- Reaction score
- 73
Επειδή τα προβλήματα πρέπει να γραφονται... ας τα αποτυπώσουμε ....
Μετα απο πολλα προβλήματα στο SAMSUNG GALAXY YOUNG με το οποίο άρχισε η επαφή μου με τα smartphone
είπα να στραφω σε ένα καλύτερο και προτιμησα να πάω στο SAMSUNG S4 mini για 3 λόγους
1) Ηθελα να μεταφερω αυτουσιες τις επαφες χωρις "παρατραγουδα" οπότε ειπα πως για να γινει αυτο καλυτερα ενα νεο SAMSUNG
2) Μιας και δεν ηθελα να δωσω πάνω απο 200 Ευρω και δεν ηθελα να παρω κινεζικο απέξω λόγω εγγυησης και πως θα γινει επισκευη
3) Οπου και αν ρωτησα ακουσα τα καλυτερα για το S4 mini "Σκυλι" ο ένας ... "Πολυ καλο" ο άλλος... τοχει η κόρη μου κλωτσοσκουφι και
δεν επαθε τιποτε ο "τρίτος" ... και πάει λέγοντας.
Το πήρα λοιπόν και αρχιζω να το λειτουργω.... και μέσα στις πρώτες 2 βδομάδες..πριν το χαρω σαν νεα συσκευη.....αρχισαν τα βασανιστηρια....!!!!
1) 3-4 φορες τη μερα το λιγότερο μνμ .... "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση"
2) "Μη εγγεγραμμενο στο δικτυο" αρα οχι κλησεις με 3-4 μπαρες σήμα...!!!!!!
3) Με παιρνουν απο το σπιτι και δεν δεχεται κλησεις...!!!!
4) Προσπαθω να στείλω σε φίλο μνμ..... Απαντα το κινητο: μη διαθεσιμη υπηρεσια θα σταλει μολις ειναι δυνατόν... και προσπαθει να το στειλει συνεχώς.
Οσο προσπαθει αυτο... ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ..!!!!
Οσο συνεχιζει να προσπαθει ... να στειλει το πρωτο μνμ και δεν μπορει....!!! ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ 2ο ΜΝΜ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...!!!!!...
Με τα νευρα στα κάγκελα το πάω στο επίσημο Σερβις Θεσ/κης... αποφαινονται σοβαρό πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑ...
Το παίρνω 3 μερες μετα... Στο πρώτο πρωινό με τη νεα πλακετα μνμ ξαφνικό .. "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση" ...
Λέω μπας και η SIM ειναι για πέταμα... πάω COSMOTE για νεα micro-SIM....
μηπως και φταει αυτη
για τα προβληματα.. μαζι με την πλακετα του κινητου.
Μετα την αλλαγη ... Δύτερη μερα χρησης δεν ξαναβγαλε προβλημα...
Δεν ξερω πραγματικά τι να πω... να παω να με διαβασει κανας παππας..???.....
Αυτη ειναι μαλλον η SAMSUNG... δεν λεω το Σερβις φερθηκε αψογα... αλλα αρχιζω να αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που το πηρα
και δεν πηρα ενα ΧΙΑΟΜΙ που όλοι παλι λενε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
Αλλα τι θα έκανα αν στο κινεζικο εβγαιναν προβλήματα..? που θα το πηγαινα για εγγυηση..??
Βασικο ερωτημα.... καλες οι αγορες απο Κινα η αλλού αλλά .....

Μετα απο πολλα προβλήματα στο SAMSUNG GALAXY YOUNG με το οποίο άρχισε η επαφή μου με τα smartphone
είπα να στραφω σε ένα καλύτερο και προτιμησα να πάω στο SAMSUNG S4 mini για 3 λόγους
1) Ηθελα να μεταφερω αυτουσιες τις επαφες χωρις "παρατραγουδα" οπότε ειπα πως για να γινει αυτο καλυτερα ενα νεο SAMSUNG
2) Μιας και δεν ηθελα να δωσω πάνω απο 200 Ευρω και δεν ηθελα να παρω κινεζικο απέξω λόγω εγγυησης και πως θα γινει επισκευη
3) Οπου και αν ρωτησα ακουσα τα καλυτερα για το S4 mini "Σκυλι" ο ένας ... "Πολυ καλο" ο άλλος... τοχει η κόρη μου κλωτσοσκουφι και
δεν επαθε τιποτε ο "τρίτος" ... και πάει λέγοντας.
Το πήρα λοιπόν και αρχιζω να το λειτουργω.... και μέσα στις πρώτες 2 βδομάδες..πριν το χαρω σαν νεα συσκευη.....αρχισαν τα βασανιστηρια....!!!!
1) 3-4 φορες τη μερα το λιγότερο μνμ .... "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση"
2) "Μη εγγεγραμμενο στο δικτυο" αρα οχι κλησεις με 3-4 μπαρες σήμα...!!!!!!
3) Με παιρνουν απο το σπιτι και δεν δεχεται κλησεις...!!!!
4) Προσπαθω να στείλω σε φίλο μνμ..... Απαντα το κινητο: μη διαθεσιμη υπηρεσια θα σταλει μολις ειναι δυνατόν... και προσπαθει να το στειλει συνεχώς.
Οσο προσπαθει αυτο... ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ ΜΝΜ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ..!!!!

Οσο συνεχιζει να προσπαθει ... να στειλει το πρωτο μνμ και δεν μπορει....!!! ΕΓΩ ΣΤΕΛΝΩ 2ο ΜΝΜ ΣΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙ...!!!!!...

Με τα νευρα στα κάγκελα το πάω στο επίσημο Σερβις Θεσ/κης... αποφαινονται σοβαρό πρόβλημα και ΑΛΛΑΓΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΚΕΤΑΣ... ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΜΗΔΕΝ ΧΡΗΜΑ...
Το παίρνω 3 μερες μετα... Στο πρώτο πρωινό με τη νεα πλακετα μνμ ξαφνικό .. "αφαιρεσατε τη SIM" καντε επανεκίνηση" ...

Λέω μπας και η SIM ειναι για πέταμα... πάω COSMOTE για νεα micro-SIM....

για τα προβληματα.. μαζι με την πλακετα του κινητου.
Μετα την αλλαγη ... Δύτερη μερα χρησης δεν ξαναβγαλε προβλημα...

Δεν ξερω πραγματικά τι να πω... να παω να με διαβασει κανας παππας..???.....

Αυτη ειναι μαλλον η SAMSUNG... δεν λεω το Σερβις φερθηκε αψογα... αλλα αρχιζω να αναρωτιεμαι αν εκανα καλα που το πηρα
και δεν πηρα ενα ΧΙΑΟΜΙ που όλοι παλι λενε οτι ειναι ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...

Βασικο ερωτημα.... καλες οι αγορες απο Κινα η αλλού αλλά .....