SAMSUNG LE40R86 και τηλεοπτικό σήμα

Reaction score
0
Καταρχήν Καλησπέρα σας.
Αφού τα έβαλα κάτω και υπολόγισα τιμές, αποδόσεις και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο (θόλωσα) κατέληξα ότι μάλλον θα πάρω την SAMSUNG LE40R86. Αλλά αυτό που με προβληματίζει είναι το τηλεοπτικό σήμα που εκπέμπει μια και θα είναι η βασική της λειτουργία και κατά δεύτερον καμία ταινιούλα DVD πράγμα το οποίο δεν νομίζω να έχει και τεράστια διαφορά με μοντέλα της σειράς της και των ίδιων κυβικών της . Δεν έχω το χρόνο να πάω σε κάποιο μαγαζί για να βρω τα μοντέλα και να δω live λόγω έλλειψης χρόνου.

Θα με βοηθούσατε πολύ εαν μου λέγατε πως πάει από τηλεοπτικό σήμα η εν λόγω τηλεόραση αλλά και αν μπορώ να βρω κάτι άλλο με τιμή εως 1300 ευρά.Οι γρήγορες απαντήσεις σας θα με βοηθούσαν διότι μέσα στην εβδομάδα σκέφτομαι να την πάρω για να δω την πρεμιέρα του Champions League αλλά και το uefa με μπυρίτσα στον καναπέ.
:beer:

Reaction score
0
Πολύ καλή τηλόραση και σχεδίαση.Σε αυτά τα λεφτά δες και την αντίστοιχη Sony KDL-40S3000 που η σόνυ παραδοσιακά έχει λίγο καλύτερη απόδοση σε τηλεοπτικό σήμα

Reaction score
0
Είμαι μεταξύ των 2 μέχρι στιγμής. Αλλά είδα χθες έξω απο βιτρίνα καταστήματος την Sony δίπλα με μια Samsung σε αναπαραγωγή επίγειου σήματος (ΝΕΤ) και διαπίστωσα ότι η Samsung έχανε μπροστά στη Sony σε ζωντάνια. Το θέμα είναι ότι δεν ξεχώρισα πιο μοντέλο ήταν η Sony και η Samsung δεν είμαι σίγουρος αλλά πρέπει να ήταν η S86.

Μου αρέσει περισσότερο από design η Samsung 40R86 αλλά η Sony 40D3000 όσο αφορά επίγειο σήμα έχει καλύτερη απόδοση. Το άλλο πρόβλημα είναι ότι απ' ότι ρώτησα δύσκολα να την βρω σε κάποιο κατάστημα.
Μια άλλη ερώτηση που έχω είναι αν στην εικόνα έχει διαφορά η σειρά S με την R της Samsung (για επίγειο σήμα πάντα);

Reaction score
0
Η σειρά S3000 είναι πολύ καινούργια ακόμα.Αλλά πιστεύω πως ναι σε επίγειο σήμα θα ναι καλύτερη από την R8.έστω και για μικρή διαφορά

Reaction score
0
Δηλαδή στην Samsung 40R86 που σχεδόν κατέληξα ότι θα πάρω λόγω του ότι είναι ετοιμοπαράδοτη (γιατί κουράστηκα/ζαλίστικα με το ψάξιμο) θα έχω πρόβλημα σε ποδόσφαιρο για παράδειγμα;:confused:

Αν κάποιος την έχει και βλέπει κανένα παιχνίδι ας πει την γνωμή του βρε παιδιά;

Θα βοηθήσετε αφάνταστα έναν μπερδεμένο συνάνθρωπό σας .

Reaction score
0
Χμμμ, με προβλημάτισες πάλι. Πολύ καλή η τιμή.Αλλα και η Samsung 50€ διαφορά έχει. Θα μου πεις τι κόλλημα έχω φάει με αυτήν και θα έχεις και δίκιο.

Από χαρακτηριστικά πάντως έχουν τα ίδια με μόνη διαφορά την Φωτεινότητα.
Sony : 500 cd/m2
Samsung : 500 cd/m2

Παίζει τεράστιο ρόλο στην εικόνα η φωτεινότητα;
Και αν όχι γιατί όλοι μας πετάνε μια αντίθεση και μια φωτεινότητα;
Εγώ πάντως δίνω σημασία σε αυτά. Μήπως δεν θα έπρεπε και είναι για να χαμε να λέγαμε;

Reaction score
0
Δεν έχει τόσο πολύ διαφορά η φωτεινότητα....Αλλα πέζουν πιο σημαντικό ρόλο!!Άρα δεν νομίζω πως το σκέφτεσαι ακόμα!!

