Samsung Galaxy Note 16GB

Reaction score
0
Καλησπέρα με ενδιαφέρει το κινητο και αν θες Δωσε μου κάποιες παραπάνω πληροφορίες αλλά φιλικά μήπως έχεις κάνει κάποιο λάθος στην τιμή;Καινούργιο σε κατάστημα έχει 465.

Reaction score
7.069
Απάντηση: Samsung Galaxy Note 16GB

ναι αλλα καπου εχει και 673 ευρω.....
Προφανως ο φιλος το εχει αγορασει απο καποιο αλλο καταστημα σε αλλη τιμη και το δινει 480 ευρω.

οταν μας ενδιαφερει κατι πραγματικα καλο θα ηταν να στελνουμε ενα προσωπικο μηνυμα,εσυ προφανως απλα το κανεις για σπασιμο λες και ανακαλυψες την αμερικη,ολοι γνωριζουμε το skroutz και οτι η πιο χαμηλη τιμη που βγαζει ειναι απλα στη φαντασια καποιων.....

http://www.skroutz.gr/s/388084/Samsung-Galaxy-Note-16GB.html?keyphrase=Samsung+Galaxy+Note+16GB+

Reaction score
0
Φίλε μου πραγματικά δε θέλω να το συνεχίσουμε εδώ γιατί χαλάμε την αγγελία του ανθρώπου.Πραγματικα μου έδωσε την εντύπωση πως έχει κάνει λάθος τιμη και εφόσον ξαναλέω το βρίσκει κανείς καινούργιο πιο φτηνά.Η μονη πρόθεση που είχα ήταν να βοηθήσω το φίλο με την αγγελία του και τίποτα παραπάνω.
Όσο για το αν ανακάλυψα την Αμερική και αν οι τιμές του skroutz ισχύουν το γνωρίζουν καλα όσοι έχουνε αγοράσει απο αυτά τα καταστήματα και μαζί και γω.Εσυ είσαι αυτός που θες να περάσεις λάθος εντυπώσεις.

Reaction score
7.069

Φίλε μου πραγματικά δε θέλω να το συνεχίσουμε εδώ γιατί χαλάμε την αγγελία του ανθρώπου..................Η μονη πρόθεση που είχα ήταν να βοηθήσω το φίλο με την αγγελία του και τίποτα παραπάνω.
ναι ειναι ολοφανερο αυτο, αν πραγματικα ηθελες να τον βοηθησεις ας του εστελνες προσωπικο μηνυμα.Ειστε τοσο προβλεψιμοι καποιοι τελικα.

οσο για το skroutz,παρτο απο εκει,τι περιμενεις?

L

LLLEFTERIS

Guest

Θα τσακωθητε για μια αγγελια που γραφει απλα στον τιτλο Samsung Galaxy Note 16GB και μεσα στο θεμα μονο ενα 480 ευρω;

Αν η τιμη ειναι λογικη θα του το παρουν αν ειναι παραλογη θα του μεινει. Πλεον κανεις δεν αγοραζει κατι και ειδικα τοσο ακριβο χωρις να κανει ερευνα αγορας και ειδικα ερευνα αγορας μεταχειρισμενων.

Για μενα το λαθος στην αγγελια του φιλου δεν ειναι η τιμη αλλα οτι δεν εχει γραψει περισσοτερα για το κινητο που πουλαει.

Reaction score
1

680 ευρω το αγορασα και το εχω 1 μηνα οποτε η τιμη μενει ως εχει

Reaction score
0
Έχει απόλυτο δίκιο ο Λευτέρης και ζητώ συγνώμη που ασχολήθηκα κιόλας.Για μένα το θέμα σταματάει εδώ.Αναρωτιεμαι μόνο γιατί ο tanto ήρθε σε τέτοια αντιπαράθεση μαζί μου,κανονικά τα μέλη θα έπρεπε να προστατεύουν ο ένας τον άλλον ώστε να τους γλυτώσουν απο μια λάθος αγορά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.760
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili