πολυ,ειναι και πιο φτηνη,ειναι πιο φυσικες απο μια led και πλησιαζουν τις plasma.την lg δεν την εχω προσεξει αλλα θα συμφονησω με το φιλο πιο πανω στο οτι κανει στα δικα σου ματια..καλη αγορα.

Reaction score
0

Η B750 ειναι πραγματικα η πρωτη samsung που ειδα και μου αρεσε μαζι με την B650, που μπορω να σου πω οτι μου αρεσε πιο πολυ,ειναι και πιο φτηνη,ειναι πιο φυσικες απο μια led και πλησιαζουν τις plasma.την lg δεν την εχω προσεξει αλλα θα συμφονησω με το φιλο πιο πανω στο οτι κανει στα δικα σου ματια..καλη αγορα.
ευχαριστω παρα πολυ παιδια...θα παω απο εβδομαδα να τις δω και απο κοντα!!!μηπως ξερετε που ειναι στημενες και οι δυο για να τις συγκρινω.

Reaction score
0

ευχαριστω παρα πολυ παιδια...θα παω απο εβδομαδα να τις δω και απο κοντα!!!μηπως ξερετε που ειναι στημενες και οι δυο για να τις συγκρινω.
Επειδη αυτα αλλαζουν και το που τις ειχα δει εγω πριν 3-4 μηνες , μπορει να μην ισχυει , δες απο σκρουτζ , ποιοι τις εχουν και ξεκινα τηλεφωνα...
Σε καποιο πλαισιο ειναι πιθανο να τις δεις

Reaction score
0

Συμφωνω σε αυτο...
Στις LED κατι δεν μου "καθεται" σε σχεση με τις 650/750 , τις οποιες βρισκω αριστες στα λεφτα τους...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.811
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός