sanyo dca 401

Reaction score
1.128
Χρόνια πολλά σε όλους.Ο ενισχυτής του τίτλου έπεσε στα χέρια μου από συμφορουμίτη και δεν μπορώ να βρώ μάνιουαλ γιατί είναι αρκετά παλιός.Στο διαδίκτυο ότι έχω βρεί είναι κάτι σάιτ που με υποχρεώνουν να γίνω μέλος για να το κατεβάσω,πράγμα που δεν θέλω,ή να το αγοράσω.Αν κάποιος μπορεί να μου υποδείξει κάποιο λίνκ.Βασικά οι απορία μου είναι οτί στο πίσω μέρος εκτός από τις εισόδους έχει 'αλλες δυο που γράφουν ''rec'' και ''pb'' μέσα σε ένα πλαίσιο ''tape''.Να υποθέσω οτί στο ένα συνδέεις τη πηγή και το άλλο(rec) είναι ή έξοδος εγγραφής;
επίσης στη πρόσοψη έχει είσοδο για μικρόφωνο και ένα κουμπί tape-source και play.Θα προσπαθήσω να ανεβάσω και φώτο.Όποιος μπορεί να βοηθήσει.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
http://hifigoteborg.se/store/images/Sanyo DCA-401 front.JPG

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.140
Απάντηση: sanyo dca 401

Στην υποδοχή Pb (play back) συνδέεις την έξοδο κάποιου εγγραφέα, συνήθως κασσετοφώνου, και στην REC την είσοδο του εγγραφέα. Δηλαδή, η υποδοχή REC είναι όντως έξοδος προς εγγραφή.

Ο επιλογέας "Tape" κακώς επιγράφεται έτσι, η ορθή επιγραφή είναι Monitor. Στη θέση Source ακούς από τα ηχεία την πηγή που είναι επιλεγμένη από τον επιλογέα Function (ο οποίος έπρεπε να ονομάζεται Input), ενώ στη θέση Play ακούς την έξοδο του εγγραφέα.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.111
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON