SanDisk Photo Album (SPA)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301


Ψηφιακό Σύστημα Προβολής Φωτογραφιών και Reader μαζί!

Η SanDisk εντυπωσιάζει με το νέο σύστημα προβολής φωτογραφιών προσφέροντας στον καταναλωτή και τη δυνατότητα επέκτασης του μηχανήματος σε reader 8 διαφορετικών formats καρτών.

Με το SPA η SanDisk κάνει απλή και εύκολη την προβολή και την αποθήκευση φωτογραφιών, video clips και μουσικών αρχείων στην τηλεόραση του χρήστη. Με εισαγωγή απλά της κάρτας μνήμης στο SPA o χρήστης έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τις προσωπικές του φωτογραφίες από την ψηφιακή του μηχανή κατευθείαν στην τηλεόραση σε ανάλυση πλήρης οθόνης (full screen). Με τη χρήση ειδικού τηλεχειριστηρίου (που συμπεριλαμβάνεται στη συσκευασία) επιτρέπεται η επιλογή προβολής των διαφανειών σε slide shows μορφή, δυνατότητες zoom in/out κ.α.

Τα τρία επιπλέον εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του SPA αποτελούν η extra θύρα για Compact Flash κάρτα στο πίσω μέρος της συσκευής που επιτρέπει την αποθήκευση αρχείων και η χρήση του ως reader σε σύνδεση με Η/Υ, η αναπαραγωγή και αποθήκευση ΜP3 αρχείων και video clips.



Το SPA υποστηρίζει τα 8 πιο δημοφιλή formats καρτών: Compact FlashI/II, Memory Stick, Memory Stick PRO, SD, MMC, Smart Media, xD
απο το hxos.gr
 

Μηνύματα
30.533
Reaction score
40
Πρακτικό φαίνεται.......
Αλλά (γιατί πάντα θα υπάρχει ένα αλλά.....)

Γιατί να μην κάνω την παρουσίαση στην τηλεόραση κατ' ευθείαν από την ψηφιακή φωτ/κή μηχανή, αφού υπάρχει το καλώδιο σύνδεσης με την TV?
 




Staff online

  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.607
Μηνύματα
2.867.652
Members
37.937
Νεότερο μέλος
Hdch
Top