samsung le32r32b?? υπαρχει ή ειναι ουτοπια?

Reaction score
1
γεια σας παιδες και καλως σας βρηκα.2βδομαδες τωρα ψηνομουν να αγορασω τηλεοραση lcd 32''.βεβαια εχω λιγο αυστηρα οικονομικα κριτηρια(ασ πουμε αδειες τσεπες)και κοιταω κατι φτηνο και φυσικοτατα πολυ καλο.
κανοντας μια προσωπικη ερευνα κατεληξα σε 2εταιρειες.samsung και lg.πηγαινοντας στα media market βρηκα μια samsung(le32r32b)με 649ευρω μονο..!!!περιττο να αναφερω οτι σηκωσα οτι λεφτα ειχα και πηρα και την αγορασα επιτοπου!να ομως που οι ελπιδες μου εξαφανιστηκαν οταν συνδεσα την τηλεοραση σπιτι και δεν ειχα..ηχο!!!να μην περιαυτολογω την επομενη μερα πηρα πισω τα λεφτα μου(αφου καηκαν τα λαμπακια μου απο τα νευρα).
σκεφτομαι να κανω αλλη μια προσπαθεια ιδιας αγορας,απο τον κωτσοβολο ομως,αλλα αυτη η μαρκα δεν αναφερεται στα προιοντα της samsung.
χρειαζομαι επειγοντως τα συμπερασματα σας....να επιλεξω την κινηση μου....και τη βοηθεια σας στο τι πρεπει να προσεξω ιδιαιτερα κατα την επιλογη μιας τετοιας διαστασεων τηλεορασης.σας χαιρετω φιλικα.

Reaction score
1
την εχει και ο κωτσοβολος και με επεκταση εγγυησεως στα 5 χρονια με 100ε επιπλεον.το θεμα ειναι οτι δεν την βρηκα στα προιοντα του site της samsung και ανησυχω μηπως ειναι καμια μουφα ή δευτερας επιλογης..

Reaction score
7.089
Την ειδα και στο Fnac τη περασμενη βδομαδα στην ιδια τιμη.Μαλλον ειναι καποιο μοντελο ειδικα για οσους θελουν μεγαλη τηλεοραση χωρις να νοιαζονται τοσο για την εικονα.Θα εδινα κατι παραπανω και θα αγοραζα κατι πιο "σιγουρο".Ειναι πολυ υποπτο οτι δεν υπαρχει στο σαιτ της εταιρειας.

Reaction score
1
τα κριτηρια μου για την επιλογη βασιστηκαν πιο πολυ στο contrast 2000:1 σε συγκριση με αλλες της ιδιας κατηγοριας και στο οτι θεωρειται πρωτοπορα εταιρεια μαζι με την lg.εκει δεν επρεπε να ριξω βαρυτητα ή να προσεξω κατι αλλο?σας ευχαριστω ολους παντως για τη προσπαθεια σας να με κατατοπισετε.

Reaction score
0
Φίλε μου, την πήρα χθες από mediamarkt...μια από τα ίδια, συν ότι αναβοσβήνει.
Αύριο θα την πάω για service, αν διαπιστωθεί βλάβη θα απαιτήσω να μου την αλλάξουν στο κατάστημα με ολοκαίνουργια (dead-on-arrival) Πάντως δεν υπάρχει πουθενά αλλού (πλαίσιο, κωτσόβολος κ.τ.λ.). Για τα λεφτά της είναι super, μην το ψάχνεις! Απλά έχει χαμηλότερο contrast...το οποίο για μένα δεν αξίζει να δώσεις τα διπλά λεφτά (είμαι και γω μπατηράκι) και η samsung τις ξεστοκάρει στο κόστος (παλία σειρά, του 2006 νμζ)! Τέλος, δεν συνδέεται μέσω dvi με pc! To αναφέρει στο manual, μόνο μέσω d-sub!
Τώρα...32'' για 650Ε...μην τα θέλουμε και όλα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.882
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis