Samsung BD P1400

Reaction score
62
Μόλις το παράγγειλα στα 482€!!! Απ' ό,τι διαβάζω είναι ένα πολύ καλό blu ray player και υποστηρίζει τα πάντα απο ήχο και εικόνα. Έχει και ethernet και απ' ό,τι διαβάζω, με firmware update αναβαθμίζεται σε profile 1.1!!!!

[FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Τεχνικά Χαρακτηριστικά:[/FONT][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]Αναπαραγωγή format
BD-ROM
BD-RE
BD-R
DVD-ROM
DVD-RAM/-RW/-R
VC-1
MPEG2
H.264
HD JPEG
MP3
Audio-CD
CD-RW/-R
BD-Java

Audioformat
Dolby True HD
Dolby Digital Plus
Dolby Digital
dts HD / dts

Έξοδος (HDMI / Component)
1.920 x 1.080 Pixel
1.920 x 1.080 i
1.280 x 720 Pixel
720 x 480 Pixel
720 x 480 i

Έξοδος
Composite
S-Video
Component
HDMI
5.1-Έξοδος
koaxial

Διατάσεις
430 x 79 x 327 mm

Βάρος

4,2 kg
[/FONT]

Reaction score
54
To technikdirekt το εχει στα 414 ευρωπουλα. Μηπως να αναβαλω την αγορα του toshiba ep35 και να προτιμησω αυτο; Τι λεει στην αποδοση εικονας?

Reaction score
0
Καλορίζικο φίλτατε και καλώς να το δεχτείς. Από που αν επιτρέπεται; Περιμένουμε να τα ομολογήσεις όλα μόλις το παραλάβεις (η ομολογία θεωρείτε πλήρης όταν υπάρχουν και αποδεικτικές φωτογραφίες τις οποίες φυσικά πρέπει να καταθέσεις) :crazy_3:

Reaction score
62
Γενικά για αυτά που δίνει, έχει καταπληκτική τιμή, σε σχέση πάντα και με τον ανταγωνισμό!!!

Reaction score
62
Κανοντας μια μικρη ερευνα για το σαμσουνγκ.
http://www.avforums.com/forums/showthread.php?t=636519

Τρωει φοβερα κολληματα και φαινεται τρομερα unstable με το τωρινο firmware.
Επομενως η καλυτερη επιλογη (προσωπικα παντα) παραμενει το PS3 για blu ray.
Τα έχω διαβάσει, αλλά αφού αναβαθμίζεται.....

Reaction score
62
To technikdirekt το εχει στα 414 ευρωπουλα. Μηπως να αναβαλω την αγορα του toshiba ep35 και να προτιμησω αυτο; Τι λεει στην αποδοση εικονας?
Το έχεις χρησιμοποιήσει ποτέ για αγορές?? Με ποιά εταιρία στα στέλνουν?? Γιατί έχει ωραία πραγματάκια!!!

Reaction score
0
για να μην φτιαχνω νεο τοπικ, ας ρωτησω 2 πραγματα σχετικά με το Samsung BD-P1400

α. Αξίζει (ως αρχαριος) να προχωρήσω σε αγορά του? Δεν εχω απαιτήσεις για high-end αποδόσεις κλπ

β. ειδα πως εχει εξοδους 5.1 αναλογικού ήχου. Δλδ συνδεω απευθειας πανω του τα ηχεια
και εχω (υποτυποδώς) surround ηχο?

μπορει να ειναι χαζες οι ερωτησεις μου, απλά ειμαι ασχετος και ψαχνω εναν οικονομικο B-R player

στα 200 ευρω τιμή είναι καλά?

Reaction score
164
β. ειδα πως εχει εξοδους 5.1 αναλογικού ήχου. Δλδ συνδεω απευθειας πανω του τα ηχεια
και εχω (υποτυποδώς) surround ηχο?
Όχι, δεν μπορείς να συνδέσεις απ' ευθείας ηχεία επάνω του (εκτός αν είναι ενεργά, με ενσωματωμένο ενισχυτή σε κάθε ηχείο). Θα χρειαστείς έναν ενισχυτή με 5.1 αναλογικές εισόδους.

Reaction score
0
σε τί υστερεί σε σχεση με τα 2 παραπάνω? σαν αρχαριος στο θέμα, θα δω διαφορά?

στο β. ερώτημά μου μήπως ξέρεις να μου πεις?

edited: τωρα ειδα την νεα απαντηση. δλδ αυτες οι εξοδοι ειναι για να συνδεθουν με?
δειτε κι εδω http://reviews.cnet.com/video-players-and-recorders/samsung-bd-p1400/4505-6463_7-32514521-2.html

Reaction score
164
Συνδέονται με ενισχυτή που έχει 5.1 αναλογικές εισόδους, όπως σου είπα πιο πάνω. Με αυτόν τον τρόπο την αποκωδικοποίηση των φορμά HD του ήχου την αναλαμβάνει το player, έστω και σε 5.1 και όχι 7.1 και έτσι δεν έχουμε την ανάγκη ενισχυτή με αποκωδικιποίηση ήχου μέσω HDMI.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.874
Members
38.509
Νεότερο μέλος
Konstantinos M.