Samsung LE40A786R Τι λέτε;

Reaction score
0
Μπήκε λοιπών και στις τηλεοράσεις η τεχνολογία LED 2000000 : 1 παρακαλώ, δεν ξέρω βέβαια αν είναι πραγματικοί οι αριθμοί, αλλά όταν την είδα, το μαύρο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, εσείς τι λέτε; να την κάνω την αγορά; η να προτιμήσω κλασικές μη LED Λύσεις;

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung LE40A786R Τι λέτε;

Μπήκε λοιπών και στις τηλεοράσεις η τεχνολογία LED 2000000 : 1 παρακαλώ, δεν ξέρω βέβαια αν είναι πραγματικοί οι αριθμοί, αλλά όταν την είδα, το μαύρο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, εσείς τι λέτε; να την κάνω την αγορά; η να προτιμήσω κλασικές μη LED Λύσεις;
Μα δεν νομίζω ότι παίζει καν σύγκριση, η LED είναι σαφώς ανώτερες.
Προσοχή, άλλο OLED και άλλο LED, αλλά όπως και να έχει είναι ανώτερες από τις "απλές" LCD.
Βέβαια δεν έχω ιδέα για το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά πάρ'το να μας πεις εντυπώσεις :D

Reaction score
164

Με μια γρήγορη ματιά, φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τη γωνία θέασης. Μάλιστα διάβασα ότι μόνο αυτός που είναι ακριβώς απέναντι βλέπει σωστά και ότι οι διπλανοί του καταλαβαίνουν διαφορά.
Προσοχή, δεν το διασταύρωσα, απλώς το πήρε το μάτι μου και ίσως αξίζει διερεύνησης.

Reaction score
0

Με μια γρήγορη ματιά, φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τη γωνία θέασης. Μάλιστα διάβασα ότι μόνο αυτός που είναι ακριβώς απέναντι βλέπει σωστά και ότι οι διπλανοί του καταλαβαίνουν διαφορά.
Προσοχή, δεν το διασταύρωσα, απλώς το πήρε το μάτι μου και ίσως αξίζει διερεύνησης.
λοιπών, την πήρα.

1) το μαυρο της ΑΠΛΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ δεν εχω δει τετοιο βαθος σε αλλη lcd!

2) πολυ καλύτερη ποιότητα ήχου απο άλλες samsung, ποιο ζωντανό μπάσσο, και επιτέλους ενα vitrual surround που δουλεύει!

3) ενα πρόβλημα, οταν συνδέω HDMI συσκευή, οτι και αν ειναι αυτή, σε όποια HDMI θύρα, σε ανύποποπτο χρόνο η οθόνη μαυρίζει και ξαναεμφανίζει την εικόνα που εδειχνε πριν, ειναι θεμα ρυθμίσεων, ή ειναι ελλάτωμα; (την εχω μονο 3 μερες) :133:

σας παρακαλώ οποιος ξερει να μου πει πως μπορώ να επαναφέρω τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, ευχαριστώ!

Reaction score
0
καλοριζικη ειναι πραγματικα φανταστικη πολυ καλη αγορα, Επαθα οταν την ειδα απο κοντα, και δεν διαπιστωσα διαφορα σε γωνια θεασης αλλα θα μας πει καλυτερα ο jm000 που την εχει.
menu-picture-more-reset (αν εννοεις αυτο ειναι reset για ρυθμισεις εικονας μονο)
κοιτα και τις ρυθμισεις του menu ενω εχεις συνδεδεμενο το HDMI.
ελπιζω να εχεις κανει και την διαδικασια PLUG and PLAY ως αναφορα την ρυθμιση οικιακης χρησης

Reaction score
0

Απο γωνία θεασης δεν εχει κανένα απολύτως πρόβλημα, μη σας πω οτι φαινονται κανονικά τα χρώματα ακομα και απο την μεγιστη γωνία που δίνει ο κατασκευαστής!

Reaction score
0

Αφού επικοινώνησα με το τεχνικό τμήμα τις samsung μου είπαν να κάνω πάλι την διαδικασία plug n play, αποτυχία, το βράδυ δοκιμασα να κάνω επαναφορα στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλα πάλι τα ίδια, δίνει την εντύπωση οτι ψάχνει να βρεί την σωστή ανάλυση, μαυρίζει και μετα γραφωντας πάλι πάνω αριστερα ποια εισοδος ειναι εμφανίζει πάλι εικόνα (και ήχο) θα παρω πάλι τηλέφωνο αυριο μήπως ερθει τεχνικός και την δει απο κοντά.... οσο φανταστική εικόνα εχει, τοσο με εχει στεναχωρίσει αυτο το γεγονος, ελπίζω να θελει μόνο καμια αναβάθμιση....

Reaction score
1.844

Τι ρυθμίσεις έχεις κάνει στον υπολογιστή;
Πες λεπτομέρειες, ποια είναι η κάρτα γραφικών, ποιοι οι drivers και ανέβασε κάποιο στιγμιότυπο απ' αυτούς, Nvidia center ή ATI center.

Reaction score
0
αυτη η τηλεοραση εχει φοβερη τιμη εκκινισης (~1500?) για την τεχνολογια που κουβαλαει, οι αλλες led την κοιτανε με τα κυαλια σε σχεδον διπλασιες τιμες. Αλλα διαβαζω για μεγαλο προβλημα με input lag, σε σημειο που αν βαλεις παιχνιδομηχανη ειναι unplayable.... :(

Reaction score
40

Ε οχι και με τα κυαλια...Μαλλον το αντιθετο..Εκτος εαν δεν εχετε δει την Philips 42 9803 LED. Εξαιρετικη σε ολα αλλα ενα τρομερο μειονεκτημα. Ειναι πανακριβη!! Χωρις λογο.. Αυτο κανει την samsung series 7 μια εξαιρετικη αγορα τιμη-αποδοση.

Reaction score
40

Αυτο με το hdmi δεν ειναι θεμα ρυθμισεων. Αλλαξε το καλωδιο με αλλο (εαν χρησιμοποιουσες το ιδιο). Ειδαλως πρεπει να παει σε service. ΤV με το πρωτο firmware δεν εκαναv κατι τετοιο.

Reaction score
0
μα στην τιμη αναφερομουνα για τα κυαλια...εννοω οτι για να βρεις ιδια specs σε αλλη εταιρεια θες 50%+ στην τιμη...ειναι ασσυλιπτη η διαφορα... Σε αποδοση φυσικα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα και μαλλον η samsung ειναι και χειροτερη, απλα με τετοια διαφορα τιμης δε συζητας καν...παιζει μονη της κατω απο 2000 ευρω (και μαλιστα αρκετα κατω....~1500)

Reaction score
0
μα στην τιμη αναφερομουνα για τα κυαλια...εννοω οτι για να βρεις ιδια specs σε αλλη εταιρεια θες 50%+ στην τιμη...ειναι ασσυλιπτη η διαφορα... Σε αποδοση φυσικα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα και μαλλον η samsung ειναι και χειροτερη, απλα με τετοια διαφορα τιμης δε συζητας καν...παιζει μονη της κατω απο 2000 ευρω (και μαλιστα αρκετα κατω....~1500)
Σωστά τα λέτε, αλλά πληροφορήθηκα πως η Samsung έχει 1 LED ανά 4 pixels ενώ η Philips 1 LED ανά pixel.
Οπότε η διαφορά είναι απλά τεράστια...

Reaction score
1
Μην μπερδεύετε τα led με τα pixel, δεν υπάρχει περίπτωση στο άμεσο μέλλον να βγούν τηλεοράσεις με 1 led ανά pixel - δεν υπάρχουν τόσο μικρά leds!!!
Η Sony και η Samsung δεν ανακοινώνουν τον ακριβή αριθμό των led που χρησιμοποιούν στα μοντέλα τους, ενώ η LG για τα πρόσφατα μοντέλα της ανακοίνωσε ότι διαθέτουν 1536 led οργανωμένα ανά 12 σε 128 ομάδες (arrays).
Με απλούς υπολογισμούς σε πάνελ 1920 x 1080 / 1536 led, το κάθε led φωτίζει 1.350 pixels !!!
Φυσικά όσο περισσότερα led υπάρχουν τόσο περιορίζεται το φαινόμενο του blooming, αλλά για να φτάσουμε από αναλογία χιλιάδων pixels ανά led σε αναλογία 1:1 λογικά θα περάσουν μερικά (!) χρονάκια...

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα.έχουμε κανα νέο για το εάν θα βγει και πότε η LE37A786R ?

λόγω χώρου και χρημάτων (περίπου στα 1000ευρώ) δεν μπορώ να πάω σε μεγάλο μοντέλο και περιμένω εναγωνίως το μικρό αδερφάκι της οθόνης που συζητάτε.
:123:

τελικά μίλησα απευθείας με Fourlis τμήμα marketing και η 37άρα αναμένεται περίπου το Μάιο.κρίμα......δεν μπορώ να περιμένω τόσο πολύ.:138:....θα σφιχτούμε λίγο παραπάνω να πάμε στη 40άρα και εν ανάγκη θα κόψουμε με πριόνι και κανα έπιπλο για να χωρεσει:143:

Reaction score
0
Καλημερα.θελω ρωτησω αν η TV αυτη εχει mpeg4 ή mpeg2.Οπως καταλαβαινεται ρωταω για τα ψηφιακα καναλια οπου ξεκινανε σε λιγες μερες στην Θεσσαλονικη. Αν δεν ειναι Mpeg4 τι πρεπει να κανω?υπαρχει καποια λυση εκτος απο το να παρω αποκωδικοποιητη? (Περιορισμενος χωρος)

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.796
Members
38.495
Νεότερο μέλος
JGmag