Scheu Cello

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Εδώ και κάνα χρόνο έχω "μείνει" από πικάπ, και σκεφτόμουν τι να αγοάσω. Τελικά είχα καταλήξει σε Project RPM 6SB μέχρι που είδα το Scheu Cello.

με βραχίονα τον RB-250 βγαίνει κοντά στα 900€.

Το έχει ακούσει κανείς???

Reaction score
2
Δεν έχω ακούσει το συγκεκριμένο,

Αλλά επειδή είναι κοντά στην τιμή, έχει βγάλει το στοκ της σε Acoustic Signature, η αντιπροσωπεία, προσφορά.
Έτσι το Samba με τον RB250 βγαίνει περίπου 1150ευρώ.

Για δες και αυτό.

Reaction score
1.380
Θα σου προτεινα να εξετασεις την περιπτωση των Scheu. Μου κανουν πολυ καλη εντυπωση καθε χρονο στην εκθεση, ενω και σε ακροαση του μεγαλυτερου μοντελου στην αντιπροσωπεια ειχα πολυ καλες εντυπωσεις. Θα το ειχα αγορασει τοτε, αλλα ο αντιπροσωπος δεχεται μονο μετρητα, και ετσι ναυαγησε η περιπτωση.

Τα Scheu & Teres ειναι τα πικαπ που δεν εχω διαβασει ποτε αρνητικο σχολιο απο κανεναν!!!

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.793
Όλα καλά, και με ιστορία μπόλικη το Scheou, δες και αντίστοιχο Kuzma.

Reaction score
3.497
Ακόμα καλύτερα ένα Rega Planar 3 με RB300 παλιάς κοπής. Εναλλακτικά ένα παλιό αλλά καλοσυντηρημένο Thorens. Θυμάστε το Thorens του Φωάση πως έπαιζε στο Πεντελικό με τα LAMM ?

Reaction score
1.380
Ακόμα καλύτερα ένα Rega Planar 3 με RB300 παλιάς κοπής. Εναλλακτικά ένα παλιό αλλά καλοσυντηρημένο Thorens. Θυμάστε το Thorens του Φωάση πως έπαιζε στο Πεντελικό με τα LAMM ?
To συγκεκριμενο Thorens με τον ιδιο βραχιονα ειναι αρκετα ακριβο, ειναι στην τιμη του Cello, ισως και ακριβοτερο. Ο RB300 παλιας κοπης τι διαφορα εχει απο τον τωρινο;

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Όλα καλά, και με ιστορία μπόλικη το Scheou, δες και αντίστοιχο Kuzma.
το Kuzma Stabi/Stogi .είναι εφηβικό απωθημένο μου, αλλά δεν ξέρω πως στέκεται σήμερα απέναντι στον ανταγωνισμό...

Εναλλακτικά ένα παλιό αλλά καλοσυντηρημένο Thorens. Θυμάστε το Thorens του Φωάση πως έπαιζε στο Πεντελικό με τα LAMM ?
Καλά και άγια τα παλιά Thorens αλλά τα ανταλλακτικά κοστίζουν ο κούκος αηδόνι. Άντε να βρεις idler για το 124 την σήμερον ημέρα...

Σαυτά τα χρήματα υπάρχει και το clearaudio emotion. Ακουσέ το θα εκπλαγείς, ευχάριστα.
Είναι και αυτό στην λίστα προς ακρόαση, απλά είμαι biased προς την Pro-ject...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.895
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster