Samsung Bordeaux 19

Reaction score
11
Γειά χαρά σε όλους.
Θα ήθελα τα φωτα σας μήπως και βρω μια άκρη σε ένα προβληματάκι.
Αγόρασα μια 19άρα lcd και συγκεκριμένα την Samsung Bordeaux LE19R86B από το Πλαίσιο πριν 3 ημέρες.Η τηλεόραση έχει αναλιγικό και ψηφιακό δέκτη, οι οποίοι εναλάσσονται μεταξύ τους μέσω ενός πλήκτρου που υπάρχει στο τηλεκοντρόλ.
Στό πρόβλημα τώρα.
Αν η τηλεόραση μπεί σε standby ενώ είσαι στον ψηφιακό δέκτη όταν την ξανανοίξεις και προσπαθήσεις να περάσεις στον αναλογικό δεν γίνεται τίποτα.Δηλαδή δειχνει ότι αλλάζει, αλλά δεν υπάρχει εικόνα, μόνο χιόνια παντού.Κάτι σαν να μην "ξυπνάει" ο αναλογικός δέκτης δηλαδή.
Δεν επανέρχεται με τίποτα παρά μόνο με reset,δλδ να την βγάλεις από το ρεύμα και να την ξαναβάλεις.
Θεωρώντας ότι έχει πρόβλημα η τηλεόραση την πήγα πίσω και ενώ μου έλεγαν να την στειλουν samsung για επισκευή τελικά μου την άλαξαν με μια καινούργια.Την πάω σπίτι την δοκιμάζω πάλι τα ίδια.
Κατι δεν πάει καλά.Ειναι δυνατόν να είναι χαλασμενες όλες;Οχι.
Είναι δυνατόν να είναι αυτό το χούι της;
Στο τηλέφωνο του service που πηρα ενω στην αρχή μου είπε κάποιος υπάλληλος ότι το κάνουν κι άλλες, ο αρμόδιος τεχνικός μου είπε ότι δεν τόχει ξανακούσει και να την πάω για ....ρύθμιση!
Αλλά ας μην σας κουράζω άλλο.
Τόχετε ξανακούσει αυτό;
Τόχει συναντήσει κάποιος άλλος;
Κάποια συμβουλή, tip?
Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

p@n

Reaction score
0
Ομοιοπαθής και εγώ. Πήρα την ίδια τηλεόραση από το ΠΛΑΙΣΙΟ πριν 10 ημέρες και δεν 'έπιανε' κανάλια. Την πήγα αμέσως πίσω, μου αρνήθηκαν αντικατάσταση, και μου είπαν ότι θα πάει στον Φουρλή, από τον οποίο θα απαντήσουν σε 15 -20 εργάσιμες !!!. Την Δευτέρα επίκειται επίσκεψη στο παραπάνω κατάστημα. Είδωμεν.

Reaction score
19
Το Πλαίσιο έχει πολιτική άμεσης αντικατάστασης αν η επιστροφή γίνεται μέσα σε 7 νομίζω εργάσιμες. Για να στο αρνήθηκαν πιθανότατα όλα τα κομμάτια να έχουν πρόβλημα και να τρέχουν Φουρλή για κανένα firmware.

Reaction score
14
γνώμη μου να την πάτε πίσω μέσα στις 20 μέρες που οτ ΠΛΑΙΣΙΟ ορίζει για αντικάτάσταση, και να πάρετε την Philips Cineos 19PFL55222D με διαφορα τιμης 30 ευρώ. και καλύτερο ήχο έχει και είναι και ομορφότερη.

Reaction score
14
Χαρακτηριστικα

Μοντέλο - Cineos 19PFL5522D

Διαγώνιος - 19''
Τεχνολογία Οθόνης - TFT/LCD
Ευκρίνεια - HD Ready
Μέγιστη Ανάλυση - 1440 x 900
Φωτεινότητα - 300 cd/m²
Τυπική Αντίθεση (Typical) - 1000:1
Χρόνος Απόκρισης - 5ms
Γωνία Θέασης - 160/160
Ψηφιακός Δέκτης - Ναι
Teletext - Ελληνικό / 1000 σελίδων
Σύστημα Ήχου - NICAM Stereo. Incredible Surround
Ισχύς Ηχείων - 2 x 5 Watt
Διαστάσεις με βάση (Π x Υ x Β) - 478 x 417 x 193 mm
Βάρος (με βάση) - 7,8 kg
Συνδέσεις - 1x υποδοχή PCMCIA. 2x HDMI. RF (antenna). 2x Audio (RCA). 1x S-Video. 1x Component. 2x Scart.
Λοιπά Χαρακτηριστικά - Digital Crystal Clear. Digital Comb Filter 3D. Contrast Plus. Digital Noise Reduction. 100 μνήμες καναλιών. Luminance Transient Improver Colour Transient Improver.
Βάση Στήριξης - Περιλαμβάνεται

Reaction score
14
Χαρακτηριστικα

Μοντέλο - LE19R86B "Bordeaux"
Διαγώνιος - 19''
Τεχνολογία Οθόνης - TFT/LCD
Ευκρίνεια- HD Ready
Μέγιστη Ανάλυση - 1440 x 900
Φωτεινότητα - 300 cd/m²
Δυναμική Αντίθεση (Dynamic) - 2000:1
Χρόνος Απόκρισης - 5 ms
Γωνία Θέασης - 160/160
Ψηφιακός Δέκτης - Ναι
Teletext - Ελληνικό
Σύστημα Ήχου - SRS TruSurround XT.
Ισχύς Ηχείων - 2 x 3 Watt
Διαστάσεις με βάση - (Π x Υ x Β)480 x 393 x 180 mm
Βάρος (με βάση) - 5.2 Kg
Συνδέσεις - 1x Composite A/V. HDMI. Scart, Composite 1x είσοδος PC (D-Sub 15 pin). 1x S-Video. RF (antenna)
Βάση Στήριξης - Περιλαμβάνεται VESA
διαστασεις - 75 x 75, 100 x 100

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.954
Members
38.522