Samsung LE 26C450

Reaction score
0
Γεια χαρά και καλώς σας βρίσκω .

Ενδιαφέρομαι να πάρω μια τηλεόραση 26'' για το υπνοδωμάτιο . Θα μπει σε απόσταση περίπου 3 μέτρων (κρεβάτι και διάδρομος) και νομίζω πως οι 32" πέφτουνε πολλές . Λογικά θα την στηρίξω επάνω σε συρταρίερα και δεν θέλω να είναι και πολύ βαριά . Για να μη μακρηγορώ εχω ψιλό-καταλήξει στην Samsung LE 26C450 στα 350 €. Δεν μπήκα στον κόπο να τη δω σε κάποιο μαγαζί μια και για συγκρινεις εικόνα σε σχέση με μία διπλανή φαντάζομαι πρέπει να σεταριστούν με τις ίδιες ρυθμίσεις πράγμα που δε ξέρω κατα πόσο συμβαίνει . Γενικότερα την Samsung την εμπιστεύομαι αρκετά σαν όνομα τα τελευταία χρόνια και πιστεύω πως έχει ξεπεράσει την Sony σε ηλεκτρονικά λαϊκής κατανάλωσης . Στα ίδα χρήματα βέβαια πήρα πάλι samsung πριν μερικούς μήνες στις 32" οποτε απορώ μήπως είναι τσουχτερή κάπως . Αν κάποιος την έχει και μπορεί να γράψει δυο κουβέντες θα μου ήταν χρήσιμο όπως επίσης και αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλό στις 26 .Τέλος τι το ιδιαίτερο προσφέρει η ύπαρξη θύρας USB 2.0 ?

Ευχαριστώ

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.181
Απάντηση: Samsung LE 26C450

Θα μπει σε απόσταση περίπου 3 μέτρων (κρεβάτι και διάδρομος) και νομίζω πως οι 32" πέφτουνε πολλές.

Λάθος νομίζεις!

Για 3 μέτρα θες τουλάχιστον 42''

Εξάλλου οι 26'' θεωρούνται ακριβές, αφού με τα ίδια

χρήματα παίρνεις 32''

Καλωσόρισες φίλε μου.

Reaction score
0

Λάθος νομίζεις!

Για 3 μέτρα θες τουλάχιστον 42''

Εξάλλου οι 26'' θεωρούνται ακριβές, αφού με τα ίδια

χρήματα παίρνεις 32''

Καλωσόρισες φίλε μου.
Αν επιτρέπεται αυτό πως το συμπέρανες ? Κατέβασα ένα προγράμματακι το dim το οποίο για 26" μου δίνει SD acuity 2.5 m και για 32" 3.1 m . Φυσικά αυτό αναφέρεται για 10/10 όραση οπότε για κοινούς θνητούς φαντάζομαι πως πως κόβουμε ένα 20-30 % από την μέγιστη απόσταση. Ίσως τότε πραγματικά είναι μικρή αν και δεν σκοπεύω εκεί να βλέπω ταινίες αλλά μόνο τηλεόραση που νομίζω η ανάλυση είναι χαμηλότερη από την ανάλυση του SD και κάπου ίσως ρεφάρω . Δεν θα έλεγα όχι σε μια 32 αλλά εκεί θα πάμε αναγκαστικά σε βάση στον τοίχο , θα γεμίσει ο τοίχος θα γκρινιάζει η γυναίκα , δεν θα φαίνεται ωραία δίπλα στον καθρέπτη, μπλα μπλα μπλα και λοιπά γυναικεία συμπλέγματα . Και αν για 3 μετρά θέλω όπως λες τουλάχιστον 42" τρομάζω να σκεφτώ στο σαλόνι που θα είμαι τουλάχιστον 5 μέτρα τι τηλεόραση θα χρειαστώ ... Πάντως για το εν λόγω μοντέλο μόνο καλά reviews διαβάζω. Υπάρχει κάποιο διεθνές site που να θεωρείται αντικειμενικό γιατί στο νετ δεν μπορείς να ξέρεις ποιος γράφει τι και με τι σκοπό ...

Και πάλι ευχαριστώ ...

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.181

Το πρόγραμμα αυτό που λες δεν το γνωρίζω.

Κάποιο άλλο πρόγραμμα θα λέει άλλα.

Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί και κάτσε στα 3 μέτρα και δες 26'', 32'', 42'', 46'' και βγάλε

συμπέρασμα μόνος σου.

Πάντως στα 3 μέτρα με 26'' δεν νομίζω να μπορείς να διαβάσεις άνετα υπότιτλους.

Εγώ πάντως στα 2,5 μέτρα έχω 46'' και στα 3,5 μέτρα 109'' οθόνη χωρίς να με κουράζουν!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67