- Reaction score
- 6
Καλησπερα, σαν νεο μελος στο φορουμ εχω και εγω μερικες αποριες για το πικαπ μου. Το πικαπ αυτο ειναι lightweigh μοντελο απο τα μεσα των 80's. Οπως καταλαβαινεται εχει συναισθηματικη αξια και ετσι δεν θα με ενδιεφερε η αγορα ενος καινουριου. Να σημειωσω οτι το μονο σοβαρο προβλημα στο πικαπ ειναι ο ιμαντας του ο οποιος εχει χαλαρωσει υπερβολικα με αποτελεσμα να χανει στροφες. Η αντικατασταση του πιστευω δεν θα με δισκολεψει καθως εχει ενσωματωμενο στροβοσκοπιο και η ρυθμιση των στροφων εκτος απο τη ροδελα γινεται με βιδες αναλογα τον τυπο του δισκου. Κεφαλη φοραει την stanton L720 και την αντιστοιχη βελονα d71ee οι οποιες ομως ειναι τουλαχιστον 10χρονια πανω,χρειαζεται να τις αντικαταστησω αν ναι τι προτεινεται?. Αλλο θεμα τωρα ειναι η ολικη απουσια ρυθμισεων για το πικαπ αυτο(?) δεν εχει το κλασικο αντιβαρο ουτε την κλασικη ροδελα antiskating, παρα μονο κατι βιδουλες χωρις ενδειξεις. Αν και αποτι ειδα ο τυπος της κεφαλης ειναι t4p ο οποιος αποτι λενε δεν χρειαζεται ρυθμισεις.Παρολα αυτα ειναι δυνατον να μην εχει ουτε για το tracking force? Τελος ενα αλλο προβλημα που ειπαρχει ειναι οτι οταν το βαζω στην πριζα αρχιζει και γυρναει το πλατο χωρις να πατισω καποιο κουμπι, αυτο εμφανιστηκε απο τη μια μερα στην αλλη χωρις καποιο λογο, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι μπορει να φταιει?
Ευχαριστω και σορρυ για το μακροσκελες τοπικ
Ευχαριστω και σορρυ για το μακροσκελες τοπικ