samsung LE40A615A την γνωμη σας

Reaction score
0
καλησπερα.
Την συκγεκριμενη τηλεοραση http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=76101
την εχει αυριο προσφορα στα ELECTRO WORLD 777ευρω απο 1198ευρω που την ειχε πριν λιγο καιρο.
Το θεμα μου ειναι αν αξιζει σαν τηλεοραση για τα λ7 της ή αν περιμενω λιγο ακομα και οσο πλησιαζουμε στις γιορτες θα βγαλουνε ακομα καλυτερες προσφορες,κρεμομαι απο τα χειλη σας γιατι στο τσακ ειμαι να την χτυπησω αλλα φοβαμαι μημπως βιαστω και χασω καμια καλλητερη προσφορα

Reaction score
0
στο site η προσφορα δε φαινεται, αν οντως ισχυει ειναι μαλλον καλη τιμη...αν δεν ισχυει, το praktiker την εχει 819 οποτε δε χαθηκε ο κοσμος, παιρνεις και αποκει...

Τωρα για την τηλεοραση δε ξερω τι παιζει...θυμιζει την 40Α536 που ειναι ας πουμε μια κομμενη 40Α558, με την εννοια οτι ειναι κομμενη 40Α656 μαλλον. Τωρα αυτες οι "κομμενες" εκδοσεις δυστυχως ειναι περιεργες καταστασεις, δε μπορεις να βρεις πολλες πληροφοριες online, για review ουτε λογος....τις βγαζουν αποκλειστικα σε κατι central-eastern european χωρες και οι μεγιστες πληροφοριες που μπορεις να βρεις ειναι καμια μεταφρασμενη γνωμη απο κανενα τσεχικο/γερμανικο forum...

Αποψη μου ειναι οτι οπως και η 536, μαλλον αξιζει τα λεφτα της, απλα μην περιμενεις το κατι παραπανω, δηλαδη οποιος δεν ειναι ψειρας θα ικανοποιηθει πληρως...πας τη βλεπεις απο κοντα και αποφασιζεις...

Αν το κανεις, θα με ενδιεφερε να μου πεις αν εχει την γυαλιστερη επιστρωση της 656 (το ultra clear panel) που πιθανολογω πως μαλλον δε το εχει.Αν τυχον το εχει και το μονο που χανει απο την 656 ειναι τα 100hz θα ειναι αριστη ευκαιρια...

Reaction score
108
Την ειδα απο κοντα στο πλαισιο πριν 2 βδομαδες αν θυμαμαι καλα στα 699!! (μπορει ομως να κανω και λαθος). Παντως σιγουρα δεν εχει ultra clear panel ουτε καν το super clear που ειναι λιγοτερο γυαλιστερο (αυτο που εχει η σειρα 5 δηλαδη). Για τα λεφτα της παντως σε 40" καλη φαινεται. Επίσης μου αρεσει περισσοτερο απο την 656 γιατι ειναι μαυρη εντελως(λειπει το κοκκινο δηλαδη), αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο

Reaction score
0
εκανα λιγο ψαξιμο online και το σασι φαινεται να ειναι ιδιο με την 40Α558. Επισης ταιριαζουν και τα specs. Οποτε πλεον πιστευω οτι ειναι ιδιες, κατι σαν επανεκδοση και καλα σαν νεο μοντελο, να τσιμπησει και κανεις λογω series 6...και το panel αν ειναι οντως ιδιες, πρεπει να ειναι λιγακι glossy, καμια σχεση με την 656 αλλα οχι και εντελως απλο, σαν την sony 40W4000 ας πουμε...

saaviv εισαι σιγουρος οτι ειδες αυτην και οχι την 536? γιατι ειανι πολυ φρεσκια για να την ειδες πριν 2 εβδομαδες, και η τιμη επισης που ειδες ταιριαζει στην 536 για τοτε...

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις.Η προσφορα ισχυει σιγουρα αφου εχω το διαφημιστικο μπροστα μου αλλα ειναι για 2 μερες και για το καινουριο καταστημα μονο που εγκαινιαζει στο εμπορικο κεντρο plaza.

Reaction score
108
Blinky ειμαι σιγουρος οτι ηταν η 615 γιατι μου εκανε εντυπωση μια και δεν την ειχα ξαναδει ουτε στο ιντερνετ. Το σασι ειναι ιδιο με της 656 με διαφορες οτι δεν εχει καθολου διακοσμητικο κοκκινο και οτι το πισω μερος δεν ειναι glossy αν θυμαμαι καλα. Μονο για την τιμη δεν ειμαι σιγουρος οτι ηταν τοσο...

Reaction score
0
Λοιπον παιδια πηγα χτες πρωι πρωι και στηθηκα στην ουρα σαν το προβατο και οταν εφτασε η πολυποθητη ωρα και ανοιξαν οι πορτες πηγα κατευθειαν να ψωνισω την τηλεοραση.Εκει ανακαλυψα οτι η αντιθεση που αναγραφοταν στο διαφημιστικο και στην ταμπελα πανω απο την τηλεοραση ηταν 40000:1 ενω το κουτι της τηλεορασης εγραφε 30000:1,τωρα λαθος ή παραπλανηση δεν ξερω εγω μια φορα τους την ειπα λεγοντας τους να το διορθωσουν στο ταμπελακι αλλιως θα το καταγγειλω στην υπηρεσια καταναλωτων.Ο υπευθυνος απλα μου απαντησε με ενα συγνωμη λαθος και οτι θα διορθωθει αμεσα.Any way ευτυχως παραδιπλα ειχανε αυτο το μοντελο http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=74921# στα 699 με καλυτερα χαρακτιρηστικα series 5 βεβαια και την τσιμπησα αβλεπη:123:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.968
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas