Samsung LE46B650 Επειγον!!!!!!

Reaction score
0
Καλημερα παιδια και χρονια πολλα,

Ειμαι κατοχος της εν λογω τηλεορασης τους τελευταιους 13 μηνες. Την αγορασα απο το eshop το οποιο και με καλυπτει με 24 μηνες εγγυησης (δεν ξερω αν ειναι αντιπροσωπειας ή του ιδιου του μαγαζιου). Ολο αυτο το διαστημα δεν ειχα κανενα προβλημα τοσο σε αναπαραγωγη ταινων HD οσο και σε λειτουργια τηελορασης. Χθες προσπαθησα να συνδεσω το λαπτοπ με την τελοραση (μεσω του ενισχυτη εχω βαλει να πηγαινουν τα σηματα εκει και ναβγαζει το σημα στην τηλεοραση) με την τηλεοραση να ειναι κλειστη. Καθως εβαλα το HDMI στο laptop εβγαλε σπιθες και επεσε ο γενικος στο σπιτι. Η τηλεοραση ηταν κλειστη οταν εγινε αυτο. Σηκωνω το γενικο παω να ανοιξω την τηλεοραση αλλα τιποτα το κοκκινο λαμπακι στην γωνια εσβησε οπως κανει συνηθως αλλα δεν εμφανισε καμια εικονα ή ηχο στην τηλεοραση. Την εβγαλα απο την μπριχζα την αφησα αρκετη ωρα εκτος αλλα το ιδιο πραγμα ή καμια φορα κολλαει το κοκκινο λαμπακι μονιμα αναμενο χωρις να γινεται κατι αλλο.Εχετε καμια ιδεα περι τινος προκειται?

Ειμαι και μεσα στις γιορτες και ειναι σκοτωμα ολο αυτο και ειδικα η μεταφορα της τηλεορασης..

Παιδια οποιος ξερει κατι ας μου πει πριν την παω στο eshop ..

Ευχαριστω εκ των προτερων...

Reaction score
4
Απάντηση: Samsung LE46B650 Επειγον!!!!!!

Μια συμβουλή πες ότι την έκλεισες και δεν άναψε ποτέ μην πεις ότι έγινε αυτό γιατί δεν το καλύπτει η εγγύηση και είναι κρίμα .Ενδεχετε να σου πουν ότι εσύ φταις για αυτό στο λέω μην πέσεις σε κανένα μ@λ@κα και σε παιδέψει.

Υ.Γ.
Την επόμενη φορά να βγάζεις το ρεύμα από τις συσκευές που θέλεις να συνδέσεις και μετά να βάζεις το HDMI :609:

Reaction score
0

καλημερα,

σε ευχαριστω για την συμβουλη.. οποτε μαλλον μιλάμε για καποια ζημια στην τηλεοραση,,

τι να περιμενω απο το σερβις του eshop?

Reaction score
4

καλημερα,

σε ευχαριστω για την συμβουλη.. οποτε μαλλον μιλάμε για καποια ζημια στην τηλεοραση,,

Δεν έχω πείρα με e-shop γιατί δεν το προτιμώ για το λόγο του service αλλά ξέρω ότι αν πεις ότι έγινε κάτι με ρεύμα στις περισσότερες περιπτώσεις σου λένε ότι δεν το καλύπτει η εγγύηση.Καλητερα να μιλήσεις μαζί τους αν και έχω την εντύπωση οτι θα σου πουν να μιλήσεις με την Samsung για service εντός εγγυήσεώς η για αντικατάσταση....και για το service της samsung δεν εχω ακούσει καλά λόγια δυστυχώς :101:

Θέλει μεγάλη προσοχή πως θα τους προσεγγίσεις. Καλή τύχη και καλή χρονιά.

Reaction score
1

Μάλλον το eshop δεν έχει σέρβις το πιθανότερο είναι να σε παραπέμψει στην αντιπροσωπία (ωχ ωχ)...Αν πάλι το εν λόγω μοντέλο είναι δικιά του εισαγωγή τότε μάλλον θα σε καλύψουν αυτοί...

Reaction score
1

...και για το service της samsung δεν εχω ακούσει καλά λόγια δυστυχώς :101:

Καλύτερα να έσπαγα πέτρες στο Νταχάου παρά την ταλαιπώριΑ που πέρασα καλοκαιριάτικα :141: ...ούτε οδοντογλυφίδα Samsung δεν ξαναγοράζω, εκτός και αν τώρα που αλλάζει η αντιπροσωπία αλλάξουν και σύστημα, οπότε θα το ξανασκεφτώ...κρίμα πάντως γιατί έχει πολύ δυνατά μηχανήματα ειδικά στις τηλεοράσεις.

Reaction score
4

Άσε εμένα σχεδόν όλες μου οι οθόνες είναι Samsung δόξα το μεγάλο καλαμάρι δεν έχει χαλάσει καμιά. Πάντως είναι τρελή η κατάσταση στην ελλαδα. Μεγάλα ονόματα όπως η samsung δεν έχει σωστό service και κάτι άσχετες εταιρίες με 50 άτομα όλα και όλα έχουν service που θες να ξαναπας και χωρίς βλάβη....τι να πεις.....

Για να μην θίξω το θέμα με τις παραεισαγωγες στην Ελλαδα που ουσιαστικά ειναι υποχρεωμένη η αντιπροσωπία να σε καλύψει άσχετα με το αν εχει κάνει την εισαγωγή η οχι βεβαια αυτα ειναι ψηλα γραμματα και ταλεπωρουν τον κοσμο.:103: Πρέπει να δεις σε μερικές περιπτώσεις πόσο bitch πρέπει να γίνεις με κατι τέτοιους για να σε εξυπηρετήσουν.Πιο παλιά στον Πουλιαδη για να εξυπηρετηθώ είπα οτι είμαι αστυνομικός και δεν λέω τα παιδιά σκίστηκαν να με βοηθήσουν on the fly :103:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.112

...στον Πουλιαδη για να εξυπηρετηθώ είπα οτι είμαι αστυνομικός και δεν λέω τα παιδιά σκίστηκαν να με βοηθήσουν on the fly :103:

Χμμμ...γι αυτό σε κάποιο φιλαράκι έκανε αντικατάσταση

σε κάποιο προϊόν, μία Κορεάτικη εταιρία...:145:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426

Άσε εμένα σχεδόν όλες μου οι οθόνες είναι Samsung δόξα το μεγάλο καλαμάρι δεν έχει χαλάσει καμιά. Πάντως είναι τρελή η κατάσταση στην ελλαδα. Μεγάλα ονόματα όπως η samsung δεν έχει σωστό service και κάτι άσχετες εταιρίες με 50 άτομα όλα και όλα έχουν service που θες να ξαναπας και χωρίς βλάβη....τι να πεις.....

Για να μην θίξω το θέμα με τις παραεισαγωγες στην Ελλαδα που ουσιαστικά ειναι υποχρεωμένη η αντιπροσωπία να σε καλύψει άσχετα με το αν εχει κάνει την εισαγωγή η οχι βεβαια αυτα ειναι ψηλα γραμματα και ταλεπωρουν τον κοσμο.:103: Πρέπει να δεις σε μερικές περιπτώσεις πόσο bitch πρέπει να γίνεις με κατι τέτοιους για να σε εξυπηρετήσουν.Πιο παλιά στον Πουλιαδη για να εξυπηρετηθώ είπα οτι είμαι αστυνομικός και δεν λέω τα παιδιά σκίστηκαν να με βοηθήσουν on the fly :103:
αυτος δεν ειχε βαλει λουκετο:118:

Reaction score
0
Είναι πάντως περίεργο να πέσει ο γενικός με κλειστή την τηλεόραση σε σύνδεση HDMI. πάντως από αυτό το κατάστημα έχω πολλή κακία πείρα ένα υπολογιστή τον πηγαινόφερνα 3-4 φορές .....

Reaction score
1.179

@markam: Το αντιηλεκτροπληξιακό ρελέ θα έπεσε!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.061
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp