Sanyo Xacti (μια ευχάριστη έκπληξη)

Reaction score
3
Χτες το βράδυ, εκεί που καθόμουνα στο καφέ, απολαμβάνοντας μια γλυκιά σοκολάτα ρόφημα, έρχεται ο γιός του αφεντικού (Βασίλης) με καλησπερίζει, και μου δείχνει μια μικρή βιντεοκάμερα (Sanyo Xacti VPC-CG20) που έμοιαζε περισσότερο με πιστολάκι για τα μαλλιά!
Ευχαριστήθηκα που την περιεργάστηκα και τράβηξα λίγο και τον ίδιο.
Μου είπε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της και μάλιστα τραβάει σε 1280 χ 720 στα 60fps μιας και δεν είδε μεγάλη διαφορά στα 1920 χ 1080.
Άλλωστε τα 1080 έπαιρναν πολύ χώρο σε σχέση με τα 720.

Τώρα θα μου πείτε γατί τα γράφω όλα αυτά;

Γιατί απλούστατα, κάποια στιγμή που συζητούσαμε με τον Βασίλη, πριν λίγους μήνες, με είχε ρωτήσει τι να προσέξει και τι να πάρει και του είχα πει τη γνώμη μου.
Βέβαια, η τελική απόφαση ήταν δική του και πράγματι τα όσα του είπα τον βοήθησαν στην επιλογή του, όπως μου είπε ο ίδιος.
Και μάλιστα του πρότεινα να γράψει και ο ίδιος εδώ την γνώμη του, κι όπως μου είπε θα ανεβάσει και κάποια βίντεο στο youtube για να δούμε και την εικόνα από πρώτο χέρι.

Με αφορμή λοιπόν τις ερωτήσεις πολλών μελών για αγορά HD βιντεοκάμερας και μάλιστα οικονομικής και σε συνδυασμό με το ότι στην κατηγορία "Βιντεοκάμερα" γράφει σε πολύ μεγάλο ποσοστό ο υποφαινόμενος και σχεδόν κανείς άλλος, θα πρότεινα σε όσους θέλουν μια οικονομική και καλή βιντεοκάμερα να κοιτάξουν εκτός από τις πιο διάσημες και γνωστές (Canon, Panasonic, Sony) και τις Sanyo Xacti.

ΥΓ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε γιατί πρέπει να γράφουμε την άποψή μας, όσο κι αν έχουμε προβλήματα.
Άλλωστε κι εγώ έχω πρόβλημα με την απώλεια της μάνας, αλλά αυτό δεν με εμποδίζει να γράψω και τη γνώμη μου για να βοηθήσω κάποιον που ενδιαφέρεται να αγοράσει μια κάμερα.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera