samsung PS50B650 vs sony 52W5500 vs Philips 52PFL7404H vs Panasonic TX-P50G10

Reaction score
0
Καλησπέρα,

Mπορώ να έχω τη γνώμη σας πια απο τις παραπάνω να αγοράσω? Επίσης αν όσοι έχουν κάποιο απο τα παραπάνω μοντέλα έχουν μείνει ευχαριστιμένοι. Η χρηματική διαφορά των 250 euro που έχει η φθηνότερη με την ακριβότερη δεν είναι πρόβλημα. Απότι καταλάβατε με ενδιαφέρουν οι inches και θέλω να διαθέσω 1500+ ευρω max
Η χρήση θα είναι για ταινίες και gaming.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Υ.Γ. Όσον αφορά το νέο μοντέλο PS50B850 της samsung απο ότι βρήκα η μόνη διαφορά με την 650 είναι το design και ένα φίλτρο που μειώνει της αντανακλάσεις, γενικά πρόκειτε για την ίδια τβ οπότε έκρινα ότι δεν αξίζει το extra κόστος. είναι έτσι?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.422
Δύσκολη απόφαση.Εξ όσων έχω δεί η φυσικότητα της πανασόνικ είναι ένα σκαλί πάνω απ τις άλλες.Το μόνο κόλλημα είναι το gaming.Όσο και αν έχουν βελτιωθεί οι plasma δεν παύει να θέλουν προσοχή για να μην παρουσιάσουν burn in.Αν κινηθείτε σε plasma κοιτάξτε απλώς να προσέξετε αυτά που αναφέρονται στο προηγούμενο λινκ,για να έχετε όσο το δυνατόν απροβλημάτιστη λειτουργεία.

Reaction score
0
Απάντηση: samsung PS50B650 vs sony 52W5500 vs Philips 52PFL7404H vs Panasonic TX-P50G

Οι πλασμα της panasonic εχουν καλυτερο φωσφορο απο τις αντιστοιχες samsung που ομως κατα τη γνωμη μου υπερτερουν σε καποια σημεια στη διαχειριση SD σηματων ...
Οι πλασμα σε φυσικοτητα εικονας και κινηση δεν εχουν αντιπαλο .
Η 52W5500 ειναι πολυ καλη αγορα στην τιμη της αλλα με ολα τα ρισκα περι clouding και bleeding , ειδικα σε πολλες ιντσες .
Εχεις δικιο για την διαφορα τιμης αναμεσα σε 650 και 850 , αλλα το ιδιο ισχυει και αναμεσα σε G10 και U10
αν το ψαξεις . Η G ειναι καλυτερη αλλα δεν θα ελεγα πως δικαιολογει +50% στην τιμη...
Εχω φιλο που πηρε την 50U10 800 ευρω και εχω παθει πλακα με την τηλεοραση ...την εχει ταραξει και στο play station
Βεβαια θα χρειαστεις στρωσιμο σε μια πλασμα για τις πρωτες 200 ωρες , για να εχεις το κεφαλι σου πιο ησυχο μετα...

THX

Reaction score
1
Απάντηση: samsung PS50B650 vs sony 52W5500 vs Philips 52PFL7404H vs Panasonic TX-P50G

Pana G10!!!.....χωρίς πολλά λόγια ,απλά ένα καλό στρώσιμο τις πρώτες 200 ώρες τίποτε άλλο.

Αν τις κάνεις και ένα καλιμπράρισμα (αν θες) μετά από επαγγελματία αστην μετα την δουλεια....,αφού θα σου έχει πέσει το σαγόνι την πρώτη φορά με το που θα την ανάψεις ,μετά θα σου πέφτει και κατά την διάρκεια του στρωσίματος σταδιακά ,γιατί η διαφορά στην εικόνα γενικά θα είναι αισθητή με το στρώσημο ,θα σου ξαναπέσει άλλη μια μετά και το καλιμπράρισμα.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.805
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός