Samsung Galaxy Tab

Reaction score
1.847
Σας αρέσει να έχετε μεγάλο μέγεθος (στο κινητό); :107:
Ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε την 7 ιντσών οθόνη του, με ανάλυση 1024 x 600; :111:

Τότε δεν έχετε άλλη επιλογή, από το Samsung Galaxy Tab. :203:

Προδιαγραφές υλικού:

• Network = 2,5G (GSM/GPRS/EDGE 850/900/1800/1900 Mgz), 3G (HSUPA 5.76/HSDPA 7,2 Mbps, 900/1900/2100)
  • Android 2.2 running TouchWiz 3.0
  • 7-inch TFT LCD with 1024 x 600 resolution (WSVGA)
  • Weighs 380 grams
  • 1GHz Cortex A8 processor
  • 16GB or 32GB internal storage
  • microSD expansion for up to 32GB additional storage
  • Front-facing 1.3 megapixel camera and rear 3 megapixel camera with flash
  • 4,000mAh battery
  • 3G data / voice (there's a speakerphone and Bluetooth for phone calls, but no earpiece)
  • 5GHz dual-band 802.11n WiFi
  • Standard back color is white, carriers might offer different colors
  • Full HD video playback
  • There's a 30-pin dock connector on the bottom that allows for HDMI, USB, and docking accessories (a car dock at least is planned)

Το μεγάλο μέγεθος όμως έχει παράπλευρες απώλειες. Βάρος (380 grams) και τιμή (περίπου στα 850 - 900 ευρώ) :623:

Περισσότερα στο engadget

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.443
Απάντηση: Samsung Galaxy Tab

Τι έκανε ο τρελός! :111:

[YOUTUBE]0Kt7ckZ9Xho[/YOUTUBE]

Reaction score
76

Καλησπέρα,
κοστίζει 689 ευρώ το 16άρι και δεν βλέπω κανένα καλό λόγο γιατί κάποιος να πάρει το Samsung αντί του iPad. Το hardshop.gr έχει φέρει το iPad ( δεν ξέρω πως ) και είναι πιο φθηνό από το Galaxy και είναι και 9.7 ίντσες και είναι και Apple :D

Reaction score
7

Το hardshop.gr έχει φέρει το iPad ( δεν ξέρω πως ) και είναι πιο φθηνό από το Galaxy
Φιλε μου αν θες να εισαι σωστος , θα πρπει να συγκρινεις μηλα με μηλα (ξερω, ατυχες παραδειγμα :105::105: ) και παραεισαγωμενα με παραεισαγωμενα.

Με μια απλη αναζητηση στο σκρουτζ θα δεις πως υπαρχουν και φτηνοτερα galaxy tab ( και ipad) απο το ipad του site που ανεφερες.

είναι και 9.7 ίντσες
Ορθον!(Βεβαια το galaxy κερδιζει σε πρακτικοτητα,αλλα θα επρεπε να ειναι φτηνοτερο.Αρα εδω εχεις δικιο)

δεν βλέπω κανένα καλό λόγο γιατί κάποιος να πάρει το Samsung αντί του iPad
Εδω γινεσαι αδικος!Το samsung υπερεχει σε θεμα πρακτικοτητας καθως εχει sd ,USB, υποστηριζει flash, multithreading.(Ελπιζω να συμφωνεις πως τα 3 πρωτα ειναι πολυ βασικα,οχι πως το τεταρτο δεν ειναι ,αλλα λεμε τωρα)

και είναι και Apple
Ασχολιαστο :114::114:

Παντως για εμενα το ανοιχτο λειτουργικο του galaxy ειναι tiebraker
(οχι πως εδω προκειται για tie αλλα τελος παντων)

Reaction score
76

Καλησπέρα,

επειδή εργάζομαι στην Κωτσόβολος και τα έχω δει και τα δύο απο κοντά ( το Galaxy το πουλάμε κιολας) σου λεω οτι μου αρέσει περισσότερο το iPad. Έχεις δίκιο για τα SD, USB, και flash αλλά αφου για κάθε ένα πρόβλημα που τυχόν έχει το iPad-iphone η Apple δίνει
software-ικα μια λύση ( εγώ για παράδειγμα έκανα με ιδιαίτερη ευκολία το iphone μου να πάιζει flash). Την SD τι να την κάνεις όταν έχεις 16 ή 32 ή 64GB? Δεν λέω καλό χαρακτηριστικό αλλά μήπως επικεντρωνόμαστε σε λάθος πράγματα; Πιστεύεις οτι θα την χρησιμοποιήσεις ποτέ; Multithreading εννοείς multitasking? αν εννοεις αυτο θα ισχυει και για το iPad απο το update 4.2 και μετα (το iphone ηδη το εχει). Αυτο που θα ήθελα να έχει το iPad και πιστεύω ολοι οι iphone-ipad users θα το ήθελαν ειναι να μπορουσαμε να συνδεσουμε iphone η iPad σε οποιοδήποτε windows pc χωρις την αναγκαστικη υπαρξη του itunes. Ένα άλλο σημαντικό είναι η οθόνη του iPad (retina) που δεν καταλαβαινει τιποτα ακομα και στον ηλιο ενω του samsung ειναι καλη οταν βρισκεσαι μεσα στο σπιτι αλλα οταν βγεις εξω λες παω να παρω iPad.
Anyway καλη προσπάθεια απο την Samsung και βγάζω το καπέλο στην Google γιατι για ακομα μια φορα τολμησε να βγαλει ενα προιον που υπηρχε σχεδον μονοπωλιο απο την Apple και τα παει ηδη πολυ καλα. Εγω παρ'ολο που δουλευω με iphone παραδεχομαι οτι το λειτουργικο του μελλοντος ειναι απο την Google και σε κινητα και σε σταθερα-laptop.
Αυτο που με "ενοχλει" ειναι οτι ολοι αυτοι htc, samsung, motorola, sony ericsson ακομα και η archos ακολουθουν αντι να βγαλουν κατι καινουριο. Οταν πριν λιγα χρονια η Apple εβγαλε στην αγορα το iphone το μονο πραγμα που αφησε ιδιο με τα αλλα κινητα τηλεφωνα ηταν το οτι μπορουσες να παρεις τηλεφωνο και να στειλεις μηνυμα. Γιαυτο και πολυ γρηγορα κερδισε την αγορα. Αν αυτες οι μεγαλες εταιρειες δεν κανουν κατι το διαφορετικο και απλα ακολουθουν δεν προκειτε να πεταξουν την Apple απο την κορυφη.
Μην ξεχναμε οτι η Apple με το iphone4 δεν έκανε και καμια μεγαλη αλλαγη, καλυτερη οθονη, λιγο καλυτερη καμερα, λιγο διαφορετικο design και νεώτερο λογισμικο και πουλησε 600,000 iphone σε μια μερα. Αυτο γιατι οι αλλοι δεν ειχαν και δεν εχουν να προσφερουν κατι καλυτερο, κατι διαφορετικο.

Reaction score
0

Η αποψη μου σαν κάτοχος HTC TOUCH HD ειναι η εξής: Η Apple φτιαχνει multimedia hard/soft ware.....και μαζι mail clients.Εγω προσωπικα δεν μπορω να έχω iphone λογω δουλειας αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορω να συγκρινω το touchscreen της Apple που είναι μακραν καλύτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.328
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis