Scary Movie 3

Reaction score
7

Κωμωδία,2004
Παίζουν:Λέσλι Νίλσεν,Τσάρλι Σιν,Πάμελα Άντερσον,Ντενίζ Ρίτσαρντς,Κουίν Λατίφα κ.ά.

Η τρίτη ταινία της γνωστής σειράς παρωδιών και η λιγότερο καλή από τις τρείς κατα την προσωπική μου άποψη.Οι ερμηνείες κακές,δεν πείθουν για το είδος.Οι σκηνές προκειμένου να προκαλέσουν γέλιο είναι τραβηγμένες από τα μαλλιά.Από κάποια στιγμή και μετά καταντάει βαρετό.Οι ταινίες που διακωμωδούνατι είναι Οι Άλλοι,The Ring,8 Mille.Matrix και άλλα.Δεν αξίζει την φασαρία γύρω από το όνομά της.

Reaction score
51
Δυστυχώς το είδα την προηγούμενη βδομάδα...........
Τσάμπα έκαψα την λάμπα!!!!
(ομοίως και για το "Dodgeball".......) :( :( :evil: :evil:

Reaction score
7
(ομοίως και για το "Dodgeball".......) :( :( :evil: :evil:
Εχω μπλουζα promo απο το Dodgeball (απο αυτες που φορουσαν στην ταινια). Ειναι και στο μεγεθος σου!!! Κιτρινη και γυαλιστερη!!! Προσπαθω να σε φανταστω να τη φορας και να γυρνας με τη μηχανη... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Reaction score
51
(ομοίως και για το "Dodgeball".......) :(  :(  :evil:  :evil:
Εχω μπλουζα promo απο το Dodgeball (απο αυτες που φορουσαν στην ταινια). Ειναι και στο μεγεθος σου!!! Κιτρινη και γυαλιστερη!!! Προσπαθω να σε φανταστω να τη φορας και να γυρνας με τη μηχανη...  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :mrgreen:  :mrgreen:  :lol:
Ναι αλλά περίμενε κανένα μήνα+ για να αφήσω μουστάκι σαν τον ΒΕΝ!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
7
Ναι όντως η αρχή ήταν καλούτσικη και σε προετοίμαζε για καλύτερη συνέχεια...αλλά εις μάτην.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.036
Members
38.639
Νεότερο μέλος
pablonou