Samsung UE40ES5500 .srt υπότιτλοι

Reaction score
0
Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Εχω μία τηλεόραση Samsung UE40ES5500 και πρόσφατα θέλησα να παρακολουθήσω ταινία βάζοντας στικάκι USB. Ανακάλυψα όμως πως δεν εμφανίζει υπότιτλους, ούτε ελληνικούς ούτε αγγλικούς. Τίποτα.

Εψαξα λιγάκι στις ρυθμίσεις αλλά τίποτα και πάλι.

Μήπως ξέρετε τι συμβαίνεί

Reaction score
0
Δοκίμασα όλα όσα προτείνονται στο παραπάνω link. Εσωσα τους υπότιτλους και ως ANSI και ως Unicode και ως UTF-8. Κανένα αποτέλεσμα. Να διευκρινίσω ότι δεν έχω υπότιτλους όχι μόνο στα .mkv και .mp4 όπως διάβασα ότι είχαν πρόβλημα κάποιοι άλλοι αλλά ούτε και στα .avi.

Reaction score
1.458
Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία για να τους δει.

Reaction score
0
Οι υπότιτλοι πρέπει να έχουν ακριβώς το ίδιο όνομα με το αρχείο της ταινίας και να βρίσκονται στον ίδιο φάκελο με την ταινία για να τους δει.
Αυτά εννοείται πως τα έχω εφαρμόσει.

Reaction score
1.458
Στο remote control της tv έχει κάποιο πλήκτρο option/tools/popup κάπως έτσι είναι δεν ξέρω ακριβώς το όνομα.Κατά την αναπαραγωγή ταινίας από usb επέλεξε αυτό το πλήκτρο και θα σου ανοίξει ένα menu και εκεί θα βρεις τις επιλογές για υπότιτλους.Το έχεις δοκιμάσει αυτό?

Reaction score
0
Στο remote control της tv έχει κάποιο πλήκτρο option/tools/popup κάπως έτσι είναι δεν ξέρω ακριβώς το όνομα.Κατά την αναπαραγωγή ταινίας από usb επέλεξε αυτό το πλήκτρο και θα σου ανοίξει ένα menu και εκεί θα βρεις τις επιλογές για υπότιτλους.Το έχεις δοκιμάσει αυτό?
Ναι, το έχω δοκιμάσει. Οταν πατώ κατά την αναπαραγωγή του αρχείου το πλήκτρο tools εμφανίζεται ένα μενού που μου δίνει δυνατότητες να πάω στον επόμενο τίτλο, να δω τις ιδιότητες του video κτλ αλλά περί υποτίτλων τίποτα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
101.695
Έλεγξες όλο το μενού που βγάζει το πλήκτρο tools? Εννοώ αν προχώρησες πέρα από τις επιλογές που βγάζει στην αρχική οθόνη, κατεβαίνοντας προς τα κάτω.

Reaction score
5
Εχω αλλο μοντελο samsung ,επισης αρχικα εψαχνα τους υποτιτλους κ τι μπορει να φταιει τις πρωτες 2-3 μερες, η λυση ηταν οπως λενε κ τα παιδια στο μενου που βγαζει η τηλεοραση, ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΤΑΙΝΙΑ.
Υπαρχει επιλογη ρυθμισεων (option) κ εκει μεσα ενεργοποιεις τους υποτιτλους κ ολα κομπλε....

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.626
Members
38.471
Νεότερο μέλος
nickger