Samsung LE40M86BD

Reaction score
0
Καλησπέρα στα παιδιά του φόρουμ. Είμαι νέος στο φόρουμ μας, και το βρήκα κατα τύχη κατα την διάρκεια αναζήτησης μου για μια νέα TV LCD που θέλω να αγοράσω. Είδα πως ειναι η Samsung LE40M86BD σε προσφορά σε διάφορα καταστήματα γύρω στα 950-999 ευρώ και μου φάνηκαν καλά τα χαρακτηριστικά της. Εκτός απο tv, την θέλω για να την συνδέσω απο dvi σε hdmi με σχετικό καλώδιο με το νέο μου Pc και να απολαμβάνω εκει τις bluray rip ταινίες που κατεβάζω. Ποιά ειναι η γνώμη σας για την εν λόγω τηλεόραση 40΄΄ και πιστεύετε οτι θα εξυπηρετήσει τους σκοπούς μου, που ειναι κυρίως η θέαση DVD και μέσω pc BLURAY & HDDVD rip (matroska) αναπαραγωγή?

Σας ευχαριστώ!!!

Reaction score
108
Πιστευω οτι ειναι πιο ομορφη απο τις περισσοτερες τηλεορασεις που κυκλοφορουν, ειδικα η M87, εχει πολυ καλα χαρακτηριστικα και στην τιμη που εχει φτασει ειναι πολυ τιμια (θυμιζω ειχε ξεκινησει με πανω απο 2000ευρω πριν ενα χρονο). Η εικονα της γενικα για τα λεφτα της ειναι παραπανω απο καλη, ειδικα αν τη συγκρινεις με παραπλησιες lcd.
Το μονο μειονεκτημα ειναι οτι πολλες εχουν παρουσιασει προβληματα και εχουν ακουστει πολλα παραπονα για τα μοντελα αυτα. Επισης το πιθανοτερο ειναι να χρειαστεις αναβαθμιση firmware οταν την αγορασεις προκειμενου να λυσεις καποια απο αυτα. Και αυτο δεν ξερω ποσο απλο ειναι στην Ελλαδα με την εδω αντιπροσωπεια.

Reaction score
174
ακριβη ειναι, σε μενα αλυσσιδα εχει στειελει προσφορα την σαμσουνγκ 40" μ87 στα 770Ε

Reaction score
0
Βρίσκω σε εξίσου καλή τιμή (999) την Samsung LE40M87BD 40". Δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχει απο την Samsung LE40M86BD 40", αν κάποιος ξέρει ας μου πει πια να προτιμήσω.

Reaction score
0
και οι δυο ιδιες είναι απλα η Μ87 εχει μια ασημι λωριδα κατω απο ονομα

Staff online

• PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.950
Members