Saw V (2008)

Reaction score
59

Saw V (2008)

Σκηνοθεσία: David Hackl

Σενάριο: ΠΑΤΡΙΚ ΜΕΛΤΟΝ, ΜΑΡΚΟΥΣ ΝΤΑΝΣΤΑΝ

Ηθοποιοί: ΤΟΜΠΙΝ ΜΠΕΛ , ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΙΛΟΡ , ΤΖΟΥΛΙ ΜΠΕΝΤΖ

Πρεμιέρα (GR): 24/10/08

Ένας νέος κύκλος αίματος ξεκινά, παρόλο που ο διαβόητος Jigsaw είναι πια νεκρός. Το γεγονός αυτό, δεν εμποδίζει την δολοφονική του παράδοση να συνεχιστεί, αυτή τη φορά από τον ντετέκτιβ Hoffman τον μόνο επιζήσαντα από τα "παιχνίδια" του μανιακού.

Νέες ευρηματικές παγίδες κάνουν την εμφάνιση τους και προκαλούν τον τρόμο, όπως ένα γυάλινο κουτί. Παράλληλα θα μάθουμε τι απέγινε η κόρη της Lynn Delhon και του Jeff Reinhart που κινδύνευσε στο παρελθόν από τον Jigsaw.

Καθώς λοιπόν ο πράκτορας Perez αναρρώνει στο νοσοκομείο 'Ο Hoffman' συνεχίζει το αιματηρό παιχνίδι του σαδιστή αλλά κάποια στιγμή το μυστικό του κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.

Τότε ο... διάδοχος του Jigsaw, θα κάνει τα πάντα προκειμένου να το αποτρέψει και να εξαλείψει της απώλειες. Τελικά, όποιος καταφέρει να επιζήσει... θα το μετανιώσει πικρά.

Reaction score
3
Απάντηση: Saw V (2008)

Πέστα Reguνα, τους έχουν βαρεθεί ακόμα και οι μηχανές προβολής...

Reaction score
62

Έχει καταντήσει όντως αηδία...έτσι κι αλλιώς, προσωπικά, δεν μου άρεσε κανένα. Και το γέλιο είναι ότι συμπεριφέρονται στις διαφημήσεις της λες και έχει γίνει κλασσική και πεταν ονόματα, θεωρώντας ότι τα ξέρει όλος ο κόσμος!!! Περι ορέξεως βέβαια...

Reaction score
0
Σε είδα, σε βλέπω 2, σε ξαναβλέπω 3, σε ξαναματαβλέπω 4, βαρέθηκα να σε βλέπω 5, απόκτησα μυωπία από την υπερβολική παρατήρηση 6, τώρα θα κλάσω και θα βρομίσει 7, αν ξαναβγάλετε άλλο θα σας κλάσω στη μάπα 8.

Ευχαριστω τον Mosabsolum για το ποστ.

Reaction score
59

Γιατι το λετε αυτο ?? Ισα ισα που ανανεωσε τις ταινιες τρομου με ενα πρωτοτυπο consept !!

EMENA M AREΣΕΙ !!!

Reaction score
14

Εγώ έχω σει τα υπόλοιπα και ομολογώ οτι μου άρεσαν απο πολύ έως αρκετά....
Είναι κατι "διαφορετικές" σε ταινίες τρόμου.
Εγώ πάντως ψηφιζω ( + ) !!!!

Reaction score
1

ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ!!!

Τα post που κατακρινουν τις ταινιες SAW παρακαλω να σβηστουν και τα μελη να πανε για banιο!:138: Οπως πολυ σωστα ειπε ο JD οι ταινιες εφεραν φρεσκιες ιδεες και ποικιλια σεναριου, σε ενα ειδος που ειχε αρχισει να κουραζεται και να κουραζει.

VG

Reaction score
0

Ολα τα saw μου αρεσαν,αν και καποια ξεχωρισαν περισσοτερο.
Το προβλημα ειναι οτι δεν τα βλεπει η συζυγος και πρεπει να τρεχω μονος στο σινεμα!

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Ουτε ο Λάμπρος τα βλέπει και έτσι κάθομαι και τα βλέπω μόνη μου

VG

Reaction score
0

Ειρηνη θα το δουμε μαζι...απλως στειλε μου ενα SMS (στο γνωστο τηλεφωνο) οποτε λειπει για δουλειες.

Irene_K

Τάγμας
Reaction score
0

Ακόμα το έχεις αυτό το τηλέφωνο? :111:

Οκ θα σου στειλω μήνυμα :142:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Saw V (2008)

Ολα τα saw μου αρεσαν,αν και καποια ξεχωρισαν περισσοτερο.
Το προβλημα ειναι οτι δεν τα βλεπει η συζυγος και πρεπει να τρεχω μονος στο σινεμα!

Απο οτι βλεπω,βλεπεις ποιοτηκο κινηματογραφο...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss