Samsung LE37S71 στα €949. Value for money?

Reaction score
0
Γεια προς όλους - καλώς σας βρήκα :)

Μιας και "ανοίγω σπίτι", βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να προβληματίζομαι για την πρώτη αγορά LCD TV. Ενδιαφέρομαι για 37'' έως 40'', χωρίς να έχω μεγάλες απαιτήσεις ούτε μεγάλο πορτοφόλι - πλέον (μας τα έφαγε ο καναπές και η κρεβατοκάμαρα :roll: ).

Είδα στο νέο φυλλάδιο του MediaMarkt την Samsung LE37S71 στα 949 ευρώ. Τι λέτε; Μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα (ή ελαφρώς περισσότερα) χρήματα; Ή να μην το πολυσκέφτομαι και να πάω να την πάρω;

Ευχαριστώ!

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE37S71 στα €949. Value for money?

Γεια προς όλους - καλώς σας βρήκα :)

Μιας και "ανοίγω σπίτι", βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να προβληματίζομαι για την πρώτη αγορά LCD TV. Ενδιαφέρομαι για 37'' έως 40'', χωρίς να έχω μεγάλες απαιτήσεις ούτε μεγάλο πορτοφόλι - πλέον (μας τα έφαγε ο καναπές και η κρεβατοκάμαρα :roll: ).

Είδα στο νέο φυλλάδιο του MediaMarkt την Samsung LE37S71 στα 949 ευρώ. Τι λέτε; Μπορώ να βρω κάτι καλύτερο σε αυτά τα (ή ελαφρώς περισσότερα) χρήματα; Ή να μην το πολυσκέφτομαι και να πάω να την πάρω;

Ευχαριστώ!
Ο Κοτσόβολος έχει την Philips 37PF3331 στα 999Ε αλλά η Samsung είναι πολύ καλύτερη..............σε αυτή την κατηγορία μη το σκέφτεσαι καν......:happy_6:

Reaction score
0
Re: Samsung LE37S71 στα €949. Value for money?

Xμμμ...νομίζω σε ένα φυλλάδιο του Κολομβούνη (μεγάλο κατάστημα ηλεκτικών ειδών στον Αγ. Δημήτριο - Ηλιούπολη) την έχει φθηνότερα αλλά δεν είμαι 100% σίγουρος. Θα κοιτάξω στο σπίτι και θα σου πω.

Reaction score
0
Ουπς....λάθος. Έχει την 32'' με 699€. Λογικά και η 37'' κάπου εκεί που την βρήκες θα παίζει λογικά.

Reaction score
0
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις!

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Στα ίδια περίπου λεφτά μπορεί κανείς να βρει την Panasonic TH-42PV60E. Για την οποία έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Ναι, το ξέρω ότι αρχικά είπα ότι ψάχνω για lcd. Βασικά όμως τα δεδομένα για εμένα έχουν ως εξής:

- Μπορώ να διαθέσω γύρω στα 1000 ευρώ
- Οι 37'' είναι το ελάχιστο. Σκεφτόμουν για 40'' maximum, αλλά δεν θα έλεγα όχι και για τις 42''
- Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από την τηλεόραση (προφανώς... με τα λεφτά που διαθέτω!)
- Η TV θα χρησιμοποιείται κυρίως για θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων (βασικά NOVA). Σε μεγάλο βαθμό μάλιστα αθλητικά. Θέλω βεβαίως να βλέπω που και που καμιά ταινιούλα σε DVD.

Αυτά! Τι λέτε λοιπόν;

LCD (με παράδειγμα την Samsung που σας ανέφερα) ή Plasma (με παράδειγμα την Panasonic);

Και πάλι, ευχαριστώ όποιον κάνει τον κόπο να απαντήσει!

Reaction score
0
Re: Samsung LE37S71 στα €949. Value for money?

Να ρωτήσω κάτι άλλο; Στα ίδια περίπου λεφτά μπορεί κανείς να βρει την Panasonic TH-42PV60E. Για την οποία έχω διαβάσει πολύ καλές κριτικές. Ναι, το ξέρω ότι αρχικά είπα ότι ψάχνω για lcd. Βασικά όμως τα δεδομένα για εμένα έχουν ως εξής:

- Οι 37'' είναι το ελάχιστο. Σκεφτόμουν για 40'' maximum, αλλά δεν θα έλεγα όχι και για τις 42''
- Δεν έχω τρελές απαιτήσεις από την τηλεόραση (προφανώς... με τα λεφτά που διαθέτω!)
- Η TV θα χρησιμοποιείται κυρίως για θέαση τηλεοπτικών προγραμμάτων (βασικά NOVA). Σε μεγάλο βαθμό μάλιστα αθλητικά. Θέλω βεβαίως να βλέπω που και που καμιά ταινιούλα σε DVD.

Αυτά! Τι λέτε λοιπόν;

LCD (με παράδειγμα την Samsung που σας ανέφερα) ή Plasma (με παράδειγμα την Panasonic);

Μην το σκεφτεσαι καθολου:Η επιλογη ειναι η Panasonic

Reaction score
1

Αυτά! Τι λέτε λοιπόν;

Η panasonic στη τιμή που είναι τώρα στα 1100 είναι ευκαιρία. Οι 37αρες γύρω στα 1000 είναι ΟΚ αλλά θα πέσουν και άλλο μέχρι το καλοκαίρι.

Πήγαινε στις 42 ίντσες και δεν θα το μετανιώσεις. Οι 37αρες είναι σχειικά μικρές αφου το ύψος της οθόνης είναι μόλις το ίδιο με μια 4:3 29αρα.

Reaction score
0
Alea iacta est! :cool_4:

Μετά και από επίσκεψη σε κατάστημα, όπου τις είδα με τα ματάκια μου, κατέληξα στην Panasonic. Το μόνο που με ψιλοχαλάει είναι η εξωτερική της εμφάνιση, μιας και όντως δείχνει λίγο παλιομοδίτικη. Εκεί που την είδα την είχαν με αυτή τη βάση:

Στο internet είδα ότι υπάρχει και με αυτή τη βάση, που είναι (κατά τη γνώμη μου) πολύ πιο όμορφη:

Στην ερώτησή μου αν μπορώ να επιλέξω την "διαμαντένια" βάση, η απάντηση ήταν αρνητική. Επιπλέον, σε όσα ελληνικά sites την βρήκα την τηλεόραση, αναφέρεται ότι η βάση πιθανόν να διαφέρει από αυτή της ανωτέρω φωτογραφίας. Τι μπορώ να κάνω για να βρω την TH-42PV60EΗ με την "διαμαντένια" βάση;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.879
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis