SCALERS

Reaction score
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΓΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤA ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑTA ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΧΕΤΙΚΟΣ.
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΣΩ ΤΗΝ ΤV ΜΕ SCALER? ΘΑ ΕΧΩ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΣΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΟVA?

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Θα έχεις μια βελτίωση, βέβαια παίζει ρόλο και η τηλεόραση που έχεις...

Όμως πολύ σωστά λένε οι Αμερικάνοι: "garbage in garbage out"!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Καλησπερα στην ομορφη Παργα! :wink:

Θιγεις μια μεγαλη ιστορια και θα προτεινα πριν απο ολα να κανεις ενα search για να δεις τι εχουμε γραψει σχετικα εδω στο AVSite.

Mε δυο λογια , ναι θα εχεις βελτιωση η ποσοτητα της οποιας ειναι αναλογη με την ποιοτητα-και την τιμη βεβαιως βεβαιως- του εκαστοτε scaler.
Θα το παρατηρησεις στα σιγουρα στις γραμμες του γηπεδου καθως η καμερα κινειται , η στα γραμματα των διαγημισεων , η σε στορια κλπ κλπ.
Θα παατηρησεις επισης βελτιωση στην καθετη κινηση-ειδικα οπου αφορα LCD τηλεορασεις.

Ομως...
Υπαρχει ενα αρχαιο ρητο στον κοσμο της εικονας που λεει:
"Shit in , shit out" :lol:
Mε απλα λογια εαν το σημα που λαμβανεις ειναι κακο , οτι και να βαλεις επανω μην περιμενεις να δεις...παπαδες.
Δεν υπαρχει ουδεμια περιπτωση να δεις το Star σαν το ZDF.
Ειδικα το σημα της Nova ειναι απιστευτα κακο λογω του περιορισμενου bandwidth.
Αρα το μονο που θα βελτιωσεις θα ειναι οσα σου ειπα παραπανω.

Και ερχεσαι τωρα εσυ και ρωτας τον εαυτο σου:
Aξιζει να δωσω τοσα χρηματα για βελτιωση σε μια οθονη 37-42''?
Αξιζει να δωσω τοσα χρηματα για να παρω καλυτερη αποπλεξη στο σημα της Nova?

Oι απαντησεις ειναι δικες σου...
Εαν θελεις λιγη βοηθεια απο εμενα , εαν θα εβρισκες κατι εως 500€ , τοτε ναι αξιζει!
Πρεπει να σε ενημερωσω ομως πως μεχρι σημερα δεν εχω δει τιποτα σε αυτα τα χρηματα που να αξιζει...
Απο 1000€ και επανω...δυστυχως :(

Reaction score
0
ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΜΟΙ 37 FULL HD,ΕΝΑΝ ΒΕΝQ 6210,HUMAX HDCI-2000,KAI ENAN TRIPLE DRAGON.ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ SCALER ZINWELL 30.ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΓΙΑ ENA DVDO IP-30 ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ.ΜΕ ΤΟ ZINWELL ΣΤΟΝ ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ ΤΟ ΣΗΜΑ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΡΩΤΟΥΣΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ.ΑΠΛΑ ΛΟΓΩ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΕΧΩ ΤΟ ΣΚΑΛΕΡ ΣΤΟΝ ΒΕΝQ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΤPS ΒΛΕΠΩ HD ΣΤΗΝ ΑΜΟΙ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ CRYSTALLIO KAI CINEMATEQ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ TIMH.ΤΟ ΠΙΟ ΦΤΗΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΣΕ CRYSTALLIO ΕΙΝΑΙ ΤΟ
2300 ΜΟΝΤΕΛΛΟ ΓΙΑ 1900 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ CINEMATEQ ΙΙ ME SDI 1900 ΕΥΡΩ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Eιναι φυσικο να βλεπεις βελτιωση στον 6210 διοτι η πλακετα που διαθετει και κανει τις εργασιες αποπλεξης και πολλαπλασιασμου ειναι κακιστης ποιοτητας.

Το DVDO IP-30 ειναι μια πολυ καλη λυση , εαν τελικα θελεις να διαθεσεις αυτα τα χρηματα.

Το Crystalio 2300 και το Cinemateq II ειναι κορυφαιες λυσεις και μαλιστα ειναι δυο μηχανηματα που τα εχω χρησιμοποιησει αρκετα και τα γνωριζω.
Εαν βρισκεις το Crystalio στα 1900€ θα ελεγα να μην το σκεφτεσαι αλλο.Η τιμη ειναι εξαιρετικη!

Παντως πρεπει να σου πω ακομα μια φορα πως σε καμμια περιπτωση δεν θα αγοραζα εναν Crystalio για να παιξει με εναν Benq 6210 η σε μια τηλεοραση.Θα προτιμουσα , εαν ηθελα οπωσδηποτε να εχω μια καλυτερη εικονα , να χτισω καλυτερα την βαση μου.
Και καλυτερη βαση σημαινει καλυτερος βιντεοπροβολεας. :wink:

Reaction score
0
EYΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.
ΠΩΣ ΞΕΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΒΕΝQ

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.387
Members
38.694