Scarlet 32LG6000 LCD TV 32'' HD Ready Γνώμες??

Reaction score
0
Εκανα τις υπομονές μου να μπώ στο καινούργιο σπιτι να να ψωνίσω όλα τα καλούδια από την αρχή (ΤV,projector,ενυσχητές,ηχεία κλπ)αλλά υπολόγιζα χωρίς τον ξενοδόχο τελικά...

Με αφορμή το κάψιμο της τωρινής μου τηλεόρασης (μόλις χθές βράδυ) αναγκαστικά παω για νέα TV και η σκέψη μου είναι για την παραπάνω (Scarlet 32LG6000 LCD TV 32'' HD Ready) έχετε γνώμη??

Η TV σε μελλοντικό χρόνο δέν θα είναι η κύρια μιας και θα πάω σε 6-7 μήνες σε 42"+ αλλά θεωρώ καλό είναι και η support TV να είναι τίμια στις υπηρεσίες της

Reaction score
0
Είναι μια πολύ καλή επιλογή για τα λεφτά της (679€). Σαν εικόνα δεν μπορώ να εντυπωσιάζει τόσο όσο το εξωτερικό της design. Αυτό πουλούσε έτσι η LG με τη σειρά Scarlet. Πιστέυω όμως πως για τα λεφτά της και με τη προοπτική ότι θα αντικατασταθεί
σύντομα με μεγαλύτερο panel αποτελεί καλή επιλογή.

Εναλλακτική πρόταση που θεωρώ κορυφαία επιλογή σε σχέση με τα λεφτά της η PHILIPS 32PFL7403 με τιμή περίπου στα 750 €. (100Hz, 3ms , Pixel Plus HD) ....αλλά άσχημη για την πλειοψηφία όχι εμένα ;)

Reaction score
0
Την ζαχάρωνα και την PHILIPS αλλα απο την στιγμή που θα παω σύντομα σε μεγαλύτερη το κόστος ανεβαίνει.
παρεπιπτόντος το πλαίσιο την LG την έχει 529 ευρω

Reaction score
0
Πολύ καλή τιμή!!!
Μάλλον γιατί περιμένουν την 32LG6100!
Αλλά εσένα δεν πρέπει να σε ενδιαφέρει. Πολύ καλή τιμή και πάλι!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.684
Members
38.730
Νεότερο μέλος
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΗΤΣΙΟΥ