Samsung D6x00 series.Full HD 3D;Μην είστε σίγουροι!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430
http://wiki.samygo.tv/index.php5/D6x00_TVs_FULL_HD_3D_Defect

Έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο θέμα με την ανάλυση του 3d της σειράς αυτής.
Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δείχνουν ότι αντί για full hd εικόνα όταν παίζει 3d έχουμε ''ημί-full'',δλδ η ανάλυση σε κάθε καρέ είναι 540p αντί για 1080p!!:111:
Aυτό γίνεται σε όλες τις διαστάσεις πάνελ εκτός της 60άρας.

Ρίξτε μια ματιά στο απο πάνω λίνκ.

Οι σειρές D7000 και D8000 δεν έχουν τέτοιο θέμα

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung D6x00 series.Full HD 3D;Μην είστε σίγουροι!!

Ειμαι κατοχος της D6100, παροτι ειμαι παρα πολυ ευχαριστημενη απο το 3d της, θα ηθελα να ξερω τι μπορω να κανω για να διαπιστωσω τι αναλυση 3d βλεπω,εχω κατεβασει της φωτο απο το test του link, αλλα δεν ξερω τι , και πως, αν γνωριζει καποιος κατι θα ημουν υποχρεη , Ευχαριστω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

http://forum.samygo.tv/viewtopic.php?f=24&t=2346&start=40

Εδώ υπάρχει ένα post που έχει 2 τεστ φώτο.Καθότι δεν έχω 3d τηλεόραση δεν μπορώ να δω την 3d εκδοχή της.
Λογικά οι 2 φώτο θα πρέπει να φαίνονται ίδιες.Υποψιάζομαι όμως ότι η 3d εκδοχή της στην εν λόγω tv θα φαίνεται με πιξέλιασμα και ''πριόνι'',ενδεικτικό χαμηλότερης ανάλυσης απ την 1080p.Δέιτε την και με κάθε ματι καλυμένο εναλλάξ.

Reaction score
0

Τις φορτωσα απο τον media player της tv (εγω την χρησιμοποιω σαν monitor ) η μια 1080 μου κατελαβε ολη την οθονη ενω η 720 ηταν μικροτερη (τις Testbild-FullHD-2D, και Testbild-HalfHD-2D) εχω κατεβασει), κατα τα αλλα ηταν και οι δυο καθαρες μηπως καταβασα λαθος φωτο
? η κατι δεν κανω σωστα?

Reaction score
0

Λοιπον το ξαναεκανα απο usb stic αυτην την φορα , και τωρα μονο μπορεσα να δω και της δυο εκδοσεις των 2d , και 3d Υπαρχει μια μικρη αλλιωση ιδιεταιρα στο μεσαιο κιτρινο σηματακι που γραφει την αναλυση,( το περιγραμα του ειναι ελαφρως οδοντοτο) και οχι ισιο οπως στα 2d, αλλα ξανατονιζω οτι και στης 2 φωτο εχει αλοιωση στην 3d εκδοση, και στην 1080 p, και στην 720 p , κανονικα δεν θα επρεπε στην 720 ναναι οκ και στην 1080 νανε η αλιωση? η καταλαβα λαθος? Στην 720 το σηματακι το 3d ειχε λιγο περισοτερο βαθος αλλα δεδομενου οτι στην 1080 ηταν σε αλλη θεση δεν μπορω να ειμαι σηγουρη , γιατι σιγουρα δεν ειναι ακριβως η ιδια φωτο με αλλη αναλυση τραβηγμενη,αλλα 2 διαφορετικες ,και αυτο λιγο με υποψιαζει...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Μην μπερδεύεις τις εκδόσεις των 3d μεταξύ τους.
Η 1080 σε 2d και 3d πρέπει να είναι ίδια.Δεν σε ενδιαφέρει το βάθος αλλά το πιξέλιασμα/πριόνισμα της εικόνας.Όπως και αν είναι απόλυτα ευδιάκριτη η λατινική αλφάβητος που έχει.
Μακάρι να κάνω λάθος αλλά μάλλον δεν έχεις 1080p σε 3d.
Στο μενού του 3d ποιές επιλογές έχει;

Reaction score
0

Λοιπον διαφορα εχουν , οχι μεγαλη αλλα εχουν, και οι λατινικοι χαρακτιρες σε 3d mode δεν ειναι ευδιακριτοι, menu 3d : Λειτουργια 3d, Aλλαγη A/Δ, 3d--->2d και βελτιστοποιηση 3d Αυτα, απλλα αναρωτιεμαι τι μπορω να κανω, εφοσον το προιον δεν υποστηριζει οτι υποσχεται Το ξαναλεω οτι σε ταινιες 3d ειναι καταπληκτικη και απο καθαροτητα και απο λεπτομερια, δειχνει αψεγαδιαστη αλλα....

Reaction score
0

Δηλαδή, με λίγα λόγαι επειδη ενδιαφερομαι, την προτεινετε ή οχι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Aν το 3d έχει μεγάλη σημασία όχι.Η Samsung την διαφημίζει ως full-hd 3d ενώ δεν είναι.
Σε 2d είναι μια εξαιρετική λύση στην κατηγορία της.

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192

Μέχρι να απαντήσει επίσημα η Samsung δεν προτείνεται.

Reaction score
0

Εγώ , άρχισα να διαδίδω την πληροφορία , όπου μπορώ , μπας και ξεκουνηθεί η Samsung

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Καλό όμως είναι με την διάδωση της πληροφορίας να βάζουμε και τις αρχικές πηγές,όπως επίσης και link προς τις εικόνες που μπορεί να κατεβάσει κάποιος για να κρίνει εξ ιδίων.:102:

Reaction score
0

Επειδή την πληροφορία την βρήκα εδω, δεν θεώρησα σωστό να το επαναλάβω, καθώς και λινγ για Φώτο υπάρχει σε αυτό το θέμα λίγο παρακάτω

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Εννοώ σε όποια άλλα forums ή site κάνετε την ενημέρωση.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Samsung D6x00 series.Full HD 3D;Μην είστε σίγουροι!!

Η Γερμανική Samsung παραδέχτηκε το "λάθος" και κάνει επιστροφή 150 ευρώ!!
(Περισσότερα εδώ ... είναι μεταφρασμένο από το google translate)
Ήμουν έτοιμος να πάρω σήμερα την 40D6000 3d από την Ηλεκτρονική με 699 ευρώ και δώρο 2 γυαλιά και 4 έργα 3d, αλλά πάλι καλά που τον ανέβαλα για αύριο και τελικά τυχαία είδα το συγκεκριμένο θέμα .., πάλι καλά παιδιά, με σώσατε!!!

Reaction score
0

Εκεινο που εκανε η Samsung ,τουλαχιστον στο Ελλαδα ειναι να αλλαξει το κουτι που διαφημιζε, hd 3d και να λεει τωρα ,HD VIDEO 1080 p AND 3D ,οποτε αντε να βρεις το δικιο σου, και στο σιτε αλλαξε τα χαρακτηριστικα , και αναφερει το ιδιο ,πουθενα δεν λεει πια HD 3d

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas