Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Μα δεν νομίζω ότι παίζει καν σύγκριση, η LED είναι σαφώς ανώτερες.Μπήκε λοιπών και στις τηλεοράσεις η τεχνολογία LED 2000000 : 1 παρακαλώ, δεν ξέρω βέβαια αν είναι πραγματικοί οι αριθμοί, αλλά όταν την είδα, το μαύρο μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, εσείς τι λέτε; να την κάνω την αγορά; η να προτιμήσω κλασικές μη LED Λύσεις;
λοιπών, την πήρα.Με μια γρήγορη ματιά, φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τη γωνία θέασης. Μάλιστα διάβασα ότι μόνο αυτός που είναι ακριβώς απέναντι βλέπει σωστά και ότι οι διπλανοί του καταλαβαίνουν διαφορά.
Προσοχή, δεν το διασταύρωσα, απλώς το πήρε το μάτι μου και ίσως αξίζει διερεύνησης.
Σωστά τα λέτε, αλλά πληροφορήθηκα πως η Samsung έχει 1 LED ανά 4 pixels ενώ η Philips 1 LED ανά pixel.μα στην τιμη αναφερομουνα για τα κυαλια...εννοω οτι για να βρεις ιδια specs σε αλλη εταιρεια θες 50%+ στην τιμη...ειναι ασσυλιπτη η διαφορα... Σε αποδοση φυσικα δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα και μαλλον η samsung ειναι και χειροτερη, απλα με τετοια διαφορα τιμης δε συζητας καν...παιζει μονη της κατω απο 2000 ευρω (και μαλιστα αρκετα κατω....~1500)