Samsung bd-c8900 Lg HR-550

Reaction score
1
Απάντηση: Samsung bd-c8900 Lg HR-550

Αφού περίμενες τόσο, περίμενε λίγο ακόμη το LG HR570S που παρουσιάστηκε πρόσφατα και διαθέτει:

500 GB σκληρό
DVB-T
DVB-S (Satellite)
DVB-S2 (Satellite HD)
Blu-Ray 3D player
MKV, DIVX player
DLNA
DTS-HD
Dolby TrueHD

νομίζω στην παρούσα φάση δεν υπάρχει και κάτι άλλο να ζητήσει κανείς, αντικαθιστά τουλάχιστον 3 μηχανάκια (3D Blu-Ray player, recorder, media player, satellite receiver).

Τιμή στο internet 450 ~ 500 €.

http://translate.google.com/transla...bluray-disc.de/blu-ray-hdd-recorder/lg-hr570s

gor

Reaction score
3

:111:

:139:

Μιλάμε για τρελό μηχάνημα. Έχετε υπόψιν σας μια σημαντική λεπτομέρεια: Τα Samsung δεν επιτρέπουν την αντιγραφή αρχείων που καταγράφησαν στον σκληρό τους δίσκο σε άλλο μέσο (πχ. USB). Τα LG όμως το επιτρέπουν.Αν είχε αναλογικές εξόδους και DVB-T2 δέκτη θα ήταν υπερπλήρες.

gor

Reaction score
3

Είχα την ευκαιρία να δουλέψω με ένα BR 3D της LG, δεν έχει σημασία ποιό, όλα το ίδιο λειτουργικό χρησιμοποιούν ως media player (αυτό που οι επιλογές στην κεντρική οθόνη εμφανίζονται σαν επιπλέοντα παγάκια σε άσπρο φόντο). Έτσι, σαν κάτοχος ενός Samsung 8200 έχω το πλεονέκτημα του να έχω "παίξει" και με τα 2 interface των μηχανημάτων σαν media players. Το λειτουργικό της Samsung είναι μακράν ανώτερο σε συνδεσιμότητα με τον υπολογιστή. Πραγματικό plug and play. Το λειτουργικό της LG από την άλλη, ακόμη προσπαθώ να το συνδέσω με τον υπολογιστή (με Windows 7), μιλάμε για απαράδεκτη υλοποίηση. Επίσης, τα διαθέσιμα internet apps της Samsung είναι >10 και διαρκώς πληθαίνουν, ενώ της LG είναι 3 και δεν ξέρω αν υπάρχει πρόβλεψη για μελλοντικές προσθήκες.

Reaction score
0

:111:

:139:

Μιλάμε για τρελό μηχάνημα. Έχετε υπόψιν σας μια σημαντική λεπτομέρεια: Τα Samsung δεν επιτρέπουν την αντιγραφή αρχείων που καταγράφησαν στον σκληρό τους δίσκο σε άλλο μέσο (πχ. USB). Τα LG όμως το επιτρέπουν.Αν είχε αναλογικές εξόδους και DVB-T2 δέκτη θα ήταν υπερπλήρες.
Καλησπέρα. Είμαι κι εγώ σε διαδικασία επιλογής. Θες να πεις ότι αντίθετα με τα BD-C8200, BD-C8500, που, όπως λέει το manual, μεταφέρουν αρχεία video από HDD στο usb, το BD-C8900 δεν το κάνει; Περίεργο. Αναρωριέμαι μήπως εγκατέλειψε επομένως και το στοιχειώδες editing (κόψιμο σκηνών) που αποτελούσε πλεονέκτημα έναντι του LG; Και λέω πλεονέκτημα διότι αν θέλει κανείς να μεταφέρει σε usb memory ένα κομμάτι 15 λεπτών από μια γραμμένη εκπομπή διάρκειας 3 ωρών θα πρέπει να το κόψει με κάποιον τρόπο (εκτός κι αν έχει memory μεγάλης χωρητικότητας).

Αυτό πάντως που βλέπω σαν ευκολία στο LG είναι ότι δεν νομίζω να χρειάζεται εγκατάσταση προγράμματος στο pc για file sharing. Απλά σύνδεση του LG στο τοπικό δίκτυο και δουλεύει με CIFS (βλέπει ό,τι αρχείο είναι shared στα pc μιας ομάδας workgroup του τοπικού δικτύου). Έτσι τουλάχιστον κάνει το LG MS450H media recorder που κατέχω.

Τέλος για όσους θέλουν satelite, υπάρχουν οι εκδόσεις Samsung BD-C8900S και LG HR550S (με 250GB δίσκο) ή LG HR570S (με 500GB δίσκο).

Reaction score
38

Καλημέρα!

Ως κάτοχος του Sam. C8200 μπορώ να βεβαιώσω ότι με τo Sam. C8200 δεν μπορείς να μεταφέρεις αρχεία από το ΗDD σε εξωτερικό σκληρό ή usb stick.

Οι ευκολίες μοντάζ βέβαια υπάρχουν και ομολογουμένως είναι πολύ εξυπηρετικές.

Ενδιαφέρον θα είχε (γενικά) η σύγκριση αυτών των προϊόντων (LG-Samsung) ειδικά σε ποιότητα εικόνας και ήχου, από BluRay και ΗD Media Files που είναι και η πραγματική ουσία/αξία των συσκευών!

Reaction score
0

Γεια σου Dalanik.
Καταρχήν σε ευχαριστώ που με "ξύπνησες". Είναι σημαντικό, δεν το είχα προσέξει.
Μεταφέρω απόσπασμα από το manual του C8200-8500 (σελίδα 65) :
Copying video, music or photos
Contents (music, photos, videos) HHD/DISC/AllShare -> USB Supported. Ως εδώ καλά.
Αλλά δυο αράδες παρακάτω λέει δυστυχώς αυτό που λες και συ: The Broadcast signal can be recorded on HDD but copy feature is not supported. Δηλαδή όταν έλεγε video δεν εννοούσε τις εγγραφές TV. Κρίμα.
Ευχαριστώ και πάλι.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.607
Members