Samsung UE48H8000 αξιολόγηση

Reaction score
1
Καλησπέρα

Πρόσφατα αγόρασα την παρακάτω TV

http://www.skroutz.g...-UE48H8000.html

θεωρώντας πως έκανα μια καλή επιλογή κυρίως για αθλητικά και gaming (σκοπεύω να αγοράσω σύντομα το ps4)

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το συγκεκριμένο μοντέλο. Είναι κατάλληλη για χρήση με ps4 ή ήταν καλύτερα να αγοράσω μια uhd TV? Γνωρίζει κανείς ρυθμίσεις για βέλτιστη θέαση αθλητικών και gaming?

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Reaction score
1
Η απόσταση θέασης μου είναι 2,7-3,1m. Είμαι μακρυά; Φίλε μήπως ξέρεις καθόλου ρυθμίσεις για τις Samsung για ps4 και αθλητικά;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Τα 2,7 πρέπει να είναι το maximum.

Ρυθμίσεις δε νομίζω να ξέρει κανείς εδώ, ούτε έχουν νόημα χωρίς έστω και υποτυπώδεις μετρήσεις.

Reaction score
255
Χρειαζονται ειδικα οργανα και ειδικο λογισμικο, για να μετρηθουνε καποιες παραμετροι, οπως το λευκο, το μαυρο, τα βασικα και δευτερευοντα χρωματα και αλλα πολλα....αυτη η διαδικασια λεγεται καλιμπραρισμα...και την κανουν καποιοι ειδικοι....το κοστος ειναι γυρο στα 150 ευρωπουλα......

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Χρειαζονται ειδικα οργανα και ειδικο λογισμικο, για να μετρηθουνε καποιες παραμετροι, οπως το λευκο, το μαυρο, τα βασικα και δευτερευοντα χρωματα και αλλα πολλα....αυτη η διαδικασια λεγεται καλιμπραρισμα...και την κανουν καποιοι ειδικοι....το κοστος ειναι γυρο στα 150 ευρωπουλα......
Και με ένα pattern για contrast-brightness, απενεργοποίηση των διαφόρων "βελτιωτικών" και 6500Κ (όπως λέγεται στις Samsung) θα έχει μεγάλη διαφορά.
Αλλά δε ρώτησε αυτό. ;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
@giorgxip

Διάβασε λίγο τα παρακάτω αν έχεις όρεξη και χρόνο για πειραματισμούς.
Ένα,δύο.
Όπως ειπώθηκε:
Και με ένα pattern για contrast-brightness, απενεργοποίηση των διαφόρων "βελτιωτικών" και 6500Κ (όπως λέγεται στις Samsung) θα έχει μεγάλη διαφορά.
Απλά αν η διαφορά θα σου αρέσει είναι κάτι που μόνο εσύ ξέρεις.

Reaction score
1
Μέχρι τώρα χρησιμοποιώ τα κλασσικά modes που έχει η tv (football mode, game mode στο ps3) τα οποία κάνουν κάποιες προεπιλεγμένες ρυθμίσεις και δεν ξέρω αν αυτές είναι αρκετές για την καλύτερη δυνατή εικόνα. Γενικά πως κρίνετε την tv για αθλητικά και gaming? Ειδικά αν αξίζει να πάρω ps4 με αυτή την τηλεόραση (σκέφτομαι να το αγοράσω σύντομα). Εγώ επένδυσα στο συγκεκριμένο μοντέλο θεωρώντας πρώιμο το uhd μιας και για αθλητικά που παρακολουθώ κανένα κανάλι ελεύθερο ή συνδρομητικό δεν εκπέμπει σε uhd και επίσης θεωρώντας ότι θα υποστηρίξει στο 100% το ps4.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv