Samsung UE55F8000

Reaction score
1
Καλήμερα, ενώ σκεφτόμουνα πολύ σοβαρά την αγορά της ολοκαίνουργιας Samsung UE55F8000, διάβασα κάτι reviews, στα οποία ενώ λέγανε ότι η οθόνη είναι τοπ γενικά, στο θέμα του Input lag, δεν τα πάει και τόσο καλά. Είναι στα 77ms και αν κάνεις κάτι αλχημείες με το Gaming Mode, πέφτει στα 41ms που είναι λίγο απογοητευτικά πιστεύω, γιατί θα παίζω και κάποια FPS παιχνίδια. Δεν την έχω δει στην πράξη βέβαια, αλλά δεν λέει να δώσω 2900 και να πάρω κάτι που δεν κάνει σωστά την δουλειά του.
Την έχει δοκιμάσει κανείς εδώ μέσα? Όπως επίσης έχει κανείς να προτείνει καμία άλλη της καινούργιας φουρνιάς (2013), με τόσο τοπ χαρακτηριστικά, αλλά να μην έχει αυτό το θέμα?
Ευχαριστώ

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Samsung UE55F8000

Γενικά οι νέες τηλεοράσεις έχουν θέμα με αυτό,εκτός από τις plasma.

loukyrantaplan

LG Hellas staff
Reaction score
13

Γενικα θα προτεινα να περασουν 2 γεματοι μηνες αν θελεις να αγορασεις απο το νεο line up ωστε να τις δουμε και να τις
επεξεργαστουμε ολες αναλυτικα.
Γιατι οτι και να λενε τα reviews αν δεν εχεις ιδια αποψη......
Aσε που η LA960 (αντικαταστατης της LM960) τεινει να δημιουργησει μια κατηγορια μονη της.
Τωρα αν δεν θελεις καθολου input lag (και οχι μονο+απιστευτη εικονα) με 12 χιλιαρικακια τον Σεπτεμβρη η 55αρα oled της lg θα ειναι διαθεσιμη και στην ελληνικη αγορα :wink:

Reaction score
1
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Χθες πάντως που πήγα στο Mediamarkt, δεν την είχαν βάλει ακόμη, μου είπαν σε 1-2 εβδομάδες.
Θα περιμένω σίγουρα και κανά review από εδώ μέσα, αλλά αν ισχύει αυτό με το lag, τρελό άκυρο θα είναι.
Φιλέ loukyrantaplan καλά τα λες αλλά 12 χιλιάρικα είναι πάρα πολλά, καλά θα ήταν πάντως.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Δεν είναι καθόλου άκυρο.Οι τηλεοράσεις δεν είναι και ούτε φτιάχνονται με τον σκοπό να ειναι gaming monitors.Οι συμβιβασμοι στους χρονους απόκρισης είναι αναγκαία συνθηκη προκειμένου να φτιαχτουν πανελ που μπορουν να είναι οικονομικά και ταυτόχρονα καλα από άποψη εικόνας.Αν κάποιος θέλει κορυφαιους χρονους απόκρισεις αγοράζει κάποια καλή οθόνη TN για υπολογιστη.Με τους αντίστοιχους φυσικά συμβιβασμους,κυρίως στο μαύρο.

Όσον αφορά τις OLED επειδή είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα κουβαλάνε το κουσούρι του image retention,οργανικό υλικό γαρ,δεν θα ήταν στις επιλογές μου για πολύωρο gaming,ανεξαρτήτως κόστους.
Η σωστή επιλογή αν κάποιος θέλει μεγάλη εικόνα είναι κάποιος οικονομικός προβολέας,έστω και 720p.Με το φως που βγάζουν πλέον στις 80'' μπορεί κάποιος να παίζει και με ημιφωτισμό.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Samsung UE55F8000

Φίλε gstriftos δεν θα την χρησιμοποιήσω για gaming FPS, σαν κύρια οθόνη, γιατί φυσικά έχω υπολογιστή για αυτό, αλλά το θεωρώ κοροϊδία, να μην είναι καλή μια τηλεόραση 3000 ευρώ εν έτη 2013 κιόλας και σε εκείνο τον τομέα. Με την λογική ότι θέλουν να ρίξουν το κόστος κατασκευής για αυτό τα κάνουν όλα, αποδεχόμαστε τα πάντα. Η γνώμη μου πάντα, είναι ότι μας δουλεύουν ψιλό γαζί!!!
Πάντως είδα και λίγο από την μεριά της Panasonic και συγκεκριμένα το αντίστοιχο μοντέλο της, την TC-L55WT60 και φαίνεται πολύ καλή. Ακόμη για το input lag της, δεν βρήκα καμία πληροφορία (βγαίνει τέλος του μήνα, Αμερική τουλάχιστον), ελπίζω να είναι καλύτερο και ελπίζω λόγο ότι είναι passive 3D τεχνολογίας να μην υστερεί πουθενά (ακούω γνώμες). Πάντως όποια και να είναι η επιλογή μου τελικά, θα πρέπει να την δω και από κοντά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424

Όχι,δεν θα έχει κάποια θεαματική διαφορά στο input lag.
Όσον αφορά το 3D απλά θα είναι πιο ξεκούραστη.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.902
Members
38.519
Νεότερο μέλος
mrkgeo