Sanyo Z3 τωρα!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Πως τα καταφέρνεις και τους έχεις τόσο γρήγορα; :wink:

Πρέπει σύντομα να γίνει η πρώτη Πανελλαδική παρουσίαση (να μην πω Πανευρωπαική...) του Sanyo Z3.
Άλλη μια επιτυχία για το avsite!!! :D :D :D

Υ.Γ. Κάποιοι θα το ρίξουν μόνιμα στην πρέφα! :lol: :lol: :lol:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες αφου ο προβολεας παιζει out of the box με ταση μονο στο πρασινο οπως και ο προκατοχος του.
Ακριβως οπως και στην περιπτωση του Panasonic 700 ,η εικονα του Ζ3 δεν εχει καμμια σχεση με αυτη του προηγουμενου μοντελου.

Για παραπανω σχολια πρεπει να μου ταξετε :lol:

Reaction score
7
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι θετικες αφου ο προβολεας παιζει out of the box με ταση μονο στο πρασινο οπως και ο προκατοχος του.
Ακριβως οπως και στην περιπτωση του Panasonic 700 ,η εικονα του Ζ3 δεν εχει καμμια σχεση με αυτη του προηγουμενου μοντελου.

Για παραπανω σχολια πρεπει να μου ταξετε :lol:
Με τη μηχανη ειμαι 5 λεπτα μεχρι εκει.
Ασε τα '' να μου ταξετε''.
Θα περασεις ανακριση. Μπροστα στη λαμπα του Ζ3 χωρις νερο και τσιγαρα.

( θα ερχομουν τωρα, αλλα ακουω Pink Floyd - Wall,live - Δεν ξερω γιατι αλλα απο το πρωι στη δουλεια μου ειχε κολλησει να ακουσω Floyd...)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eπισημη παρουσιαση αποκλειεται διοτι δεν ειχα τον χρονο.
Θα σας δωσω ομως μερικα στοιχεια καθως και αντιδρασεις τριτων οι οποιοι ειχαν την ευκαιρια να δουν σε αντιπαραθεση Panasonic 700 και Sanyo Z3.

Eπαιξα μονο με component προοδευτικο σημα απο το Pioneer 868.

Oπως προειπα ο Ζ3 παιζει αμεσα out of the box αποδιδοντας μια παρα πολυ καλη εικονα με μονη πρωτη αναγκαιοτητα μια μειωση στο πρασινο.

Θα ελεγα πως το pixelation ειναι ελαχιστα πιο ορατο απο τον 700 αλλα στον Ζ3 δεν υπαρχει καθολου Vertical banding(τουλαχιστον στις ταινιες που ειδα δεν υπηρχε καθολου.Οχι λιγο, οχι μπορει, καθολου)

Αποφασισα να στησω τους δυο προβολεις να παιζουν συγχρονως στην μεγαλη οθονη.
Ο 700 ειναι πιο ζεστος, πιο γηινος στα χρωματα του ομως με λιγο "παιξιμο" οι προβολεις ερχονται τοσο πολυ στην ιδια εικονα που δεν ξερεις ποιος ειναι ποιος.

Καποιοι πελατες που ειχαν την τυχη να ειναι παροντες εντυπωσιαστηκαν περισσοτερο απο τον Ζ3 λογω του φωτεινοτερου gamma σε σχεση με τον 700.Ομως μετα τις μικρορυθμισεις οι δυο προβολεις ερχονται σχεδον στο ιδιο σημειο.

Οι σκηνες απο τον Gladiator σε 576ρ και σε οθονη 90'' θυμιζουν σχεδον HD :!:

O Z3 δεν εχει την ευελιξια του zoom που εχει ο 700.Σε αντιπαραθεση εχει πιο ευελικτο lens shift αλλα οχι καλυτερο.

Κατα καποιο παραξενο τροπο ο Ζ3 δειχνει ενα κλικ καλυτερη αναλυση απο οτι ο 700 διχως ρυθμισεις, προφανως λογω της ανομοιας φωτεινοτητας.Οταν ρυθμιζεις τα gamma στις αντιστοιχες θεσεις εχεις δυο σχεδον ομοιους προβολεις.

Δεν σταματησα εδω.Επαιξαν και οι καταβολες μου.
Ενας DLP(Benq 7800) και ενας CRT(Barco 708)
Θελετε να σας πω τι ειδα?
Θα σας πω αλλα οχι τωρα.
Πρωτον ειμαι παρα πολυ κουρασμενος και δευτερον μου αρεσει να σας εχω στην...τσιτα :wink:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Γιωργο, δεν εγινε αντιπαραθεση 7800 vs 708.
Καθως εκεινη την στιγμη εξηγουσα το τι μπορει να προσφερει ενα νεο μηχανημα απεναντι σε ενα παλαιοτερης τεχνολογιας η αντιπαραθεση ηταν περισσοτερο 7800 vs Z3 και 708 vs Z3.

Οτι και να κανουμε καποια πραγματα οπως η κινηματογραφικοτητα η το μαυρο δεν αλλαζουν.

Στην διαρκεια της εκθεσης κοντεψα να διαπραξω εγκλημα επειδη ολοι μα ολοι με ρωτησαν την ιδια ερωτηση:Benq 7800 h Panasonic 700?

Η απαντηση δεν ειναι και τοσο απλη.
Εγω π.χ. ειμαι DLP fan και ετσι θα παραμεινω.Το ιδιο θα προτεινα και σε καποιον που εχει σχετικες γνωσεις σε θεματα εικονας.Σε καποιον που ξεκινα ομως τωρα ισως ενας υπεραναλυτικος LCD που τα εχει ολα και συμφερει, ειναι η λυση.
Αυτα δεν θα τα εγραφα ποτε περισυ.Ομως τα νεα αυτα μηχανηματα με εχουν οντως σοκαρει.

Σημερα θα προσπαθησω να δοκιμασω τον Ζ3 με σημα HDMI για να δουμε ποσα πιανει και εκει.
Καθως δεν θα εχουμε χρονο για επισημη παρουσιαση-ερχεται το μεγαλο συγκριτικο του avsite-οποιος θελει μπορει να ειναι παρων.
Μονο θα εχετε υπομονη καθως γινεται...χοντροχαμος :( και κοντευω να ρεταρω απο την κουραση :oops:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Νομιζω πως θα πρεπει να αναφερω ενα περιστατικο που συνεβει σημερσ.

Ειχε περασει ο φιλος Κωστας Ντανος για να δουμε τονInfocus 4805 σε συνδυασμο με το Denon 3910.Παιζαμε το "Nemo" στις 720ρ.

Διπλα ειχαμε ξεχασει τον Ζ3 να παιζει απο απλο component τον τελευταιο James Bond.
Με την ακρη του ματιου μου εβλεπα-αλλα δεν μιλουσα- την εικονα του Ζ3 και προσπαθουσα να διορθωσω τον 4805 γιατι νομιζα...πως κατι εφταιγε.

Εως οτου ακουστηκε η φωνη του Κωστα:"Ανδρεα, μπορεις σε παρακαλω να κλεισεις τον Ζ3 διοτι τον βλεπω και...στεναχωριεμαι" :!:

V

VAGG2

Guest
Ανδρεα, ποτε μπορω να ερθω να τους δω (700 και Ζ3), γιατι με ενδιαφερουν αμεσα? :wink:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.325
Members
38.684
Νεότερο μέλος
C . papadakis