Samsung LE40A615A - Τελικά τι είναι αλήθεια?

Reaction score
0
Καλησπέρα σας παίδες,

Χαίρομαι πολύ που μπήκα και εγώ στην παρέα σας και λυπάμαι που αναγκάστηκα να κάνω εγγραφή ΤΩΡΑ που θέλω την βοήθεια σας, και οχι νωρίτερα ενώ γνώριζα την ύπαρξη του forum. Τέσπα σόρρυ... :114:

Λοιπόν, διαβάζοντας και ψάχνοντας βρήκα αυτό --> "samsung LE40A615A την γνωμη σας" και τελικά καταλήξαμε ότι:

* Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι κάποιο άλλο "κομμένο".
* Δεν έχει Ultra Clear Panel ή τουλάχιστον Super Clear.
* Η αντίθεση είναι 30.000:1 και όχι 40.000:1 όπως την διαφημίζουν.
* Δεν είναι 100Ηz

Τελικά, τι από τα παραπάνω είναι αλήθεια?

Στο Multirama διαφημίζει οτι ΕΙΝΑΙ 40.000:1 (εδώ). Επίσης οτι έχει Ultra Clear Panel. Σε ένα ξένο forum (δεν θυμάμαι ποιό) βρήκα επίσης οτι είναι 100Hz (ήταν Τούρκικο το forum). Το θέμα όμως είναι οτι πληροφορίες από Samsung δεν υπάρχουν πουθενά!!!

Την τηλεόραση την έχω παραγγείλει την Παρασκευή (16/01) και την περιμένω αύριο το απόγευμα, από Κωτσόβολο στα €749. Τι να κάνω???

Reaction score
0
καλησπέρα σας,

Αν και δεν πήρα κάποια απάντηση, πήρα τελικά την τηλεόραση. Αν και δεν είμαι ο πλέον ειδικός, μπορώ να πω οτι με ενθουσίασε πάαααρα πολύ ως εικόνα. Αυτό που με παραξένεψε, είναι το γεγονός οτι πουθενά μα πουθενά στο εξωτερικό κουτί ΔΕΝ αναγράφεται το dynamic contrast οπότε, εξακολουθώ να ΜΗΝ γνωρίζω τι ακριβώς ισχύει. Η εικόνα σε DTV είναι εξαιρετική, από δε δορυφορικό (όχι HD) έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Είδα σκηνές σε 720p απο ταινία (μέσω PC με HDMI) και μπορώ να πω οτι δεν έχει καμια μα καμια σχέση με ότι έβλεπα έως τώρα στη 32LC2R LG που είχα.

Επίσης, ούτε λόγος να γίνεται για Ελληνική υποστήριξη καθώς η τηλεόραση έχει κατασκευαστεί για άλλες χώρες της EU όπως Αγγλία, Γερμανία, Τσεχία, Σλοβενία κ.λ.π Το μόνο site της Samsung που την βρήκα, είναι στο Πολωνικό.

Ευτυχώς που τουλάχιστον έχει ελληνικό μενού.

Reaction score
164
Υπάρχει και στο Αγγλικό site, δες εδώ.
Δυστυχώς, ένα πρόβλημα στον υπολογιστή μου δεν μου επέτρεψε να σου απαντήσω νωρίτερα, αν και το είχα βρει από τότε... :108:

Αν σε ενθουσίασε, τότε μείνε ενθουσιασμένος, δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός! Καλορίζικη...

Σχετικά με τις τιμές που δίνουν οι εταιρίες για contrast, προσωπικά τους δίνω τόση σημασία, ώστε όταν αγόρασα την τηλεόρασή μου, δεν ήξερα καν τι νούμερο δίνει η Sony. Το βρήκα στο Google, επειδή με αγκάρεψε κάποιος γνωστός. :142:

Αν την πήρες από Ελλάδα είναι υποχρεωμένοι να έχουν Ελληνικές οδηγίες χρήσεως. Κάνε ένα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία!

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE40A615A - Τελικά τι είναι αλήθεια?

Άυριο πάω και εγώ Κωτσόβολο να την χτυπήσω, το έψαξα αρκετά και πιστεύω οτι είναι πολύ καλή αγορά για τα λεφτά της, τις ιδιες απορίες έχω και εγώ αλλα αφού την είδες και είσαι ικανοποιημένος δεν το σκέφτομαι πλέων. Δεν έχει ελληνικές οδηγίες; Πιστεύω εγγύηση να ισχύει εδώ Ελλάδα έτσι?

..Ξέρετε μήπως τί διορθώνει το νέο firmware (2008-11-21)?

Reaction score
0

Είμαι και εγω πλέων κάτοχος αυτής της τηλεόρασης. Με λίγα λόγια άψογη ποιότητα εικόνας ακόμα και δορυφορικό σήμα.Είμαι πλήρως ικανοποιημένος δεν έψάχνα την τέλεια εικόνα σαν εικόνα αλλα την καλύτερη εικόνα στο δικό μου μάτι.

Έχει Ελληνικό manual και εγγύηση απο Fourlis για όποιο ενδιαφέρεται.

Reaction score
52

μη ''σκατε'' ρε παιδια για τα νουμερα που δινουν οι εταιρειες,αν ειναι στο ματι σας καλη,τοτε αρκει,τα ρασα δεν κανουν τον παππα!

Reaction score
0

Μετά απο σχεδόν 1 μήνα θέασης με HTPC, DVD, και novacinema είμαι υπερευχαριστημένος. Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλα είδα την LE40A786R σε ένα φίλο και δεν με ενθουσίασε, δεν είδα καλύτερη εικόνα, κάνουν διαφορά τα LED. Πάντως πιστεύω ότι για τους περισσότερους χρήστες που δεν γνωρίζουν πολλά για να ρυθμίσουν την τηλεόραση στα πολλά μενου που ομολογουμένως έχουν οι τηλεοράσεις, μια καλή προρύθμιση απ'το εργοστάσιο είναι σωτήρια. Η LE40Α615Α είναι μία απο αυτές. Πολλές φορές βγάζουμε συμπεράσματα για μία τηλεόραση που αξίζει 1600€ χωρίς να είναι ρυθμισμένη και όταν έρθει τεχνικός και την ρυθμίσει κατάλληλα είναι η μέρα με την νύχτα.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss