Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55'' - Αξίζει;;;

Reaction score
3
παιδιά σκοπεύω να αγοράσω αυτό το μήνα το μοντέλο αυτό της Samsung.

Ενδιαφέρομαι κυρίως για: 55'' ίντσες, LED, LAN +WiFi, PVR

Επειδή είναι αρκετά μεγάλο το κόστος,
θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη σας μιάς και με τα ίδια λεφτά είμαι σίγουρος ότι παίζουν αρκετά αντίστοιχα μοντέλα

Ευχαριστώ,
Δημήτρης

Reaction score
0
Απάντηση: Samsung UE55D8000 LED TV 3D 55'' - Αξίζει;;;

Κατα την αποψη μου, ειναι πολλα τα λεφτα.

Reaction score
3

δεκτή η γνώμη, μη νομίζεις ότι δεν το λαμβάνω υπ' όψην!
Απλά τι και αν δώσω 2.000 τί και αν δώσω 2.800 λίγο θα μου φανεί η διαφορά.
Και αφού θα πάρω κάτι καλό είναι να το πάρω μιά και καλή!

Αυτό που θέλω βοήθεια και συμβουλή:
είναι ότι με λιγότερα λεφτά μπορώ να πάρω ένα μοντέλω της LG με passive (pollarized) γυαλιά όμως.
Εκεί δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να επιλέξω. για πείτε τις γνώμες σας.

Πάντως, γενικά πιστεύω ότι μία Samsung υπερτερεί
σε ποιότητα (εμφάνιση & χαρακτηριστικά) σε σχέση με μία LG.

Reaction score
0

Καλημέρα φίλε μου,
Εγώ σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος. Βέβαια επειδή είχε γίνει πολύς ντόρος για την τηλεόραση περίμενα κάτι όχι λιγότερο από το τέλειο. Όμως τέλεια τηλεόραση δεν υπάρχει. Όλες έχουν υπέρ και κατά. Δες την λοιπόν και αν σου κάνει παρ' την. Δεν θα απογοητευτείς σε καμία περίπτωση. Έχει ένα σκασμό ρυθμίσεις για να την φέρεις όπως εσύ θέλεις. :615:

Reaction score
3

Αν κατάλαβα λές ότι έχεις πάρει το ίδιο μοντέλο?

Τις ρυθμίσεις τις έχω δεί σε άλλο μοντέλο, και όντως ήταν πολύ καλές
καθώς και η ταχύτητα/απόκριση των μενού ήταν υπέρ ικανοποιητική.

Απο 3D πώς πάει. να προτιμήσω ή όχι LG με Passive γυαλιά
Thanks για το feedback!!!

Reaction score
0

Η διαφορα των 800 ευρω που λες δεν ειναι αμελητεα.
Μπορεις με αυτα τα 800 ευρω να παρεις και αλλη μια τηλεοραση, και δεν μιλαω για καμια 20 αρα μικρη tv.
Τα 800 ευρω ειναι σημαντικη διαφορα.

Reaction score
0

Αυτό που θέλω βοήθεια και συμβουλή:
είναι ότι με λιγότερα λεφτά μπορώ να πάρω ένα μοντέλω της LG με passive (pollarized) γυαλιά όμως.
Εκεί δεν ξέρω τι είναι καλύτερο να επιλέξω. για πείτε τις γνώμες σας.

Πάντως, γενικά πιστεύω ότι μία Samsung υπερτερεί
σε ποιότητα (εμφάνιση & χαρακτηριστικά) σε σχέση με μία LG.
Τα ενεργα ειναι καλυτερα. Τα passive ειναι μια πιο φθηνη λυση.
Και η LG βγαζει πολλα αξιολογα μοντελα.
Καθε μοντελο στην αγορα εχει καποια + και -
Εσυ σαν υποψηφιος αγοραστης πρεπει να δεις να παιζουν και να κρινεις.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Τα ενεργα ειναι καλυτερα.
Όχι.Είναι διαφορετικά.
Ναι μεν προσφέρουν υψηλότερη ανάλυση αλλά έχουν 2 βασικά προβλήματα.Flicker και crosstalk.Και ενώ μεν λένε ότι το 2ο έχει μειωθεί αρκετά(*) το flicker είναι εξαιρετικά εκνευριστικό όταν υπάρχει περιβάλοντας φωτισμός,ειδικά αν παίζει και καμία λάμπα φθορισμού.

(*)Και πάλι όμως ένα παθητικό σύστημα έχει λιγότερο crosstalk απο ότι ένα ενεργό.

Απ την άλλη βεβαίως ένα παθητικό σύστημα προς το παρόν απαιτεί μεγαλύτερη απόσταση θέασης γιατί αλλιώς ο θεατής αρχίζει και αντιλαμβάνεται τις γραμμές του σήματος ενώ δεν προβάλει εφέ προς τα έξω.

Reaction score
3

Όχι.Είναι διαφορετικά.
Ναι μεν προσφέρουν υψηλότερη ανάλυση αλλά έχουν 2 βασικά προβλήματα.Flicker και crosstalk.Και ενώ μεν λένε ότι το 2ο έχει μειωθεί αρκετά(*) το flicker είναι εξαιρετικά εκνευριστικό όταν υπάρχει περιβάλοντας φωτισμός,ειδικά αν παίζει και καμία λάμπα φθορισμού.

