Samsung HT TZ 325-R

Reaction score
290
Σήμερα παράγγειλα απο Multirama αυτό το Home Cinema

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0411684&catid=060600

Για τα λεφτά του έχει εξαιρετικά χαρακτηριστικά και μου δίνει και την δυνατότητα με το optical κάποια στιγμή να του κάτσω και ένα bluray player πάνω.
Στο Αmazon που το τσέκαρα για reviews είχε μόνο θετικά σχόλια, εκτός απο ένα που ανέφερε για κοντά καλώδια στα rear speakers (5m). Και πάλι σε αυτό δεν ανυσηχώ γιατί η απόσταση σε μένα το πολύ να είναι 4 μέτρα οπότε όλα καλά. Θα το έχω η Τετάρτη η Πέμπτη και δεν βλέπω την ώρα να το συνδέσω με την Samsung την 8000 που πήρα.

Ελπίζω να μην μου βγει το ίδιο προβληματικό με το 315 αντίστοιχο που είχα αν και το έψαξα πολύ στο Net και δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Στην πρώτη ευκαιρία θα σας πω εντυπώσεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Καλοάκουστο αν και νομίζω ότι αυτό έχει ασύρματη μεταφορά ήχου για τα πίσω ηχεία,οπότε τα καλωδια δεν θα σε απασχολήσουν.

Reaction score
290
Καλοάκουστο αν και νομίζω ότι αυτό έχει ασύρματη μεταφορά ήχου για τα πίσω ηχεία,οπότε τα καλωδια δεν θα σε απασχολήσουν.

Το εξάρτημα αυτό δεν είναι στην συσκευασία.Πωλείται ξεχωριστά.

Reaction score
290
Mετά απο πολλή ταλαιπωρία, πήγαν όλα καλά και το διαθέτω.

Είναι κάτι το εξαιρετικό για τα λεφτά του. 350 ευρώ απο Multirama. Να σημειώσω ότι τα προηγούμενά μου ήταν τα 315r οπότε το set up των 325 ήταν πανεύκολο καθώς χρησιμοποίησα τα παλιά καλώδια ενοείται για να το συνδέσω μόνο συναρμολόγηση των καινούργιων έκανα και σε 10 λεπτά ήταν όλα έτοιμα.

Άψογος ήχος, κινηματογραφικός, ενισχυμένα μπάσα σε σχέση με το προηγούμενο και πρωτοποριακή-εξαιρετική η λειτουργία ASC (Auto Sound Calibration). Μέσα σε 3 λεπτά μου ρύθμισε την ένταση και το οτιδήποτε ανάλογα με το περιβάλλον μου και την απόσταση ακρόασης. Εικόνα 1080p, μια χαρά όλα, προς το παρόν. Το συστήνω ανεπιφύλακτα στον οποιονδήποτε θέλει ένα σχετικά φτηνό αλλά με όλα τα εξαρτήματα all in one πακέτο.:109:

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung HT TZ 325-R

Ευχαριστημένος από το σύστημα.
όταν παίζει DVD η ποιότητα του ήχου είναι όντως κινηματογραφική.
όταν όμως παίρνει αναλογικό σήμα από εξωτερική πηγή, όπως το Western Digital Media Player, τότε οι προσομοιωμένες καταστάσεις όπως cinema, matrix δεν αποδίδουν, με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πολύ μπουκωμένος. Βέβαια θα επιχειρήσω να συνδέσω optical καλώδιο από την TV, ώστε το σήμα του Western Digital να περνά από TV στο Samsung, ώστε να δώ τη διαφορά στην απόδοση. Δυστυχώς όπως όλες οι all in one συσκευές , πάσχει από εισόδους κι έτσι δεν μπορώ να συνδέσω απευθείας πάνω του ψηφιακά το Western Digital Media player. Νομίζω πώς αυτό θα ήταν ιδανικό. Τέλος υπάρχει crack ώστε να γίνεται region free ( http://www.videohelp.com/dvdhacks/samsung-ht-z320t/10166 ) οπότε είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να παίζω και να απολαμβάνω τα μουσικά DVD΄s από Amazon.

Reaction score
290
Να είσαι καλά midest6 δεν μπορούσα να βρω το crack, με σώζεις. Μόλις πάω σπίτι θα το ενεργοποιήσω.

Reaction score
0

Όπως είδα απο τα specs του μπορώ να δώσω ήχο απο την οπτική έξοδο του HTPC και να πάρω απο εκεί ήχο έτσι?

Reaction score
0

Μπορεί να μου πει κάποιος πως πάει από μουσική είτε ραδιοφώνου είτε από CD;

Reaction score
0

Ευχαριστημένος από το σύστημα.
όταν παίζει DVD η ποιότητα του ήχου είναι όντως κινηματογραφική.
όταν όμως παίρνει αναλογικό σήμα από εξωτερική πηγή, όπως το Western Digital Media Player, τότε οι προσομοιωμένες καταστάσεις όπως cinema, matrix δεν αποδίδουν, με αποτέλεσμα ο ήχος να είναι πολύ μπουκωμένος. Βέβαια θα επιχειρήσω να συνδέσω optical καλώδιο από την TV, ώστε το σήμα του Western Digital να περνά από TV στο Samsung, ώστε να δώ τη διαφορά στην απόδοση. Δυστυχώς όπως όλες οι all in one συσκευές , πάσχει από εισόδους κι έτσι δεν μπορώ να συνδέσω απευθείας πάνω του ψηφιακά το Western Digital Media player. Νομίζω πώς αυτό θα ήταν ιδανικό. Τέλος υπάρχει crack ώστε να γίνεται region free ( http://www.videohelp.com/dvdhacks/samsung-ht-z320t/10166 ) οπότε είμαι ευχαριστημένος που μπορώ να παίζω και να απολαμβάνω τα μουσικά DVD΄s από Amazon.
Σίγουρα δεν έχει οπτική είσοδο; Ήμουν έτοιμος να το αγοράσω και να το συνδέσω με το Egreat m34

Reaction score
0

Γεια.
Έχω κι εγω αυτό το home cinema..(HT TZ 325-R)
ήθελα να σας ρωτήσω αν έχει παρατηρήσει κανείς το εξής πρόβλημα:

Έχω συνδέσει μια Philips LCD TV 42" με το Home Cinema είτε στο AUX1 (RCA cables), είτε στο AUX2 (jack) ώστε να ακούω τον ήχο της TV (απλά κανάλια ΕΡΤ, ΣΚΑΙ κλπ) από το home cinema. Όμως, ο ήχος έρχεται καθυστερημένος σχετικά με την TV.

Έιναι δυνατόν να κάνει κάποιο είδος processing τον απλό στερεο ήχο της TV και να τον καθυστερεί? Δεν υπαρχει ρύθμιση γιαυτο..εξάλλου η TV θα έπρεπε να καθυστερήσει το video για να συγχρονιστούν..που δέν γίνεται.

Πάντως ο ήχος από το home cinema σε σχέση με τον ήχο που βγαίνει από την TV (πχ από την έξοδό της headphones) είναι καθυστερημένος.

Το έχει παρατηρήσει κάποιος?

Ευχαριστώ..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Aν η τηλεόραση έχει optical out συνδέστε την κατ΄αυτόν τον τρόπο.

Reaction score
0

Εδω πολλα μπορουν να φταινε.

Κανε αυτο που ειπε ο gstriftos αν μπορει να γινει αλλιως κοιταξε με καποιον τροπο αν η τηλεοραση στελνει αργα το σημα η το συστημα το παραγει αργα.

Στην πρωτη περιπτωση δεν γνωριζω,στην δευτερη περιπτωση τσεκαρε αν εχεις βαλει καμια χρονοκαθυστερηση η εχεις δηλωσει περιεργες λαθος αποστασεις ηχειων.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.204
Members
38.430
Νεότερο μέλος
mitsosblkadder