Reaction score
0
Αύριο το μεσημέρι θα στέκεται περήφανα στο σαλόνι μου η SAMSUNG LE40S86.

Ετσι από αύριο το βράδυ θα μπορούν να μεταφερθούν και οι πρώτες εντυπώσεις μου, κάτω από τις αμείλικτες προσωπικές θεάσεις εμού και τις "παντόφλας μου".... κανά ελληνικό δηλαδή θα θέλει να δει, οπότε θα εμπεδώσω στη διαβάθμιση του γκρίζου...

Δεν γνωρίζω αν επιτρέπεται κε Διαχειριστά (αν όχι παρακαλώ να με τσεκουρέψετε κατά το δοκούν), αλλά οφείλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον παλαιότατο φίλο μου Ανδρέα Κ. (γνωστό και ως το "Yeti") για την συνολική εξυπηρέτηση.

Εις αύριον...

Reaction score
0
Απάντηση: SAMSUNG LE40R86 και τηλεοπτικό σήμα

Την περασμένη τρίτη πήρα την LE40S86 πολυ καλή απόδοση χρομάτων αλλα πρέπει να μετακινήσω λίγο την κεραία γιατί εχω είδολα, επίσεις εχω την εντύπωση οτι ξεχειλώνει λίγο τα τηλεοπτικά κανάλια που δεν ειναι 16:9, και σε αυτό θα ήθελα λίγο βοήθεια.
Δεν την έχω δοκιμάσει σε DVD ακόμα.

αυτά και περιμένω απο τον Kafka εντυπώσεις.

Reaction score
0
Παρότι απέχω σεβαστό χρονικό διάστημα από τα τεκτενόμενα και παρακολουθώντας τις εξελίξεις με πολύ λιγότερο ζήλο, διαπίστωσα ότι και το AV ειναι λίγο-πολύ σαν το ποδήλατο.

Με την τοποθέτηση της τηλεόρασης και το power on αυτής, η πρώτη εντύπωση πρέπει να ήταν παραπλήσια με επερχόμενου εγκεφαλικού.
Θαμπή εικόνα, ψηφιακή στο έπακρο, ευκρίνεια μηδενική και χρώματα που ξεχείλιζαν στο πάτωμα και χρειαζόταν σφουγγάρισμα.
Πήρα δυο-τρεις ανάσες για να φύγει ο κόμπος από το λαιμό και να επανακτήσω την ψυχραιμία μου.
Επανήλθα σχετικά σύντομα, ηλθε και στο μυαλό και η εμπειρία του παρελθόντος. Οπότε άρχισα να πειράζω σιγά σιγά τις ρυθμίσεις και να συνηθίσω λίγο και τις λειτουργείες και το μενού της.
Εφτιαχνα την μια ρυθμιση χάλαγε κάποια άλλη, έχει και 3-4 επιλογές μπέρδευα τη μια με την αλλη....με τα πολλά κατάφερα να την φέρω σε καλύτερο επίπεδο manually. Σε αυτό το σημείο είχα ηρεμήσει πλέον αρκετά, χωρίς να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.

Εμεναν οι τελευταίες και πιο καίριες ρυθμίσεισ. Εβγαλα το DVD με τα test patterns και εκεί το πράμα ήρθε και έδεσε πλέον... τα παιδεψα και με παίδεψαν αρκετά, μεχρι τη χρυσή τομή... αλλά και το αποτέλεσμα είναι η νύχτα με τη μέρα, σε σχέση με την αρχική απαραδεκτη default εργοστασιακή ρυθμιση.

Να ξεκαθαρίσω κάτι, δεν πρόκειται να μιλήσω για top εικόνα και διάφορα τέτοια πομπώδη. Η τηλεόραση είναι αξιοπρεπής για τα λεφτά της και με υψηλό WAF, ειναι μια τυπικά καλή TV χωρίς να δρέπει δάφνες υπεραπόδοσης.
Σε σχέση με την αποχή μου από το hi-end home cinema και έχοντας αποφασίσει ότι δεν θα ξαναμπώ σε τέτοια δίνη, είμαι ευχαριστημένος με την αγορά, καθώς μου προσφέρει με αξιοπρέπεια τον μέσο όρο και ειμαι ικανοποιημένος με αυτόν.
Αν κάποιος ζητάει κατι περισσότερο...τοτε σε κάποια άλλη πορτοκαλιά

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.848
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss