Samsung Omnia I900 16GB

Reaction score
1
Πωλείται το κινητό Samsung Omnia I900 16GB + την κάρτα του + Destinator 7 περασμένο + κουτί του

To κινητό το δούλεψα μόνο 1 μήνα (δώρο) και μετά πήγα να του αλλάξω firmware και το κόλλησα... ευτυχώς η εταιρία το πήρε στην εγγύηση και έτσι μου αλλάξαν την πλακέτα (μαζί με την οθόνη!!!) αρα... καινούριο! Το δίνω γιατί κάνω development σε android και χρειάζομαι android κινητό :138:.

Εχει μια μικρή γρατζουνιά μόνο... και φυσικά δεκτός κάθε έλεγχος

190€ ή ανταλλαγή με οποιοδήποτε android κινητό!

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung Omnia I900 16GB

καλησπερα φιλε μου εχω ενα samsung star s5230 5 μηνες χρησιμοποιημενο με αποδειξη αγορας + ολα τα παρελκομενα + μια διαφορα χρηματικη απο μερους μου σε ενδιαφερει?εσυ προτεινε μια διαφορα χρηματων!ειναι σε πολυ καλη κατασταση το κινητο

Reaction score
1
εεερ... μα γράφω οτι ο λόγος που το πουλάω είναι γιατι χρειάζομαι android κινητό. Τι να το κάνω το s5230?

Reaction score
103

αρα να υποθεσω οτι το κινητο το εχεις καπου 1 μηνα + ??Ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση,υπαρχει αποδειξη αγορας??

Reaction score
1
και ναι και όχι... το κινητό το πήρα από αναβάθμιση φίλου, απόδειξη δεν υπάρχει και όπως είπα "ευτυχώς η εταιρία το πήρε στην εγγύηση" αλλα όπως μου είπαν ΕΤΥΧΕ και το "πέρασαν" αρα λογικά δέξου το ως κινητό εκτός εγγύησης... για αυτό φυσικά και κάθε δοκιμή δεκτή

Reaction score
1
Ρε παιδιά θέλω να κάνω upload φωτο και δεν βλέπω που είναι το κουμπί! Κατι για photobucket βλέπω μόνο... (έχω linux εδω)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.861

Ανέβασε εδώ, δεν θέλει εγγραφή!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.433
Members