SANYO 2000 με ποια οθονη ;

Reaction score
0
Επειδη ειμαι εντελως ασχετος σχετικα με projectors θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Κατεληξα στο συγκεκριμενο προβολεα γιατι ακουσα οτι ειναι σχετικα καλος και φτηνος για T HD. Στην οθονη ομως μπερδευτηκα . Η αποσταση που θα βλεπω ειναι 2,70 με 3.5μ. Σκεφτομαι να την τοποθετησω μπροστα απο μπαλκονοπορτα. Μηπως πειραζει αυτο ; Συνηθως παρακολουθω ταινιες και αγωνες το βραδυ. Παιδια συγχωρεστε με για την ασχετοσυνη μου αλλα θελω βοηθεια. Οσο για τιμη μεχρι 500 ευρω αντε κατι λιγα παραπανω μπορω να δωσω. τι ροτεινετε ;
Ευχαριστω εκ των προτερων.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: SANYO 2000 με ποια οθονη ;

Επειδη ειμαι εντελως ασχετος σχετικα με projectors θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας. Κατεληξα στο συγκεκριμενο προβολεα γιατι ακουσα οτι ειναι σχετικα καλος και φτηνος για T HD. Στην οθονη ομως μπερδευτηκα . Η αποσταση που θα βλεπω ειναι 2,70 με 3.5μ. Σκεφτομαι να την τοποθετησω μπροστα απο μπαλκονοπορτα. Μηπως πειραζει αυτο ; Συνηθως παρακολουθω ταινιες και αγωνες το βραδυ. Παιδια συγχωρεστε με για την ασχετοσυνη μου αλλα θελω βοηθεια. Οσο για τιμη μεχρι 500 ευρω αντε κατι λιγα παραπανω μπορω να δωσω. τι ροτεινετε ;
Ευχαριστω εκ των προτερων.
Δυστυχώς οι συνθήκες που περιγράφεις δεν είναι οι ιδανικές:
  • Οι περισσότερες οθόνες -ειδικά οι φτηνές- είναι από υλικό που δεν είναι πλήρως αδιαπέραστο από το φως. Βέβαια, αν βλέπεις μόνο βράδυ και κλείνεις τα παντζούρια, μάλλον δεν έχεις πρόβλημα.
  • Το γεγονός ότι σκέφτεσαι να την τοποθετήσεις πάνω από μπαλκονόπορτα, σημαίνει ότι θα μπει πολύ ψηλά -κανονικά πρέπει να απέχει ~75 εκ. από το πάτωμα. Αυτό μάλλον θα κάνει την παρακολούθηση κουραστική.
  • Νομίζω πως είναι αυτονόητο ότι θα πρέπει να ξεχάσεις το ενδεχόμενο η μπαλκονόπορτα να είναι ανοιχτή ταυτόχρονα με την οθόνη: η παραμικρή πνοή αέρα θα κάνει όλες τις ταινίες να θυμίζουν το "The perfect storm". Τώρα αυτό δεν είναι και μεγάλο πρόβλημα, το καλοκαίρι όμως;
Θα σου πρότεινα να ψάξεις για εναλλακτικές λύσεις. Αν παρόλ' αυτά το αποφασίσεις, στο Ευρετήριο υπάρχει υπολογιστής για να διαλέξεις το σωστό μέγεθος οθόνης, για την απόσταση που θα κάθεσαι.

Reaction score
0
Ευχαριστω για την απαντηση σου Max. Τελικα θα τη τοποθετησω μπροστα απο τειχο μετα απο καποιες τροποποιησεις στο σαλονι (το δυσκολο ειναι να πεισεις τη γυναικα και τελικα το καταφερα). Το σπιτι τωρα διαμορφωνεται γιαυτο προσπαθω να μαθω ποιο ειναι και το καλυτερο δυνατο στησιμο. Οι αποστασεις θεασεις δεν αλλαζουν σχεδον καθολου. Οποτε και το σημαντικοτερο μου ερωτημα ειναι απο που μπορω να αγορασω την οθονη; Ιντερνετ ; Καταστηματα στη Θεσσαλονικη (Καθοτι Σαλονικιος); Μηπως πολυκαταστηματα ; Η μαρκα της οθονης παιζει σημαντικο ρολο ; Εχω ψαξει στο φορουμ αλλα πολλοι εχουν διαφορετικες αποψεις για οθονες.

Ευχαριστω

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.242
Απάντηση: Re: SANYO 2000 με ποια οθονη ;

Ευχαριστω για την απαντηση σου Max. Τελικα θα τη τοποθετησω μπροστα απο τειχο μετα απο καποιες τροποποιησεις στο σαλονι (το δυσκολο ειναι να πεισεις τη γυναικα και τελικα το καταφερα). Το σπιτι τωρα διαμορφωνεται γιαυτο προσπαθω να μαθω ποιο ειναι και το καλυτερο δυνατο στησιμο. Οι αποστασεις θεασεις δεν αλλαζουν σχεδον καθολου. Οποτε και το σημαντικοτερο μου ερωτημα ειναι απο που μπορω να αγορασω την οθονη; Ιντερνετ ; Καταστηματα στη Θεσσαλονικη (Καθοτι Σαλονικιος); Μηπως πολυκαταστηματα ; Η μαρκα της οθονης παιζει σημαντικο ρολο ; Εχω ψαξει στο φορουμ αλλα πολλοι εχουν διαφορετικες αποψεις για οθονες.

Ευχαριστω
Για συγκεκριμένα μοντέλα δυστυχώς δε μπορώ να σε βοηθήσω. Αν θες πάντως κάποιες γενικές πληροφορίες, έχω ανεβάσει ένα σχετικό αρθράκι στο Ευρετήριο, ενώ εκεί θα βρεις και τον υπολογιστή σωστού μεγέθους οθόνης του zoglair.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.472
Members
38.702
Νεότερο μέλος
DAMBO