(*)Και πάλι όμως ένα παθητικό σύστημα έχει λιγότερο crosstalk απο ότι ένα ενεργό.

Απ την άλλη βεβαίως ένα παθητικό σύστημα προς το παρόν απαιτεί μεγαλύτερη απόσταση θέασης γιατί αλλιώς ο θεατής αρχίζει και αντιλαμβάνεται τις γραμμές του σήματος ενώ δεν προβάλει εφέ προς τα έξω.
Δλδ, η 55'' στα 3.5m απόσταση καλά δεν είναι για τα passive;
πάντως ρε παιδιά, χώρια απο το 3D
σε θέμα menou & Ρυθμίσεων με έχει κερδίσει η SAMSUNG (όπως και το PVR το οποίο είναι χρήσιμο)

Reaction score
3

σόρρυ, το έστειλα 2 φορές κατα λάθος,
Ας το σβήσει κάποιος αυτό!
thanxs

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Δλδ, η 55'' στα 3.5m απόσταση καλά δεν είναι για τα passive;
Δεν ξέρω καθότι δεν την έχω δει.Λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα αλλά δες την για σιγουριά.

Reaction score
0

Κάτι υποκειμενικό... για θέαση 3D υλικού στα 2.80 m μου φαίνεται μικρή... για θέαση 2D υλικού είναι μια χαρά. Οταν κάθισα στα 2 μέτρα στο 3d, τότε μόνο είχα πραγματικά την αίσθηση ότι είσαι "μέσα" στην ταινία (χωρίς να κάτσω έτσι για 2 ώρες σερί!).
Επίσης όταν το υλικό είναι κατ' ευθείαν από Bluray, τότε δίνει ρέστα.
Επίσης δίνει μπόλικα καλούδια αν έχεις δίκτυο στο σπίτι, ή κάποιο καλό τηλέφωνο Samsung...

Reaction score
0

παιδια παρελαβα κι εγω την 46αρα d8000 και το πρωτο που εκανα ηταν να βαλω το νεο firmware 1009..:102:.ξερει κανεις τι αναβαθμισεις φερνει????

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

Καλοθέατη!!
Μπααα,η Samsung έχει το συνήθειο να βγάζει firmware χωρίς να ενημερώνει τι αλλαγές κάνει..
Αναμένουμε εντυπώσεις και καμιά φώτο.

Reaction score
0

τι να πω...δεν την εχω πολυψαξει αλλα μονο το killzone3 που επαιξα σε 3d και με το οπλακι της sony επαθα πλακα...κατα τα αλλα το πακετο περιλαμβανει 3d γυαλια το απλο χειριστηριο και ανταπτορες για scart ktl...λεω να παρω το καινουριο remote με την οθονη.επιπλεον την εχω και λειτουργει ως monitor και εχω πανω συνδεδεμενα pc ps3 kai xbox360...για banding ktl που εχουν πει καποιοι δεν εχω παρατηρησει κατι...απλα οτι θελετε να με ρωτησετε να μου εξηγησετε πως να το ψαξω...επισης εψαξα για το local dimming + που δεν εχει η δικια μας ευρωπαικη αλλα δεν βρηκα κατι...μηπως ειναι θεμα marketing απλως και ουσιαστικα ειναι ιδιες οι αμερικανικες με τις ευρωπαικες...ευχαριστω

Reaction score
3

Επίσης δίνει μπόλικα καλούδια αν έχεις δίκτυο στο σπίτι, ή κάποιο καλό τηλέφωνο Samsung...
Το θέμα του δικτύου με ενδιαφέρει, μιας και έχω σκοπό να βλέπω ταινίες από δίσκο που θα βρίσκεται σε διπλανό δωμάτιο.
Απορρώ άν το wifi είναι εξίσου καλό με το καλωδιακό DLNA LAN;
γιατί θα ήθελα άν μπορέσω να αποφύγω τις αλλαγές στα λούκια, και να μήν περάσω καλώδια

Reaction score
0

επισης εψαξα για το local dimming + που δεν εχει η δικια μας ευρωπαικη αλλα δεν βρηκα κατι...μηπως ειναι θεμα marketing απλως και ουσιαστικα ειναι ιδιες οι αμερικανικες με τις ευρωπαικες...ευχαριστω
Δυστυχώς φίλε μου δεν είναι θέμα marketing. To micro dimming plus υπάρχει μόνο στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού, μαζί με το RMC30D Touch Remote Control. Εμάς μας έχουν σε δεύτερη μοίρα. Φαντάζομαι αυτό γίνεται για μείωση κόστους στις γραμμές παραγωγής. Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο λόγο

Reaction score
190

ΒΑΚΟ να υποθεσω επαιξες killzone με το ps3 move στο plaisio μεταμορφωσης??απορω τι σου αρεσε....τραγικο lag απο το χειρηστιριο..crostalk και flickering + μειωμενη φωτεινοτητα απλα απαραδεκτο...ναι μεν πιστολι και 3d φοβερη φαση αλλα ειναι τουλαχιστον unplayable...

Reaction score
0
Υπάρχει κάποιο manual με φωτογραφίες που να δείχνει τις συνδέσεις;
Θέλω να συνδέσω RCA audio/video και δεν βλέπω ανάλογη υποδοχή..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439

H θύρα AV in που έχει παίρνει μόνο component;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.088
Members
38.648
Νεότερο μέλος