Santana Abraxas SACD στο περιοδικό HITECH!

Reaction score
51
ΙΟΥΝΙΟΣ 2006

ΔΩΡΟ SACD
ABRAXAS
SANTANA

Ηχογραφώντας το καλοκαίρι του 1970, οι Santana δημιούργησαν το δεύτερο δίσκο τους, σε συνεργασία με νέους φίλους (ανάμεσα στους οποίους και ο Peter Green των Fleetwood Mac, ο δημιουργός του «Black Magic Woman»). Η ηχογράφηση της πρώτης τους προσπάθειας διήρκεσε λίγες μόνο εβδομάδες και αποτέλεσε μια συντριπτική εμπορική επιτυχία, ενθουσιάζοντας κοινό και κριτικούς. Με το βάρος της επιτυχίας, κυκλοφόρησαν το “Abraxas” – το οποίο έδωσε δύο πετυχημένα singles, έγινε Νο 1 άλμπουμ και ανέβασε το συγκρότημα ακόμα πιο ψηλά στο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Περιέχει τα Singing Winds-Crying Beasts, Black Magic Woman/Gypsy Queen, Oye Como Va, Incident At Neshabur, Se A Cabo, Mother’s Daughter, Samba Pa Ti, Hope You’re Feeling Better, El Nicoya, Se A Cabo*, Toussaint L’Overture*, Black Magic Woman/Gypsy Queen*

Ένα κλασικό άλμπουμ σε υβριδικό στερεοφωνικό δίσκο υψηλής ανάλυσης SACD. Μια μοναδική καινοτομία από το HiTECH που δεν πρέπει να χάσετε.
Παίζει σε όλα τα SACD player και σε όλα τα CD player.
Hitech!!!

Reaction score
14
Και όπως και στο προηγούμενο του Brubeck ο ήχος είναι από πάρα πολύ καλός έως εκπληκτικός.

Δυστυχώς δεν το άκουσα 5κάναλα γιατί δεν έχω αξιωθεί ακόμη να συνδέσω τις 5.1 RCA εξόδους του player μου
στις αντίστοιχες εισόδους του AV μου.... :oops:

(Το άκουσα δηλαδή αλλά με prologicII/music :p 8) )

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Δεν ακούγεται άσχημα. Βέβαια το συνοδευτικό φυλλάδιο του αυθεντικού απουσιάζει.

Reaction score
0
preve said:
Και όπως και στο προηγούμενο του Brubeck ο ήχος είναι από πάρα πολύ καλός έως εκπληκτικός.

Δυστυχώς δεν το άκουσα 5κάναλα γιατί δεν έχω αξιωθεί ακόμη να συνδέσω τις 5.1 RCA εξόδους του player μου
στις αντίστοιχες  εισόδους του AV μου.... :oops:

(Το άκουσα δηλαδή αλλά με prologicII/music  :p  8)  )
Είναι υβριδικό στερεοφωνικό sacd, οπότε μην μπεις στον κόπο να συνδέσεις και τις άλλες εισόδους...

Reaction score
14
mixalis kanakakis said:
παιδια δεν το ξεφυλλισα καν...!!!!!!!!!!!!!!! 8)
Εγω που το ξεφύλλισα.....τι κατάλαβα; :?

Τσάμπα το χαρτί... :(

Reaction score
3.574
Θα το αγοράσω σήμερα. Το περιοδικό το θέλει κανείς ?

Reaction score
14
g.kar said:
Θα το αγοράσω σήμερα. Το περιοδικό το θέλει κανείς ?
oi σελίδες του παντως είναι καλές για προσάναμα Barbeque, τώρα που καλοκαιριάσε και θα ανάψουμε κανενα κάρβουνο για μπιφτεκάκια και μπριζόλες... hitech fire starter!

Reaction score
14
Εννοείται ανακύκλωση!!!  :D

Είναι κρίμα να πετάμε τα χαρτιά και να κόβονται δένδρα για να τυπώνονται περιοδικά σαn το Hitech  (To ξεφτύλισα...   :p  )

[offtopic]
Πλάκα πλάκα, αντιλαμβάνεστε ότι το εμπορικό του τμήμα πουλάει σε διαφημιζομένους αναγνωσιμότητες οι οποίες δεν πραγματοποιούνται εεε;
[/offtopic]

Reaction score
14
Nick_Greek said:
Είναι υβριδικό στερεοφωνικό sacd, οπότε μην μπεις στον κόπο να συνδέσεις και τις άλλες εισόδους...
Ναι το ξέρω αλλά το Pioneer 585 που έχω "βλέπει" ότι είναι SACD και το διαβάζει μόνο ως τέτοιο.  :(
Συνεπώς δεν βγάζει ήχο από την ομοαξωνική ψηφιακή που το έχω συνδεδεμένο.
Αναγκαστικά το άκουσα από το Sony RDR HX710 που έχω με στερεοφωνική RCA σύνδεση.   :oops:

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
4 ημέρες μετά την αγορά του, συνειδητοποίησα (όταν έψαχνα κάτι για να διαβάσω... εχμ... στην τουαλέτα) ότι δεν είχα καν προσέξει το εξώφυλλο του περιοδικού! Το βρήκα πάνω στο τραπέζι και δε θυμόμουν ποιο ήταν και πότε το πήρα...

Reaction score
3.574
Χθες λοιπόν αγόρασα το περιοδικό με το CD του Santana.

Μου έρεσε αρκετά το CD αλλά προτιμώ να ακούω τα ίδια κομμάτια από το πικάπ μου.

Τελείως διαφορετική η ατμόσφαιρα που εισέπραξα ακούγοντας τα ίδια κομμάτια από βινύλιο.

Διαβάζοντας το περιοδικό ζαλίστηκα με τον τρόπο που προβάλουν την νέα τεχνολογία.
Σου έρχεται να τα πετάξεις όλα και να πας στην εξοχή για καθαρό αέρα.

Reaction score
14
n_olympios said:
4 ημέρες μετά την αγορά του, συνειδητοποίησα (όταν έψαχνα κάτι για να διαβάσω... εχμ... στην τουαλέτα) ότι δεν είχα καν προσέξει το εξώφυλλο του περιοδικού! Το βρήκα πάνω στο τραπέζι και δε θυμόμουν ποιο ήταν και πότε το πήρα...
Τρομερό δεν έιναι αυτό που συμβαίνει πλέον από την υπερπληροφόρηση; :shock:
Η οποία συνήθως πλέον έχει από μικρή έως ελάχιστη βαρύτητα;

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Μπορεί... Φταίει όμως και το γεγονός πως το εξώφυλλο είναι μια ωραιότατη διαφήμιση της Samsung για τις νέες flat tv της. Δε φαίνεται πουθενά τι περιέχει το περιοδικό από πλευράς άρθρων. Φαίνεται πως το κατάλαβαν πως έτσι κι αλλιώς ο κόσμος το αγοράζει για να χαζεύει τις διαφημίσεις. Κι έτσι έχουν ευκαιρία για άλλη μια (ακριβοπληρωμένη) καταχώρηση!

n_olympios

Μαντιναδόρος!
Moderator
Reaction score
13.101
Κυρίτσης Ευάγγελος said:
Καλα ρε παιδια ήρεμα, δεν λερωθήκατε κιόλας επειδή αγοράσατε το περιοδικό!!!
Βαγγέλη, νομίζεις! Δεν μπορείς να φανταστείς πόση σκόνη είχε επάνω όταν το πήρα από το περίπτερο!!! Κι αυτό ενδεικτικό! :lol:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988