Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ευχαριστω παρα πολυ παιδια...θα παω απο εβδομαδα να τις δω και απο κοντα!!!μηπως ξερετε που ειναι στημενες και οι δυο για να τις συγκρινω.Η B750 ειναι πραγματικα η πρωτη samsung που ειδα και μου αρεσε μαζι με την B650, που μπορω να σου πω οτι μου αρεσε πιο πολυ,ειναι και πιο φτηνη,ειναι πιο φυσικες απο μια led και πλησιαζουν τις plasma.την lg δεν την εχω προσεξει αλλα θα συμφονησω με το φιλο πιο πανω στο οτι κανει στα δικα σου ματια..καλη αγορα.
Επειδη αυτα αλλαζουν και το που τις ειχα δει εγω πριν 3-4 μηνες , μπορει να μην ισχυει , δες απο σκρουτζ , ποιοι τις εχουν και ξεκινα τηλεφωνα...ευχαριστω παρα πολυ παιδια...θα παω απο εβδομαδα να τις δω και απο κοντα!!!μηπως ξερετε που ειναι στημενες και οι δυο για να τις συγκρινω.
Συμφωνω σε αυτο...Η B750 ειναι πραγματικα η πρωτη samsung που ειδα και μου αρεσε μαζι με την B650, που μπορω να σου πω οτι μου αρεσε πιο πολυ,ειναι και πιο φτηνη,ειναι πιο φυσικες απο μια led και πλησιαζουν τις plasma.την lg δεν την εχω προσεξει αλλα θα συμφονησω με το φιλο πιο πανω στο οτι κανει στα δικα σου ματια..καλη αγορα.