Samsung D 500

Reaction score
49
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
Δυστυχώς το δικό μου κινητό δεν ήταν από τα τυχερά! Από την Κυριακή παρουσίασε πρόβλημα στην μπαταρία και ήδη βρίσκεται στο service της samsung...
Τι ακριβώς παρουσίασε η μπαταρία Χρήστο??

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Χθες την έβγαλα από τον φορτιστή το πρωί και το μεσημέρι (με 10-15 λεπτά ομιλίας μόνο...) μου είχει τελειώσει...

Το πήρα σήμερα το κινητό από το service όπου μου είπαν ότι δεν είχε πρόβλημα ούτε η μπαταρία ούτε το κινητό!

Θα το παρακολουθήσω και το πολύ-πολύ να τους το ξαναπάω...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Την μπαταρία την καλύπτει η εγγύηση κανονικά εκτός και αν διαπιστωθεί κακή της χρήση...

Το κινητό τελικά δεν είχε πρόβλημα όπως μου είπαν. Τώρα είναι ήδη φορτισμένο από προχθές το βράδυ και έχει ακόμα 3 στις 3 γραμμές η μπαταρία με περίπου 20 λεπτά ομιλίας...

Απλά μου είπαν ότι το bluetooth καταναλώνει πολύ μπαταρία. Αυτό παρατήρησα και εγώ. Προχθές που τελείωσε σε μισή ώρα είχα χρησιμοποιήσει το bluetooth για σύνδεση με το pc περίπου 10 λεπτά...

Ίσως να έφταιγε αυτό...

Reaction score
49
Χρήστο αποκλείεται να καταναλώνει τόση πολύ ενέργεια το bluetooth......
Δεν δικαιολογείται για 10 λεπτά χρήσης να αδειάσει η μπαταρία......

Κάνω πολυ συχνά χρήση bluetooth στο 7710 και δεν είχα τέτοιου είδους πρόβλημα.
Φαντάσου ότι την πρώτη φορά που χρησιμοποίησα το bluetooth ήταν μετά την 1η φόρτιση (που δεν έχει φθάσει η μπαταρία ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων της....) για μεταφορά όλου του τηλεφωνικού καταλόγου από το 6600 (περίπου 500 καταχωρήσεις και αντίστοιχα 500 αποστολές μέσω bluetooth!!!!) και παρόλο που η (μεγάλη) οθόνη του ήταν συνεχώς ανοιχτή και το bluetooth ενεργοποιημένο το κινητό έφθασε στα όρια της μπαταρίας του μετά από 5 ώρες περίπου (εκ των οποίων κατά την διάρκεια της 5ης ώρας, έκανα και αναπάντ. στο σπίτι ταυτόχρονα με το bluetooth για να την αδειάσω. Και μου έσπασε τα νεύρα που κρατούσε τόσο πολύ!! :shock: )

Παρακολούθησέ το προσεκτικά αυτές τις μέρες.
Και άσε και το bluetooth ανοιχτό συνεχώς (μετά την επόμενη φόρτιση) για να δεις αν φταίει αυτό........... :roll:

Reaction score
0
Καμμιά άλλη διαπίστωση?
Σκέφτομαι να ανταλλάξω το Κ700 με το D500 και θέλω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα...
Για λέγε, για λέγε...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
To κινητό είναι πάρα πολύ καλό και με πολύ καλή φωτογραφική μηχανή.

Αν δεν πολυχρησιμοποιείς το bluetooth η μπαταρία αντέχει πάνω από 2 μέρες.

Reaction score
0
Τελικά μάλλον θα το πάρω μια που βρήκα να ανταλλάξω το δικό μου.
Να πω την αλήθεια έψαχνα και για το V3 αλλά δεν βρήκα...
Ευχαριστώ για την απάντηση

Reaction score
49
Χρήστος Ακρατόπουλος said:
To κινητό είναι πάρα πολύ καλό και με πολύ καλή φωτογραφική μηχανή.

Αν δεν πολυχρησιμοποιείς το bluetooth η μπαταρία αντέχει πάνω από 2 μέρες.
Δηλ. Χρήστο αν χρησιμοποιείς bluetooth handsfree την πάτησες?

Τελικά η μπαταρία "έστρωσε" ή ακόμα σου κάνει κόλπα??
(δοκίμασε να μειώσεις λίγο και την φωτεινότητα της οθόνης και βάλε μικρότερο χρόνο που μένει ανοιχτή για να κερδίσεις αρκετή παραπάνω διάρκεια της μπαταρίας...) :roll: :wink:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Η μπαταρία είναι μια χαρά πλέον...

Αν χρησιμοποιείς το bluetooth handsfree δεν υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα (άντε μισή μέρα διαφορά στην μπαταρία) αλλά αν χρησιμοποιείς το bluetooth για σύνδεση με το pc και μεταφέρεις δεδομένα τότε την πάτησες... η μπαταρία τελειώνει πάρα πολύ γρήγορα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.871
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef