Samsung BD-C6900 3d blu ray player.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Παρουσίαση στο fullhd και τιμές εν Ελλάδι εδώ

Μάλλον είναι το πρώτο 3d player που βγαίνει πρός πώληση!

Reaction score
4
Απάντηση: Samsung BD-C6900 3d blu ray player.

Κατα τη γνωμη σου ειναι καλυτερη η αγορα ενος αυτονομου media player η του συγκεκριμενου μηχανηματος?Οκ παιζει και 3d θα μου πεις.Αναπαραγει 3d μονο απο το μερος του δισκου του εννοω το drive της συσκευης η και απο εξωτερικο αποθηκευτικο μεσο NTFS?Πρεπει να ειναι ΗDΜΙ v1,4 αν δε κανω λαθος και της TV?Διαβασα χθες την παρουσιαση του απο γνωστο μηνιαιο περιοδικο του χωρου και το μηχανακι πεταει.Σ ευχαριστω για το χρονο σου

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
Κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει ασυμβατότητα σε 3d αρχεία απο σκληρό δίσκο.Απ τη ν στιγμή όμως που δεν έχει γίνει κάποια δοκιμή,τουλάχιστον που να ξέρω εγώ,δεν μπορώ να σου απαντήσω με σιγουριά.
Η τηλεοάραση οφείλει να αναγνωρίζει 3d περιεχόμενο.Δεν παίζει τελικά τόσο μεγάλο ρόλο(στην μεταφορά εικόνας) το 1.3 ή 1.4 αλλά το panel(κυρίως) και τα Hz της τηλεόρασης.
Η αγορά αυτόνομου player ή του συγκεκριμένου κρίνεται βάση των αναγκών ή των απαιτήσεων που έχει κάποιος.Μέχρι στιγμής πάντως τα media players είναι πιό εύχρηστα και γρήγορα αναβαθμίσιμα στις απαιτήσεις που μπορεί να έχει κάποιος χρήστης στην αναπαραγωγή μέσω σκληρού δίσκου.

Reaction score
4
Απάντηση: Samsung BD-C6900 3d blu ray player.

Εδω ειναι λοιπον το ζητημα μας.Εαν ειναι δυνατη η αναπαραγωγη των 3d αρχειων απο εξωτερικο αποθηκευτικο μεσο τοτε καποιος που δεν θελει να ασχολειται με δισκακια γιατι να παρει το οποιοδηποτε 3d blue ray player.Μια χαρα θα ειμαστε και με τα media player.Σ ευχαριστω παντως για την απαντηση

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.964
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988