samsung 7000 ερωτηση

Reaction score
0
καλησπερα παιδια μηπως καποιος εχει ακουσει κατι για το service menu της ub7000 πως ενεργοποιειται και τι μπορουμε να ρυθμισοθμε απο εκει? και μια δευτερη ερωτηση τελικα με τα mkv και ενσωματωμενους υποτιτλους απο usb τι γινεται τελικα τα παιζει ?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388
Εξ όσων ξέρω τα αναπαράγει αλλά αν είναι dts ο ήχος του αρχείου,τότε δεν θα έχετε ήχο.

Reaction score
0
Απάντηση: samsung 7000 ερωτηση

μα αυτο ηταν το προβλημα σε αναπαραγωγη απο το usb mkv ταινειας δεν επαιξε με τιποτα τους υποτιλους που ειχα ενσωματωσει

Reaction score
0

μα παιδια ειπα ηδη νομιζω οτι τους υποτιλους τους εχω ενσωματωσει δεν ειναι ενα ξεχωριστο αρχειο για αυτο τον λογο προβληματιζομαι και ρωταω

Reaction score
0
Καπου δεν θυμαμαι τωρα,πρεπει να ενεργοποιησεις τους υποτιτλους,αυτο για την περιπτωση που ειναι ξεχωριστο αρχειο.

Reaction score
0

Θα ήθελα τα φωτά σας παιδιά. Έχω κατεβάσει και αποθηκεύσει σε usb stick μία ταινία σε 720p bluray x264 και η media player της συγκεκριμένης τηλεόρασης δεν μου την αναγνωρίζει, τί μπορεί να συμβαίνει, γιατί έχει ειπωθεί ότι παίζει τα πάντα.

Reaction score
0

το αρχείο είναι mkv. Στο manual δεν αναφέρει το x 264 στους αποκωδικοποιητές video αλλά τα divx, Η 264 κλπ. Φαντάζομαι ότι εκεί είναι το πρόβλημα. Πάντως τα BPRip τα παίζει κανονικά.

Reaction score
0

οταν παιρνάς καινούργιο firmware χάνεις τις ρυθμίσεις που έχεις κάνει στην τηλεόραση ή όχι;

Reaction score
0

Θα ήθελα τα φωτά σας παιδιά. Έχω κατεβάσει και αποθηκεύσει σε usb stick μία ταινία σε 720p bluray x264 και η media player της συγκεκριμένης τηλεόρασης δεν μου την αναγνωρίζει, τί μπορεί να συμβαίνει, γιατί έχει ειπωθεί ότι παίζει τα πάντα.
καμία βοήθεια κανείς;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.388
Οπότε μάλλον φταίει το x264.
Για δοκιμάστε πάντως να μετατρέψετε τον ήχο σε ac3(κάποιος είχε ενα παρόμιο πρόβλημα και νομίζω ότι έφταιγε το ηχητικό).

Reaction score
0

μετετρεψα τον ήχο και πάλι τσίφος. Ενώ η τν διαβάζει το stick την ταινία δεν την βλέπει καθόλου.

Reaction score
0

παιδια ειδα οτι βγηκε καινουργιο firmware 28/2/2010

http://www.samsung.com/gr/consumer/d...&menu=download

το εχει περασει κανενας να μας πει διαφορες και αν διορθωνει πραγματα?[/QUOTE

σημερα μιλησα με τεχνικο απο samsung κ μου ειπε πως ειναι αποκλειστικα δικη σας ευθυνη το update και καλυτερα να μην το κανετε γιατι εχουν βγαλει αρκετα προβληματα στις ρυθμισεις...:141:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.248
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111