SANSUI AU-G50X

Status
Not open for further replies.
Reaction score
330
Πωλείται ο συγκεκριμένος ενισχυτής που μου προέκυψε από ανταλλαγή. Έχει ενα πάρα πολύ καλό προενισχυτή ΜΜ με επιλογή χωρητικότητας εισόδου ( στη πρόσοψη ) και προσαρμογή κεφαλών MC ( δύο σταδίων low ή Hi ) με μετασχηματιστή προσαρμογής . Η αλήθεια είναι ότι όταν τον πήρα ο σκοπός μου ήταν να ξηλώσω τον μετασχηματιστή για κάποιο DIY ( δεδομένου ότι είναι ακριβούτσικο υλικό ) αλλά όταν τον άκουσα ώς σύνολο δεν μου πήγε καρδιά να τον διαλύσω ( βαριέμαι κιόλας ...... πλέον ) . Η εσωτερική κατασκευή είναι άριστη με πολύ καλά υλικά και έχει και κυκλώματα προστασίας . Κατά τα λεγόμενα αυτού που μου τον παραχώρησε είχε γίνει έλεγχος και service από γνωστό τεχνικό πράγμα που δεν έχω λόγο να μην πιστέψω ( τον ακούω άλλωστε ) . Το μοναδικό ψεγάδι είναι ότι έχει βγεί εκτός το ποντεσιόμετρο του balance γιατί θα έπρεπε να παραμείνει καιρό σε αναμονη ευρεσης . Από ότι μετρησα και άκουσα πάντως και τα δύο κανάλια είναι ρυθμισμένα σωστά οπότε δεν υπάρχει πρόβλημα .

Η τιμή του στα 80 ευρώ με σκέψη και για κάποια ανταλλαγή ( tuner , CD player νεαράς εποχής ,dac ..... διαφορούλες τις βλέπουμε )
IMG_2965.JPG
IMG_2966.JPG

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.998
Members
38.525
Νεότερο μέλος
seos