Samsung BD-P3600

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung BD-P3600

Αναγέννηση του θέματος.... (και φυσικά παίζει .mkv)

Το BD-3600 πιστεύω πως είναι από τα πιό αξιόλογα σύγχρονα Player, διαθέτει πολλές σύγχρονες τεχνολογικές ευκολίες, η ποιότητά του είναι εξαιρετική, ενώ δεν έχω ξαναδεί τηλεχειριστήριο με φωσφορίζοντα πλήκτρα!!!

Όμως παρ όλες τις εξελειγμένες λειτουργίες του και την εξαιρετική απόδοση της HD εικόνας, υπάρχουν κάποιες αβλεψίες, τόσο σημαντικές ώστε να δρουν εκνευριστικά μέχρι αλλαγής του μηχανήματος....Θα επιδιορθωθούν μέ κάποιο update; Η αλήθεια είναι πως κι αυτά δεν είναι τόσο συχνά, εφόσον εδώ και τρεις περίπου μήνες που έχω το μηχάνημα δεν έγινε πλην του αρχικού κάποιο νεώτερο upadate....

Έχουμε και λέμε λοιπόν...

Το μηχάνημα διαθέτει δύο εισόδους USB, μια μπρος και μιά σοφά πίσω....Όμως δεν λειτουργούν παράλληλα, πράγμα που σημαίνει πως αν έχεις πίσω μόνιμα συνδεδεμένο ένα μεγάλο σκληρό και βάλεις μπρος ένα φλασάκι, δεν αναγνωρίζει παράλληλα το περιεχόμενό τους. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποσυνδέσεις το ένα από τα δύο usb και να κάνεις restart στο μηχάνημα για να αναγνωρίσει το έτερο usb. Και κάθε φορά που αλλάζεις θα πρέπει να κάνεις το ίδιο....Πράγμα που δεν συμβαίνει π.χ. στο WD media TV live, που αναγνωρίζει τα αρχεία παράλληλα και από USB1 & USB2, που έτυχε να το έχω για κάποιο διάστημα.

Άλλο ένα εκνευριστικό σημείο είναι η αδυναμία μνήμης στο απλό στοπ της ταινίας που παίζει από τον σκληρό (και μόνο από αυτό, γιατί στους δίσκους υφίσταται κανονικά) να επανέλθει στο ίδιο σημείο, κάτι πιστεύω σημαντικό. Ακόμα και το pause να ενεργοποιήσεις, σου δίνει ΜΟΝΟ τρία λεπτά για να συνεχίσεις την ταινία, αλλιώς πάει αυτόματα στην αρχή της....Κάτι που δεν συμβαίνει π.χ. στο LG 390 που έτυχε να το χειριστώ για κάποιο διάστημα....

Και τέλος στα βιντεάκια του You-Tube, δεν έχεις δυνατότητα κίνησης μπρος ή πίσω ή καρε-καρέ, παρά μόνο pause, κάτι που υποστηριζόταν κανονικά από το LG-390....

Αναμένω σχόλια από οποιονδήποτε χρήστη του συγκεκριμένου μηχανήματος ή και άλλων μοντέλων της samsung, καθώς και συγκριτικά σχόλια με άλλους players....

Ανανεώνετε το θέμα τακτικά και συμμετέχετε σ΄αυτό, γνωρίζω πως υπάρχουν χρήστες bd-players samung, ας σημειώνουμε εδώ τις παρατηρήσεις μας....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988