Samsung LE 27 S 71 B

Reaction score
0
Πρόσφατη αγορά και μάλιστα αν και στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς λόγω τιμής αποδείχτηκε ότι έκανα την καλύτερη επιλογή μακράν για το δωμάτιό μου! 27άρα καλύτερη από τις 23 ίντσες και ξεκούραστη με ατέλειωτο black για απίστευτη θέαση ταινιών και για παιχνίδια!!! Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η SAMSUNG LE26R71B 26" αλλά είναι πιο ακριβή λόγω εξωτερικής εμφάνισης προφανώς. Μπορεί να μην παρέχει 2XHDMI όπως η Philips 32PF5331 HD Ready (πολύ καλή επιλογή LCD's επίσης) έχει μόνο ένα αλλά τα χρώματά της και η διαφορά από όλες τις υπόλοιπες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Ελπίζω να σας βοήθησα μερικούς για το τι να διαλέξουν ή τι να κοιτάξουν...

Reaction score
5
πολυ καλή επιλογή. εγώ εχω την LE40F71B και ειμαι επίσης ικανοποιημενος. να εβγαζε και 1:1 pixel mapping στην hdmi... :(

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE 27 S 71 B

Πρόσφατη αγορά και μάλιστα αν και στην αρχή είχα κάποιους ενδοιασμούς λόγω τιμής αποδείχτηκε ότι έκανα την καλύτερη επιλογή μακράν για το δωμάτιό μου! 27άρα καλύτερη από τις 23 ίντσες και ξεκούραστη με ατέλειωτο black για απίστευτη θέαση ταινιών και για παιχνίδια!!! Ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά έχει η SAMSUNG LE26R71B 26" αλλά είναι πιο ακριβή λόγω εξωτερικής εμφάνισης προφανώς. Μπορεί να μην παρέχει 2XHDMI όπως η Philips 32PF5331 HD Ready (πολύ καλή επιλογή LCD's επίσης) έχει μόνο ένα αλλά τα χρώματά της και η διαφορά από όλες τις υπόλοιπες είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ!!!

Ελπίζω να σας βοήθησα μερικούς για το τι να διαλέξουν ή τι να κοιτάξουν...
Ράνια εδώ και λίγες μέρες εχουμε σπίτι την μεγαλύτερη αδερφούλα της (σε ίντζες): LE32S71B. Από τηλεοπτικά κανάλια τα γνωστά -οπως όλες οι lcd-, σήμερα όμως συνδεσα το λαπτοπ με vga καλώδιο σε ανάλυση 1360χ768 και το έβαλα να παίζει τα διάφορα HD κλιπάκια που εχω κατεβάσει... Απόλαυση! :cool_1::cool_1::cool_1:

Reaction score
0
Λυκούργε είσαι κι εσύ εδώ;!!!!!

Κι εγώ έβαλα το lap top εχθές...

Καλές θεάσεις!!!

Βέβαια τώρα ψάχνω για 5:1 ασύρματο αν γίνεται και το μόνο που έχω βρει και μ'αρέσει αν και δεν είναι ασύρματο αλλά έχει οπτική ίνα είναι της logitech ένα σετ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.519
Members
38.568
Νεότερο μέλος
KRMA90